Anksiyetem artık bedenime vurdu çok zorlanıyorum

Tamamen beni anlatmissiniz nasil geçecek bunlar o kadR yorgunum ki kimse beni anlamıyor her yerim ağrıyor başım dönüyor kafayı yicem

Terapi+ilaç ile halledilebilecek bir durumu ihmal/erteleme yüzünden hayatınızın kabusu hâline getirmişsiniz.
Benim bi süre terapi ve düzenli ilaç kullanımı ile kaygım normal düzeye geldi, ilaca devam da ediyorum, Allah'a çok şükür sağlıklı ve mutluyum.
Terapi olmadan da etki ediyor ilaç büyük ölçüde.
Sağlığınızı önceleyin.

Aynı beni anlatıyorsun benimde göğüse falan iğne saplanıyor sonra başka yerime geziyor ağrı nabacspımo şaşırdım

Benim anksiyetem uzun süre yoktu şimdi arttı ilaç istemiyorum hamile kalmak istiyorum ama günlerim zehir gibi geçiyor uyuyamıyorum ne yapsam bilemiyorum

Merhaba naptınız nasılsınız

Merhaba hangi ilacı kullanıyorsunuz ne zaman etki etmeye başladı

İlaçsız çok zor maalesef. Ben de yıllardır çekiyorum terapi+ilaç ama daha çok ilaç fayda ediyor. İlk günler ilaç biraz daha kötü yapar ama sonra düzeliyorsunuz

Merhaba ben de 5 aydır çekiyorum bugün kesinleşti laroxly verdi lustrsl zaten kullanıyordum iyi misiniz şuanda

Bütün bunları nöroloji doktoruna anlatmanız ve bir MR istenmesi gerekir. Her şey anksiyete değildir bazen...

Her şeyi anksiyeteye bağlamış ve öylece hayatınıza devam etmişsiniz. Şimdi baktım da yorumların çoğu öyle. Neye göre anksiyete oluyor? Kan değerlerine göre mi? Baş dönmesi normal bir bulgu mudur mesela? Arkadaşlar mutlaka nörolojiye gidip detaylı tetkik istemelisiniz. Bir sürü hastalık var sizin anlattığınız şeylere benzer belirtiler veren..Parkinsondan tut MS e kadar bir sürü sinsi ve atak halinde ilerleyen hastalık.. O da değilse KBB. Artık en son aksiyete...Baş dönmesi asla hafife alınmamalı...

Psikiyatriye gittim ve kesinlikle hastalığımın farkında olmamın psikolojik olduğunu bilmem önemli olduğunu bir hastalığın üç sene ağır seyretmeyecegini. asla nabız ateş kan tahlili ve doktor randevusu yasak dedi yoksa tedavi aksarmış.sadece baş dönmesi değil nabız kronik gezen ağrılar ağlama krizleri derealizasyon bir insan artık hangi doktora gideceğini bilemediği konuma geldiyse o psikolojiktir.psikolojik oldunun kesinlikle farkındayım.ama ilaç konusunda erteliyordum
Üç sene içinde kaç kere kan kanser otoimmun taraması yaptırdım hepsi negatif.

O kadar yazmissiniz kimse beni alip götürmedi falan ama siz yetiskin degil misiniz? Gidin bir psikiyatri uzmanina
Ilac kullanmaktan neden korkuyorsunuz? Baskalarini bosverin bunlari siz yasiyorsunuz o baskalari sizin yerinize aci cekmiyor
Ayrica terapi de alin derim çünkü ilac tek basina yeterli olmayabilir

Doktor fobim var.yüksek nabız ve basım döndüğü için tek gidemiyordum bir yere çünkü bayılma geçmişim var.en sonunda gittim ve ilaçlarımı yazdırdım.okb majör depresyon panik atak teşhisi koydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…