- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
- Konu Sahibi Happyyear34
-
İnternetteki şeylere fazla güvenmeyin mevsim geçişindeyiz zaten malum bol bol yürüyüş yapın kendinize aktivite bulunHerkese selam. Buraya biraz içimi dökmek istedim. Malum mental olarak kendimizi iyi hissetmedigimiz zamanlar olabiliyor. Umarim herkes kendini iyi hissediyordur. Ben kendi halinde eline meslegini alıp kendi hayatını kurmak isteyen,inşallah tabi sıcak ve huzurlu ortamı olmasını isteyen biriyim. Öyle şaşalı şeylerde hiç gözüm yok. En önemlisi sağlık mutluluk ve huzur. Bunlar çok önemli gerçekten. Fakat şu sıralar geceleri hiç uyuyamıyorum ve geceleri garip bir şekilde nefes darligim oluyor. Anksiyetem var ne kadar ilerledi bilmiyorum. Depresyonda olduğumu düşünüyorum internetten online depresyon anksiyete testleri yaptım anksiyete çok yüksek çıktı depresyon ise orta duzeyde çıktı. Gerçekten hicbirsey yapmak istemiyorum. Çok umitsiz hissediyorum kendimi. Psikologa gitmek istiyorum fakat çok pahalilar e sürekli gideceksem o kadar masrafı nasıl yapicam bilmiyorum. Çok zor işler. Bari buraya içimi dökmek istedim. Herkes mutlu mu gerçekten? Sukursuzluk etmek hiç istemiyorum çünkü çok şükür sağlığım bir şekilde yerinde evimdeyim vs. Ama olur ya hani insanın içinde bir depresyon olur. Öyle iste
Sana güzel şeyler söylemek isterdim ama ben de aynı durumdayım.. galiba depresyondayızHerkese selam. Buraya biraz içimi dökmek istedim. Malum mental olarak kendimizi iyi hissetmedigimiz zamanlar olabiliyor. Umarim herkes kendini iyi hissediyordur. Ben kendi halinde eline meslegini alıp kendi hayatını kurmak isteyen,inşallah tabi sıcak ve huzurlu ortamı olmasını isteyen biriyim. Öyle şaşalı şeylerde hiç gözüm yok. En önemlisi sağlık mutluluk ve huzur. Bunlar çok önemli gerçekten. Fakat şu sıralar geceleri hiç uyuyamıyorum ve geceleri garip bir şekilde nefes darligim oluyor. Anksiyetem var ne kadar ilerledi bilmiyorum. Depresyonda olduğumu düşünüyorum internetten online depresyon anksiyete testleri yaptım anksiyete çok yüksek çıktı depresyon ise orta duzeyde çıktı. Gerçekten hicbirsey yapmak istemiyorum. Çok umitsiz hissediyorum kendimi. Psikologa gitmek istiyorum fakat çok pahalilar e sürekli gideceksem o kadar masrafı nasıl yapicam bilmiyorum. Çok zor işler. Bari buraya içimi dökmek istedim. Herkes mutlu mu gerçekten? Sukursuzluk etmek hiç istemiyorum çünkü çok şükür sağlığım bir şekilde yerinde evimdeyim vs. Ama olur ya hani insanın içinde bir depresyon olur. Öyle iste
Uyku düzenim çok kötü bu yüzden günümün yarışı uykuya gidiyor bu da aktivite eksikliğine neden oluyor. Bir düzen kurmak lazımİnternetteki şeylere fazla güvenmeyin mevsim geçişindeyiz zaten malum bol bol yürüyüş yapın kendinize aktivite bulun
Hiç girmeyelim depresyona. Atlatilmasi emek istiyor çünkü ve zor bir durum. Allah herkesin yardımcısı olsunSana güzel şeyler söylemek isterdim ama ben de aynı durumdayım.. galiba depresyondayız
Klasik olacak ama her derde deva spor yapın. Mışıl mışıl uyursunuz geceleri. Papatya, sarı kantaron veya melisa çayı için akşamları bir fincan.Herkese selam. Buraya biraz içimi dökmek istedim. Malum mental olarak kendimizi iyi hissetmedigimiz zamanlar olabiliyor. Umarim herkes kendini iyi hissediyordur. Ben kendi halinde eline meslegini alıp kendi hayatını kurmak isteyen,inşallah tabi sıcak ve huzurlu ortamı olmasını isteyen biriyim. Öyle şaşalı şeylerde hiç gözüm yok. En önemlisi sağlık mutluluk ve huzur. Bunlar çok önemli gerçekten. Fakat şu sıralar geceleri hiç uyuyamıyorum ve geceleri garip bir şekilde nefes darligim oluyor. Anksiyetem var ne kadar ilerledi bilmiyorum. Depresyonda olduğumu düşünüyorum internetten online depresyon anksiyete testleri yaptım anksiyete çok yüksek çıktı depresyon ise orta duzeyde çıktı. Gerçekten hicbirsey yapmak istemiyorum. Çok umitsiz hissediyorum kendimi. Psikologa gitmek istiyorum fakat çok pahalilar e sürekli gideceksem o kadar masrafı nasıl yapicam bilmiyorum. Çok zor işler. Bari buraya içimi dökmek istedim. Herkes mutlu mu gerçekten? Sukursuzluk etmek hiç istemiyorum çünkü çok şükür sağlığım bir şekilde yerinde evimdeyim vs. Ama olur ya hani insanın içinde bir depresyon olur. Öyle iste
Teşekkür ederimKlasik olacak ama her derde deva spor yapın. Mışıl mışıl uyursunuz geceleri. Papatya, sarı kantaron veya melisa çayı için akşamları bir fincan.
Çok alakasız gibi görünebilir ama kilo probleminiz ve horlamanız var mıHerkese selam. Buraya biraz içimi dökmek istedim. Malum mental olarak kendimizi iyi hissetmedigimiz zamanlar olabiliyor. Umarim herkes kendini iyi hissediyordur. Ben kendi halinde eline meslegini alıp kendi hayatını kurmak isteyen,inşallah tabi sıcak ve huzurlu ortamı olmasını isteyen biriyim. Öyle şaşalı şeylerde hiç gözüm yok. En önemlisi sağlık mutluluk ve huzur. Bunlar çok önemli gerçekten. Fakat şu sıralar geceleri hiç uyuyamıyorum ve geceleri garip bir şekilde nefes darligim oluyor. Anksiyetem var ne kadar ilerledi bilmiyorum. Depresyonda olduğumu düşünüyorum internetten online depresyon anksiyete testleri yaptım anksiyete çok yüksek çıktı depresyon ise orta duzeyde çıktı. Gerçekten hicbirsey yapmak istemiyorum. Çok umitsiz hissediyorum kendimi. Psikologa gitmek istiyorum fakat çok pahalilar e sürekli gideceksem o kadar masrafı nasıl yapicam bilmiyorum. Çok zor işler. Bari buraya içimi dökmek istedim. Herkes mutlu mu gerçekten? Sukursuzluk etmek hiç istemiyorum çünkü çok şükür sağlığım bir şekilde yerinde evimdeyim vs. Ama olur ya hani insanın içinde bir depresyon olur. Öyle iste
Teşekkür ederimHerkes mutlu değil, şöyleki hiçkimse her an mutlu değil olamazda. İnsanların duyguları değişir. Olaylara verdiği tepkiler, hayata bakış açısı, beklentileri sürekli değişir. İnsanların hayatındaki gidişat birden tam tersi olabilir. Huzurluyken mutluyken bir anda dünyanız başınıza yıkılabilir. Tam tersi dipte olduğunuzu düşündüğünüz zaman da yine hiç beklemediğinz güzellikler hayatınıza dahil olabilir ve tekrar mutlu, huzurlu olabilirsiniz. Bazı zamanlar sürekli en kötü ihtimalleri düşünürüz bazen ya başıma şu gelirse, ya şu olursa ya bu olursa diye ufak çaplı panik ataklar geçirebiliriz. Fakat genelde bu korktuklarımız başımıza gelse dahi çok ufak bir kısmı olabilir ya da korktuklarımızın hiçbiri başımıza gelmeyebilir. Dolayısıyla daha gelmemiş günler için, hayatın bize getirecekleri götürecekleri konusunda bir sürü ihtimal olduğu için şimdiki zamanda kaygılanmak yersizdir ve hayat kalitenizide bozar. Bir söz var ya insanın aklına gelmeyen başına gelir, bunu olumsuz bir olay olarak algılamamak lazım hiç aklıma gelmeyen güzel gelişmeler ihtimaller de olabilir. Psikolojik olarak bir rahatsızlığınız olup olmadığını öğrenmek için en azından bir psikiyatra gidebilirsiniz, internetten bakıpta kendinizi daha da karamsarlığa düşünmeyin.
Hepsi temiz çıktı fakat anksiyete bende hep varD, b12, magnezym v.s Vitamin ve bazı hormon değerlerinize baktırın, bu değerlerin düşüklüğü anksiyete ve depresyonu tetikliyor. İhmal etmeyin, dr.unuza söylerseniz gerekli testleri yapar. Yani sandığınız kadar derin bir anksiyete ve depresyon değil tamamen vücuttaki bazı değerlerin düşüşünden olabiliyor, daha yeni iki yakınımda yaşadık bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?