• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlam veremiyorum bir trl?nazar mdr bu?

canım bence de nazar.dua kitabın ewde warmış zaten,bence bi abdest al we onu oku,eşinle birlikte olan bi fotoğrafınıza bakarak oku we üfle.walla ben öyle yapıyorum.
bi de ben 7 ayetel kürsü,3felak 3 nas.3külhüwallahü ehat 1 fatiha okuyordum.üflüyordum.esnemekten ağzım ayrılacak gibi oluyordu.
annem de bazen suya okur,sonra o suyu içirir.onu da yap canım.iyi gelir işallah.

dediklerinizin hepsini yapacağım arkadaşlar teşekkür ederim. bundan sonra zaten hep kötü anlatacağım kendimi

dediklerinizin hepsini yapacağım arkadaşlar teşekkür ederim. bundan sonra zaten hep kötü anlatacağım kendimi

bak bunda haklısın derincim.iyiyiz-mutluyuz-ay şöle güzel dedikçe baktım ki yorgunluğu bilmeyen eşim ve ben elimiz kolumuz kalkmaz hale geliriz akannehir artık iyisemde aman evlilik işte sorun çıkmadan olur mu bazen ben bazen eşim alttan alıyoruz işte diyorum :jeyyar:
yada kendimle ailemle ilgili detayları dikkatimi çeken kendini belli eden kıskanç insanlarla :dilcikar: paylaşmamaya başladım son zamanlarda.

Son düzenleme:
anlattıklarınız nazar olabilir... sonuçta nazar negatif enerji ve etkisi çok çabuk...
anlatmamak, konuşmamak, yaşamamak çare değil ki... eve getirse çiçeği yine rahatsız olacak olanlar vardır.. her an her dakika tetikte olamaz insan...
kimden geleceğini bilemeyeceğinize göre kendinizi koruyacaksınız...

Çekememişlerdir canım... Var öyle insanlar malesef dolu dolu! bol bol oku canım... Okumaktan zarar gelmez aksine faydasını görürsün...

anlamıyorum başka insana kem gözle bakanların derdini ben mutluysam bunun sana ne zararı var :mymeka:

canım nazara inanırım üstümde devamlı dua taşırım bende çantamda da hep küçük bir dua kitabı vardır ben bu nazardan kem gözden çok çektim ve evet inanlar hasetleri ile bir insanı hasta ederler bunada şahidim bende güvenmediğim bir yerde çevredeysem kendimle ilgili birşey anlatmam ama kimseyede güvenemezsek paranoyak oluruz yaalaelaelaelaelae

nazara benziyor evet geçmiş olsun

ben birşeyi anlamadım;çiçeği niye iş yerinde bıraktın ki o akşam?ben olsam kucaklar eve getirirdim

nazara benziyor evet geçmiş olsun

ben birşeyi anlamadım;çiçeği niye iş yerinde bıraktın ki o akşam?ben olsam kucaklar eve getirirdim

canım çünkü akşam yemeğe gidecektik, koca çiçeğide yanımda taşımıyım ertesi gün eve götürür demiştim

kötülük yaşla okumakla filan ilgili değil bence insanın enerjisi bu fesatsa kıskançsa ondan ancak dua ve iyi düşünceler den kendine kalkan yaparak korunabilirsin....allah herkesi korusun bunlardan ne diyelim.:)))

Back