• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlam veremiyorum bir trl?nazar mdr bu?

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
arkadaşlar kestirmeden konuya gireceğim evlilik yıl dönümümüzdü geçenlerde eşim iş yerine koca bir çiçek gönderdi, o gün meğer bir arkadaşın daha evlilik yıldönümü imiş, geldi hem ağlıyor hem çiçeğimin yapraklarını koparmaya çalışıyor, benim kocam bana böyle şeyler yapmaz falan filan diye. millet gelip gidip koparırım bu çiçeğini diyip ciddi ciddi çiçeğe zarar veriyorlar. yani inanamadım. ertesi gün, eşimde hiçbirşey yokken sabah kalkar kalkmaz ciddi bir rahatsızlık geçirdi, hemen doktorlara hastaneler koştuk, her türlü tetkikten geçti, ve sonuç hiçbirşey bulunamadı. hiçbirşey yok ortada. anlam veremediler. 1 haftadır en iyi prof.lara gittik yok yok ama hiç bir problem yok ve kendi kendine düzeldi 2 gün içerisinde. ertesi gün düdüklü tencerem patladı elim kolum yandı. soruyorum size milletin gözüne nazarınamı geldik. bu insanların fesatlığı kötü gözü nedir ben anlamıyorum. ya bir çiçekten hırs alır gibi ben işten çıktıktan sonra çiçeğin yapraklarını koparmışlar. cidden inanamıyorum insanlara yaa. dediğim insanlar 30 küsür yaşında okumuş etmiş insanlar. kurşuna falan inanmazdım ama vallahi gidip kurşun döktüreceğim bu gidişle. :nazar::nazar::nazar::nazar:

ınanmıyorum nazar olmaz demesın kımse bal gıbıde olurmu olur..
şahsen bende calısırken gunde 3 ogun trafık kazası gecırırdım sakarlıgımmı vardı hayır ..
kotu gozler sag olsun yıyo ınsanı resmen dırı dırı oldururlerde ınsanı neden bakıpda maşallah demezler kı!..

ınanmıyorum nazar olmaz demesın kımse bal gıbıde olurmu olur..
şahsen bende calısırken gunde 3 ogun trafık kazası gecırırdım sakarlıgımmı vardı hayır ..
kotu gozler sag olsun yıyo ınsanı resmen dırı dırı oldururlerde ınsanı neden bakıpda maşallah demezler kı!..
varya inanamazsan bir çiçek yüzünden olanlara bakarmısın. 1 haftadır başımıza bin türlü şey geldi. eşime söyledim zaten bir daha iş yerine asla birşey gönderme diye. eşimi kaybediyordum neredeyse ya.

nazar var canım peygamber efendimizede çok nazar değermiş.kurşun döktürmek hurafe de sen dua oku bol bol. dua kitaplarna nazar ayetleri var. bu arada geçmiş olsun.

ne biçim bi işyeri orası ya, maşallah iş arkadaşlarında pek bi sevecenmiş
geçmiş olsun hem sana hem eşine, umarım ciddi bi yanığın yoktur
bu arada düdüklü tencere nasıl olduda patladı ya, bende çok korkarım mutfaga bile girmem düdüklü varken

nazar var canım peygamber efendimizede çok nazar değermiş.kurşun döktürmek hurafe de sen dua oku bol bol. dua kitaplarna nazar ayetleri var. bu arada geçmiş olsun.
o gün çiçek geldiğinde okudum okudum bir sürü dua demek okumasaymışım dahada kötü şeyler olacakmış.

nazara inanırım..

bencede nazardan kaynaklanmış olabilir nazar ayetleri falan okuyabilrsiniz eşinize ve kendinize...

kurşun dökmeye inanmııyorum...

mübarek kuran kerimimiz varken kurşun dökmek saçma geliyor...

ne biçim bi işyeri orası ya, maşallah iş arkadaşlarında pek bi sevecenmiş
geçmiş olsun hem sana hem eşine, umarım ciddi bi yanığın yoktur
bu arada düdüklü tencere nasıl olduda patladı ya, bende çok korkarım mutfaga bile girmem düdüklü varken

maalesef böyle bir iş yeri yüzüne gülüp arkadan konuşmada yok, direk icraate geçerler. teşekkür ederim canım. parmaklarım yandı vallahi çocuk gibi ağladım oturup. hiç anlamadım nasıl patladı yanındaki tencereyi alıyım dedim kapağı havaya fırladı

kurşuna falan bende inanmıyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. bol bol duada ediyorum halbuki :Saruboceq: allahım korusun hepimizi kötü insanların gözünden.

senin işyerindeki arkadaşlarında bir enteresanmış doğrusu :delphin:
bana gelen çiçeği yolacaklar her çiçek başına 40 tane saç telini yolardım onların ben :oklava:

senin işyerindeki arkadaşlarında bir enteresanmış doğrusu :delphin:
bana gelen çiçeği yolacaklar her çiçek başına 40 tane saç telini yolardım onların ben :oklava:

çiçeği görünce bende herkese kaydım ama iş işten geçti zaten kocam hastaydı onun derdinden kimsenin saçlarını yolamadım. valla bulunduğum sektörden nefret ediyorum zaten.

nazardır derincim inanırım ben mafoldumben
çooook geçmiş olsun sana ve eşine
sürekli duaları oku canım :Saruboceq:
evime misafir gelmeden başlarım okumaya
sonrasında 2 gün yorgunluğu atamam mirmirmirmir
geçen hafta işyerimde ayakkabımın topuğu çıktı Çok üzgünüm çoook
uzak-yakın farketmiyor :umursamaz:
maşallah demeyen çok insan var malesef çevremizde :olmaz:

haset insanlardan kötü insanlardan Rabbim hepimizi korusun
:Saruboceq:

nazardır derincim inanırım ben mafoldumben
çooook geçmiş olsun sana ve eşine
sürekli duaları oku canım :Saruboceq:
evime misafir gelmeden başlarım okumaya
sonrasında 2 gün yorgunluğu atamam mirmirmirmir
geçen hafta işyerimde ayakkabımın topuğu çıktı Çok üzgünüm çoook
uzak-yakın farketmiyor :umursamaz:
maşallah demeyen çok insan var malesef çevremizde :olmaz:

haset insanlardan kötü insanlardan Rabbim hepimizi korusun
:Saruboceq:

teşekkür ederim canım. bırak maşallah demeyi zaten gözlerinden fesatlık akıyor insanların. :nazar:

nazara çok inanırım...
allah herkesi korusun kötü kalpli insanların kem gözlerinden...
nas,felak ve ihlas surelerinin nazar için iyi olduğunu duydum ama benim her zaman evden çıkarken okuduğum tek dua var AYETEL KÜRSİ...ölümden başka her türlü kaza ve belaya karşı insanı koruyan çok özel bir duadır...ezberinizde yoksa kağıda yazıp çantanızda taşıyabilirsiniz..ben ezbere biliyorum erkek arkadaşım bilmiyordu yazdım bi kağıda cüzdanında taşıyor şimdi sizde yazıp eşinize verin...

nazar vardır bende inanırım...kurşun felan döktürme,sürekli felak nas surelerini oku bol bol dua et...herşeyinide kimseye anlatma..bazı kişiler çekemeyip kıskanabiliyorlar

Back