arkadaşlar kestirmeden konuya gireceğim evlilik yıl dönümümüzdü geçenlerde eşim iş yerine koca bir çiçek gönderdi, o gün meğer bir arkadaşın daha evlilik yıldönümü imiş, geldi hem ağlıyor hem çiçeğimin yapraklarını koparmaya çalışıyor, benim kocam bana böyle şeyler yapmaz falan filan diye. millet gelip gidip koparırım bu çiçeğini diyip ciddi ciddi çiçeğe zarar veriyorlar. yani inanamadım. ertesi gün, eşimde hiçbirşey yokken sabah kalkar kalkmaz ciddi bir rahatsızlık geçirdi, hemen doktorlara hastaneler koştuk, her türlü tetkikten geçti, ve sonuç hiçbirşey bulunamadı. hiçbirşey yok ortada. anlam veremediler. 1 haftadır en iyi prof.lara gittik yok yok ama hiç bir problem yok ve kendi kendine düzeldi 2 gün içerisinde. ertesi gün düdüklü tencerem patladı elim kolum yandı. soruyorum size milletin gözüne nazarınamı geldik. bu insanların fesatlığı kötü gözü nedir ben anlamıyorum. ya bir çiçekten hırs alır gibi ben işten çıktıktan sonra çiçeğin yapraklarını koparmışlar. cidden inanamıyorum insanlara yaa. dediğim insanlar 30 küsür yaşında okumuş etmiş insanlar. kurşuna falan inanmazdım ama vallahi gidip kurşun döktüreceğim bu gidişle. ![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)