- 29 Ocak 2016
- 36
- 77
-
- Konu Sahibi Sessiz sedasiz
İşin içine ayrılık girince en başta koca konuşur sonra eşin yiğenlerine bile laf düşero nasıl bir koca ki karısı baba evine gidince size gelip arkasından dedikodusunu yapıyor ev içinde yaşanan ev içinde kalmalı
birde bu aile apartmanı adeti bi bitmedi yok mu başka oturacak yer dip dipe her yapılan göze batar
İşin içine ayrılık girince en başta koca konuşur sonra eşin yiğenlerine bile laf düşer
Ya kaynim zaten en suclusu burda kopruyu kuramadi ki belkide eltimin bu sekilde davranmasinin bir sebebi de odur.izmarit meselesine gelince soyledim kendisine hatta izmaritlerini koymasi icin bir kulluk ayarladim koydum hani buraya atilsin onu bosaltmasi kolay olur diye.ayni ortak bir alanimiz var ben cocugumun yaptigi dagittigi seyleri topluyorsam saygisizlik olmasin penceresinin onu kirli gozukmesin diye esi ya kendinin toplamasi gerekmezmi bahceyi temizlemek hepimizin gorevi benimde kucucuk bir oglum var benim pesimi hic birakmaz ben nereye o oraya ona ragmen sogukda olsa alirim yanima inerim asagiya Temizlerim herkesden once ben kirli olmasina dayanamam.ayip diye birsey var 2 yilda birlez bile supurmezmi bir insan bizim yaptigim8zi görüyor ya bende yasiyorum bu evde bir kerede ben yapayim demezmi herseyi bizim mi soylememiz lazim.en luks yerdedr otursa bir insan rn azin karsi komsuna ayip olmasin diye kendii kapisinin onunu temizlemezmi bu bir saygidir benceHepsini okudum ve en çok takıldığım kısım izmarit meselesi. Kaynınız atıyorsa izmariti kendi toplayacak. Beyfendi içecek sallayacak, kadın da gidip temizleyecek. Yok öyle bir dünya, gerçekten sinir oldum. Tabi çok rahatsız oluyorsanız ya uyaracaksınız ya da siz ve kv toplanacaksınız. Ayrıca kimseyi kırmak istemediğim için yüzüne birşey söyleyemiyorum diye bir şey de olamaz. O hiç kimseyle kötü olmayayım çabasıdır. Dedikodu yapmasından rahatsızsanız söylersiniz, sesinizi çıkartmadan dinlerseniz Hoşunuza gidiyor susuyorsunuz demektir.
Buradaki yorumların icinde en olumlusu srninki diyebilirim bana hak verdigin icin degil beni anladigin icin nedemek istedigimi yorumları olurken aglayacaktim az daha elestiriye kapali bir insan değilim ama yorumlar elestiri şeklinde degil damga vuruyorlar sanki belkide ben anlatamadim yazarken yanlis bir sekilde anlattimbilmiyorum.ama bu yorumlari hal etmedigimi dusunuyorum.ben aramiz kotu olsun o sevilmesin ben sevilim gibi bir derdim yok zaten tam tersi atamiz iyi olsun istiyorum.Daemen istedigim ben bir insanla birseylet paylasiyorsam benim arkamdan farkli konusmasin bazi arkadaslar laf ettirme hakkinda demişler herksr laf icin bana araniz nasil dediginde iyiyiz bir sorun yok diyorum hatt a kendi akrabalarima bile bu cevabi veriyorum.kendisi benim ailem bana geldiginde buna bile laf etti kendisinin babasi evine hic gelmez kendi gider buma karsilik yapti bunu sizin caniniz sikilmazmi boyle bir durumda benim cocugumu millete hic durmayan surekli rahatsizlik verici cocukilan etti.yani bi olaylar ayni ayna degil duruyo bir sey cikartiyor. Bugune kadar ne kendisinin gelenine gidenine hic bir laf etmedim allah yukarda kendisini alip karsima sordum neden boyle dedin diye ben oyle demedim soyle dedim diye savunuyor olavilir belki bana farkli anlatildi dedim yinede aram bozulsun istemedim hepimiz hata yapiyoruz ben bunlari kimseye anlatmadim etrafimda burda paylasmak istedim keske paylasmasaydim diyorum simdi kusura bakma senin msj araci olarak herkesr aciklama yapmsk istedimKumanın gemisi yürür eltinin gemisi yürümez
Çok kasma derim daha beteri bende var
Ama yine de seviyorum :) hayatınalaylaylom