• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlam veremedigim durum

Internette parmagimi carptim yazsak kesilmesi hakkinda sonuc çıkabiliyor. Zaten anksiyeteniz varmis o tetiklenmistir iyice yardm almaniz sart olmadi devlette ilac bazen psikologa yonlendiriyormuslar. Devlet ucretsiz olarak
Psikiyatristler keşke psikologlara yonlendirse :( çünkü ilaç kullanmak pek istemiyorum

Bugünün kaygısı bugüne yeter diye cümle var ya bence sizde öyle düşünün ve umursamayın her şeyi.biz en kötü şeyleri düşünüp evrene sürekli negatif enerjiler yollayarak mutlu olma ihtimalimizi en aza indiriyoruz aslında mutlu olmak için sürekli sebep aramak yerine bunlara sahip olduğum için mutluyum dediğimizde gerçekten o güzellik içinizi kaplıyor birden ve mutsuz olmak kavramından çıkıyorsunuz.Pozitif olumlama yapın meditasyonlar deneyin yeni kitaplar okuyup yeni bilgiler keşfedin. Her gününüzün bir amacı olsun bence çünkü aslında insan içindeki o boşluğu dolduramamaktan stres yapıyor hep ama bir şeylerle meşgul olunca gün sonunda huzurlu hissediyorsun kötü düşünceler hisler sürekli aklınızı kurcalamıyor. Yeni şeyler denemek isteyin bence mesela yoga yapmayı deneyin meditasyon veyahutta spor hobileriniz ne kadar çeşitli olursa o kadar iyi hissediceksiniz bence bugünde böyle geçti işte karamsar mutsuz bitti demek yerine bugünümü nasıl güzel geçirebilirim diye düşünmek gerek her sabah. inanın herkes musmutlu değil herkesin bocaladığı bunalıma girdiği anlar oluyor ama biz oraya sıkışıp kalıyoruz halbuki o duygumuzuda yaşayıp sonra ondan kurtulmaya calısıp iyiyi hissetmeye odaklansak? Depresyonu çok uzun tutmasak ? hayat kısa belki evet ama, madem bu kadar kısaysa güzelliklere odaklanmak kötülükleri düşünmekten daha iyi olmaz mı hepimiz için sevin bu hayatı konu sahibi derin bir nefes, ooh mis. güzellikleri görün ve onlara tutunun.🌸💜🌞
Yaa çok teşekkür ederim 🙏 ne kadar güzel açıklamışsiniz. Çok sağolun. Hep birlikte güzel günlere inşallah 🌸

Öncelikle anksiyete bir sağlık sorunudur. Nasıl herhangi bir rahatsızlığımız varken doktora gidiyorsak pahalı ucuz demeden bu konuda da destek almalısınız.

Mevsim ve pandemi tetikledi sizi yüksek ihtimalle. Ben de kendinizi meşgul etmenizi tavsiye ederim. Spor olur yeni bir şey öğrenmek olur. Beyninizi de bedeninizi de boş bırakmayın.

Mesleginiz varmis madem ucreti düşünmeden gidin psikologa..Anksiyete de diger hastaliklar gibi maalesef.Uzerine gitmezseniz cogalarak devam ediyor.Oyle yuruyuse cik, spor yap ile geçiştirilecek birsey degil..Kanser olan kişi fiyati pahali diye doktora gitmiyor mu?Tabiki gidiyor.Siz de hastasiniz yani biseyler yolunda gitmiyor beyninizde..Ve artik beyniniz bunu kendi bildikleri ile çözemiyor..Beyninizi daha fazla yipratmadan gidin psikologa..Cunku onun da yardima ihtiyaci var..Hersey gonlunuzce olsun
Çok güzel acikladiniz tesekkur ederim. Uygun fiyatlı psikolog bulsam gitmeyi düşünüyorum :( birçok kişinin randevuları çok pahalı malesef.

Mevsim gecislerinde hepimiz aslinda biraz depresif hissediyoruz. Ve bir soru sormussun herkes mutlu mu diye ? Hayir. Emin ol hepimiz mutlu degiliz, sadece mutlu anlar var ve bu anlarin tadini cikariyoruz. Yoksa mutluluk veya mutsuzluk stabil bir durum degil.

Öncelikle anksiyete bir sağlık sorunudur. Nasıl herhangi bir rahatsızlığımız varken doktora gidiyorsak pahalı ucuz demeden bu konuda da destek almalısınız.

Mevsim ve pandemi tetikledi sizi yüksek ihtimalle. Ben de kendinizi meşgul etmenizi tavsiye ederim. Spor olur yeni bir şey öğrenmek olur. Beyninizi de bedeninizi de boş bırakmayın.
Teşekkür ederim. Evet pandemi süreci psikologa gitmeme engel oldu malesef. Online terapi de yararlı olur mu bilmiyorum pek. Bir de uygun fiyatlı psikolog arıyorum.

Tamamda psikolga gidince tamam sorun çözüldü diye bir sey ypk ki. O da ilac verebiliyor. Ilac arti terapi olabiliyor. Neden ilaca bu kadar karsi anlamiyorum insanlarj
İlaca karşı değilim yan etkileri olduğu için yan etkilerinden endişeleniyorum e birde malum korona süreci insanlar epey hassas özellikle ben. Bir basım agrisa hemen tutusuyorum neyim var benim diye. Paronoyak olduğumdan öyle dedim yoksa kullanılır tabi. :(

İnternete bakarak depresyon diyorsa ooo ona kalırsa yarın ölmemiz lazım... İnanmayın bilgi kirliliği insanı dahada olmasada depresyona sokar

Dönem olarak pek parlak değil insan sosyal canlı şuan pek sosyalleşemiyoruz da kendinize meşgale bulun durup düşündükçe sıkıntı edecek çok şey bulursunuz youtube da çok güzel öğretici videolar var ilgi alanınıza göre birşeyler yapabilirsiniz her zaman daha kötüsü vardır bunu düşünüp şükredebilirsiniz yada bi yudum suya muhtaç insanların videoları var onları izlemek sizi kendinize getirebilir geçtiğimiz sene aracım vardı yakın çevremle sosyaldik sürekli birlikteydik alışverişe falan gidebiliyordum ama iki çocukla zor oluyordu ben böylemiydim iki gün evde duramazdım şimdiki halime bak diye de sıksık söylenirdim bu seneye bakıyorum yine iki çocuğum var sosyal çevrem uzakta kaldı taşındım çünkü burada hiç kimseyi tanımıyorum aracımı sattım alışverişe dahi gidemiyorum aslında bu sene depresyonun dibinde olmam lazım ama sürekli çok şükür diyorum çünkü beterin beteri varmış bundan daha kötüsü de olabilir demekki en önemlisi kendi ve sevdiklerinin can sağlığı sağlık olduktan sonra çözülemeyecek atlatılamayacak hiç bişey yok internete de çok güvenmeyin baş ağrısını beyin tümörüne yorgunluğu kansere kadar bağlıyorlar

Herkese selam. Buraya biraz içimi dökmek istedim. Malum mental olarak kendimizi iyi hissetmedigimiz zamanlar olabiliyor. Umarim herkes kendini iyi hissediyordur. Ben kendi halinde eline meslegini alıp kendi hayatını kurmak isteyen,inşallah tabi sıcak ve huzurlu ortamı olmasını isteyen biriyim. Öyle şaşalı şeylerde hiç gözüm yok. En önemlisi sağlık mutluluk ve huzur. Bunlar çok önemli gerçekten. Fakat şu sıralar geceleri hiç uyuyamıyorum ve geceleri garip bir şekilde nefes darligim oluyor. Anksiyetem var ne kadar ilerledi bilmiyorum. Depresyonda olduğumu düşünüyorum internetten online depresyon anksiyete testleri yaptım anksiyete çok yüksek çıktı depresyon ise orta duzeyde çıktı. Gerçekten hicbirsey yapmak istemiyorum. Çok umitsiz hissediyorum kendimi. Psikologa gitmek istiyorum fakat çok pahalilar e sürekli gideceksem o kadar masrafı nasıl yapicam bilmiyorum. Çok zor işler. Bari buraya içimi dökmek istedim. Herkes mutlu mu gerçekten? Sukursuzluk etmek hiç istemiyorum çünkü çok şükür sağlığım bir şekilde yerinde evimdeyim vs. Ama olur ya hani insanın içinde bir depresyon olur. Öyle iste
Astrolojide şu anda buna sebep olarak mars retrosunu gösteriyorlar.Ben de uyumakta çok zorlanıyorum gece yatmadan önce spor yapın nasıl uyuduğunuzu bilemeyeceksiniz hemde rahatlayacaksınız

devlette de psikiyatrist, psikolog var. istanbulda belediyelerin ücretsiz psikolog hizmeti vardı
Evet devlette psikiyatrist var ona bakildim psikologla malesef ki gorusemedim. Belediyelerin psikolojik hizmetine gelince bu konuda berbatlar. Pandemiden önce zar zor randevu alıyorduk hatta hiç alamiyorduk hep dolu diyorlardi. Şimdi pandemi devreye girdi bu sefer telefonları bile açmıyorlar simdi. Çok sinirliyim bu konuda. Mental sağlık organik sagliklar kadar önem verilmesi gereken bir konu ama malesef ki önem verilmiyor. :(

Astrolojide şu anda buna sebep olarak mars retrosunu gösteriyorlar.Ben de uyumakta çok zorlanıyorum gece yatmadan önce spor yapın nasıl uyuduğunuzu bilemeyeceksiniz hemde rahatlayacaksınız
Valla astrolojik gelişimleri inceleyen biriydim şu sıralar pek bir bilgim yok sadece. Ama hiç iyi enerjiler alamıyorum :(

Dönem olarak pek parlak değil insan sosyal canlı şuan pek sosyalleşemiyoruz da kendinize meşgale bulun durup düşündükçe sıkıntı edecek çok şey bulursunuz youtube da çok güzel öğretici videolar var ilgi alanınıza göre birşeyler yapabilirsiniz her zaman daha kötüsü vardır bunu düşünüp şükredebilirsiniz yada bi yudum suya muhtaç insanların videoları var onları izlemek sizi kendinize getirebilir geçtiğimiz sene aracım vardı yakın çevremle sosyaldik sürekli birlikteydik alışverişe falan gidebiliyordum ama iki çocukla zor oluyordu ben böylemiydim iki gün evde duramazdım şimdiki halime bak diye de sıksık söylenirdim bu seneye bakıyorum yine iki çocuğum var sosyal çevrem uzakta kaldı taşındım çünkü burada hiç kimseyi tanımıyorum aracımı sattım alışverişe dahi gidemiyorum aslında bu sene depresyonun dibinde olmam lazım ama sürekli çok şükür diyorum çünkü beterin beteri varmış bundan daha kötüsü de olabilir demekki en önemlisi kendi ve sevdiklerinin can sağlığı sağlık olduktan sonra çözülemeyecek atlatılamayacak hiç bişey yok internete de çok güvenmeyin baş ağrısını beyin tümörüne yorgunluğu kansere kadar bağlıyorlar
Kesinlikle. Zaten elimden geldiğince hastalık araştırmayı filanda bıraktım internetten. Yoksa bu internet kafayı yedirtir insana. Siz de çok kolay dönemden gecmemissiniz sabriniza iradenize hayran kaldım. Çok güzel tavsiyede bulundunuz teşekkür ederim 🙏 kesinlikle öncelikle şükretmek gerekiyor her şey için. Pozitif olmak gerekiyor. Bir de benim gibi karamsar insanların pozitif olması gerekiyor özellikle. Sürekli kafada kötü düşünceler negatif enerjiler yıkıyor bizim gibilerin beynini...

Back