anladım ki takıntı yapmışım sadece.

Aslında konuşmayı sonlandırdığımızda umursamaz takılmıştım ama onun yazacağını da biliyordum. Şimdi baya yerden vurdum ama böyle ne biliyim hani ıssız adamda adanın son ayrılık lafı vardı ya öyle bir şey yazıp tekmeyi basmak istiyorum ve sizlerden yaratıcı cevaplar bekliyorum 🤓
Başka kızlardah bahsedecek karakterde birisiyse senin o lafların ona sökmez cicim.Adam ne anlatıyo ya bu der diğer seçeneğine geçer.

Boşta kalmasa yazmazdı, eski sevgilisinden tekme yemiştir.

Sigrid noktayı koymuş resmen, sonuna kadar katılıyorum. En acımasız cevap, onu sallamamak. Birini görmezden gelmek kadar fenası yoktur. Eline de güzel bir fırsat geçmiş, hiç laf söylemeye enerjini harcama onu ödüllendirmiş olursun. "Oh ne güzel cevap verdim" dersin ama karşı tarafın egosu okşanır. Bir de sakın bu adımlarına tav olma, bunlar yem çünkü. Seni ilk ikna ettiği fırsatta fabrika ayarlarına yine döner. Aman diyim.

biri peşimde köpek oldu diye sevinenler bana hep cok ilginc gelmiştir. çöp kamyonu musunuz da kopekler peşinizde koştu diye seviniyorsunuz?
ilginc bir kafa.
hic uzun uzun yazip adami mutlu etme - eger niyetin ona kotu hissettirmekse. KKda bazen SS paylasiyorlar görüyorum adam iki satir yazip iş atmış exine, ex kadin paragraflar dizmis umrunda degilsin içerikli
e o kadar umrunda degilse neden bunca efor? adam cevap atiyor saniyesinde cevap yaziyorlar falan. ekran basinda caresizce bekliyor ama "haddini bildirdim" diye seviniyor.
WTF?
eger adamin egosunu kirmak istiyorsan hic yazma.
ne yazdi, cok güzelsin seksisin falan demissin yukarıda. oyle bir sey yazdiysa sallayip cevap atma bile.
daha uzun bir sey yazip seni ovduyse, pişman oldugunu söylediyse falan bekle 3-5 saat sonra yazdigi yazıya gülme emojisi koy.
olsun bitsin- hic yazma.
"ben bu kadar mi degersizim" der en azindan

Başka kızlardah bahsedecek karakterde birisiyse senin o lafların ona sökmez cicim.Adam ne anlatıyo ya bu der diğer seçeneğine geçer.

Boşta kalmasa yazmazdı, eski sevgilisinden tekme yemiştir.
Takip ediyordum,eski sevgilisi falan yoktu ama karaktersiz olduğu doğru maalesef

biri peşimde köpek oldu diye sevinenler bana hep cok ilginc gelmiştir. çöp kamyonu musunuz da kopekler peşinizde koştu diye seviniyorsunuz?
ilginc bir kafa.
hic uzun uzun yazip adami mutlu etme - eger niyetin ona kotu hissettirmekse. KKda bazen SS paylasiyorlar görüyorum adam iki satir yazip iş atmış exine, ex kadin paragraflar dizmis umrunda degilsin içerikli
e o kadar umrunda degilse neden bunca efor? adam cevap atiyor saniyesinde cevap yaziyorlar falan. ekran basinda caresizce bekliyor ama "haddini bildirdim" diye seviniyor.
WTF?
eger adamin egosunu kirmak istiyorsan hic yazma.
ne yazdi, cok güzelsin seksisin falan demissin yukarıda. oyle bir sey yazdiysa sallayip cevap atma bile.
daha uzun bir sey yazip seni ovduyse, pişman oldugunu söylediyse falan bekle 3-5 saat sonra yazdigi yazıya gülme emojisi koy.
olsun bitsin- hic yazma.
"ben bu kadar mi degersizim" der en azindan
Yorumunuz için teşekkür ederim ama sanırım başta yanlış ifade ettim. “Peşinden köpek gibi koşsun”dan ziyade “itten rezil olsun” demem lazımdı sanırım. Sadece çok kötü hissetmesini istiyorum ve şey dedim zaten “Umarım seni sevecek birini bulursun.” buna takar

Bende potansiyel var ama ona karşı inanılmaz bir toleransım vardı sadece. Aşk desen o da değil. Tekrar yazmış olması gururumu okşadı ve biraz acımasız cevap vermek istedim sadece ama yorumunuz için teşekkür ederim 🙏
Sizinki de duygusal boşluktandır muhtemelen. Zaten çocuk da boşa çıkmıştır eski adresleri yokluyordur. 🙂 Kendinizi kaptırmayacağınızdan eminseniz Sigrid Sigrid in tavsiyeleri konunuzun en üst taktiği bence. Kolay gelsin diyorum.

Of evet sormayın ya. Şöyle elit bi ailem var bilmem ne diyordu. Oysaki benim ailem daha elit bir kere 😇 ben de artık gözüm kör müydü neydi hiç karşılık vermezdim:( hatta bana Rus kızlardan bahsetti,artık tarih çalışırken bile Rus kelimesini görünce kendimi çok çirkin hissediyordum. Oysaki övülen biriyim de :((
Ayy götümm kesin bi halta da benzemiyordur :D
Böyle aşağılık kompleksine sahip olan insanlara cevap vermemek en iyisidir. Cevap verme egosu bi çakılsın. Sen cevap vermezsen iyice kudurur zaten.

Yorumunuz için teşekkür ederim ama sanırım başta yanlış ifade ettim. “Peşinden köpek gibi koşsun”dan ziyade “itten rezil olsun” demem lazımdı sanırım. Sadece çok kötü hissetmesini istiyorum ve şey dedim zaten “Umarım seni sevecek birini bulursun.” buna takar
hic de takacak bir laf degil aslinda ama neyse.
elbet bulur onu seven niye bulamasin? gencecik adam.
bu ülkede kadinlarin kriteri cok yok zaten. eli yuzu duzgunse, iyi kotu de bir isi varsa onu seven - evlensin diye peşinde kosan cok kadin olur .

hic de takacak bir laf degil aslinda ama neyse.
elbet bulur onu seven niye bulamasin? gencecik adam.
bu ülkede kadinlarin kriteri cok yok zaten. eli yuzu duzgunse, iyi kotu de bir isi varsa onu seven - evlensin diye peşinde kosan cok kadin olur .
Normal biri değildi çünkü ama siz bilemezsiniz elbette:)

Konuyu görünce onlar arkadan hav hav hav dedim🤣bu şarkıyı at ona

Back
X