-
- Konu Sahibi Hiraeymenn
Tamamen beni anlatmissiniz nasil geçecek bunlar o kadR yorgunum ki kimse beni anlamıyor her yerim ağrıyor başım dönüyor kafayı yicemGünaydın kızlar.. benim taa liseden beri anksiyetem var ama maalesef ki kimse elimden tutup bi doktora götürmedi.gel gelgelelim ki bugüne kadar bir şekilde bununla mücadele ettim ama gerçekten çok zorlandım.ancak şuan cidden baş edemiyorum.son üç yılım korkunç geçti.surekli ve peş peşe hastalandım bı güneş alerjisi oldum bı gözümde anı ışık çakmaklari boyun ağrılar hepsini ard arda sırada bekler gibi oldum.bir ay boğularak uyuduğumu biliyorum.son üç aydır inanılmaz hasta oluyorum bi Sabah bayılıyorum başım dönüyor bir ay kronik baş ağrısı yaşıyorum hiçbir ilaç geçirmiyor şimdi de tüm vücut ağrım çıktı boynum belim çıkmış gibi ağrıyor dişlerim çenem hiç geçmeyen ağrılar var artık nabzım 110 ların altına inmiyor demem o ki sanırım kendi kendimi bitiriyorum.kan testleri veriyorum hepsi normal diyorum ki bende bir şey var yani belki fıtık düzleşme çünkü böyle ağrı yok geziyor vücudumda bütün kaslarım taş gibi oluyor.evde doktor da var herkes yok psikolojik bilmem ne.bugün yine baş dönmesi ile kalktım ve her sabah ağlayarak kalkıyorum.dün 140 nabizla mecbur olduğum için dışarı çıktım atak geçirdim yolda resmen eve zor attım.hergünüm bayılma korkusu ile geçiyor tek kalmıyorum ama çoğunlukla evde tekim. tek başıma dışarı çıkamıyorum ömrüm bitti tükendi resmen. insanlara cidden çok basit gelebilir ama inanın düşmanımın başına vermesin günlük rutin işler insanlara normal iken benim için onu yapmak extra zulüm.uzun yola çıkamıyorum uzun kapalı alanlarda toplantı vs kalmıyorum odaklanamıyorum insanlar uzun konuşsun sabrım yok.kafam sürekli uyuşuk önümdeki yazıyı bile okuyamıyorum.simulasyonda gibiyim vücudum hissiz rüyada gibi yaşıyorum bütün günü.haraketlerim çok yavaşladı amcalar bile yollarda beni geçiyor.gün insanlar için çabucak biterken benim için x0.5 akıyor hayat. Günü bitirmek için kalkıp uyuyorum.bunun yüzünden çalışma hayatımda yok işe giremiyorum bunun yüzünden.telefonla konuşamıyorum benim gibi olan varsa lütfen paylaşsın artık antidepresan kullanmak istiyorum çünkü beden sağlığımı etkilemeye başladığını düşünüyorum.kullanan varsa gerçekten faydasını gören varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Terapi+ilaç ile halledilebilecek bir durumu ihmal/erteleme yüzünden hayatınızın kabusu hâline getirmişsiniz.Günaydın kızlar.. benim taa liseden beri anksiyetem var ama maalesef ki kimse elimden tutup bi doktora götürmedi.gel gelgelelim ki bugüne kadar bir şekilde bununla mücadele ettim ama gerçekten çok zorlandım.ancak şuan cidden baş edemiyorum.son üç yılım korkunç geçti.surekli ve peş peşe hastalandım bı güneş alerjisi oldum bı gözümde anı ışık çakmaklari boyun ağrılar hepsini ard arda sırada bekler gibi oldum.bir ay boğularak uyuduğumu biliyorum.son üç aydır inanılmaz hasta oluyorum bi Sabah bayılıyorum başım dönüyor bir ay kronik baş ağrısı yaşıyorum hiçbir ilaç geçirmiyor şimdi de tüm vücut ağrım çıktı boynum belim çıkmış gibi ağrıyor dişlerim çenem hiç geçmeyen ağrılar var artık nabzım 110 ların altına inmiyor demem o ki sanırım kendi kendimi bitiriyorum.kan testleri veriyorum hepsi normal diyorum ki bende bir şey var yani belki fıtık düzleşme çünkü böyle ağrı yok geziyor vücudumda bütün kaslarım taş gibi oluyor.evde doktor da var herkes yok psikolojik bilmem ne.bugün yine baş dönmesi ile kalktım ve her sabah ağlayarak kalkıyorum.dün 140 nabizla mecbur olduğum için dışarı çıktım atak geçirdim yolda resmen eve zor attım.hergünüm bayılma korkusu ile geçiyor tek kalmıyorum ama çoğunlukla evde tekim. tek başıma dışarı çıkamıyorum ömrüm bitti tükendi resmen. insanlara cidden çok basit gelebilir ama inanın düşmanımın başına vermesin günlük rutin işler insanlara normal iken benim için onu yapmak extra zulüm.uzun yola çıkamıyorum uzun kapalı alanlarda toplantı vs kalmıyorum odaklanamıyorum insanlar uzun konuşsun sabrım yok.kafam sürekli uyuşuk önümdeki yazıyı bile okuyamıyorum.simulasyonda gibiyim vücudum hissiz rüyada gibi yaşıyorum bütün günü.haraketlerim çok yavaşladı amcalar bile yollarda beni geçiyor.gün insanlar için çabucak biterken benim için x0.5 akıyor hayat. Günü bitirmek için kalkıp uyuyorum.bunun yüzünden çalışma hayatımda yok işe giremiyorum bunun yüzünden.telefonla konuşamıyorum benim gibi olan varsa lütfen paylaşsın artık antidepresan kullanmak istiyorum çünkü beden sağlığımı etkilemeye başladığını düşünüyorum.kullanan varsa gerçekten faydasını gören varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Aynı beni anlatıyorsun benimde göğüse falan iğne saplanıyor sonra başka yerime geziyor ağrı nabacspımo şaşırdımBenımde 15 yıldır panık atak anksıyetem var. Hergun bıyerım agrıyor
Ya basım donuyor ya tansıyonum yukselıyor
Evde tansıyon aletıyle gezıyorum
Doktora gıdıyorum normal normal normal
Gıtmedıgım doktor kalmıyor
Mıde bagırsak sorunlarım var endoskopı oldum bısey yok dedıler
Sankı herseyı ben uyduruyormusum
Bıze dedıklerı kafana takma ,dusunme
E kardesım kolum agrıyo mesela dusunce gucuylemı yapıyorum bunu dıyorum
Hergun hastayım valla bende sasırdım
Ben ılac ıcmeyede korkuyorum
Benim anksiyetem uzun süre yoktu şimdi arttı ilaç istemiyorum hamile kalmak istiyorum ama günlerim zehir gibi geçiyor uyuyamıyorum ne yapsam bilemiyorumTerapi+ilaç ile halledilebilecek bir durumu ihmal/erteleme yüzünden hayatınızın kabusu hâline getirmişsiniz.
Benim bi süre terapi ve düzenli ilaç kullanımı ile kaygım normal düzeye geldi, ilaca devam da ediyorum, Allah'a çok şükür sağlıklı ve mutluyum.
Terapi olmadan da etki ediyor ilaç büyük ölçüde.
Sağlığınızı önceleyin.
Merhaba naptınız nasılsınızGünaydın kızlar.. benim taa liseden beri anksiyetem var ama maalesef ki kimse elimden tutup bi doktora götürmedi.gel gelgelelim ki bugüne kadar bir şekilde bununla mücadele ettim ama gerçekten çok zorlandım.ancak şuan cidden baş edemiyorum.son üç yılım korkunç geçti.surekli ve peş peşe hastalandım bı güneş alerjisi oldum bı gözümde anı ışık çakmaklari boyun ağrılar hepsini ard arda sırada bekler gibi oldum.bir ay boğularak uyuduğumu biliyorum.son üç aydır inanılmaz hasta oluyorum bi Sabah bayılıyorum başım dönüyor bir ay kronik baş ağrısı yaşıyorum hiçbir ilaç geçirmiyor şimdi de tüm vücut ağrım çıktı boynum belim çıkmış gibi ağrıyor dişlerim çenem hiç geçmeyen ağrılar var artık nabzım 110 ların altına inmiyor demem o ki sanırım kendi kendimi bitiriyorum.kan testleri veriyorum hepsi normal diyorum ki bende bir şey var yani belki fıtık düzleşme çünkü böyle ağrı yok geziyor vücudumda bütün kaslarım taş gibi oluyor.evde doktor da var herkes yok psikolojik bilmem ne.bugün yine baş dönmesi ile kalktım ve her sabah ağlayarak kalkıyorum.dün 140 nabizla mecbur olduğum için dışarı çıktım atak geçirdim yolda resmen eve zor attım.hergünüm bayılma korkusu ile geçiyor tek kalmıyorum ama çoğunlukla evde tekim. tek başıma dışarı çıkamıyorum ömrüm bitti tükendi resmen. insanlara cidden çok basit gelebilir ama inanın düşmanımın başına vermesin günlük rutin işler insanlara normal iken benim için onu yapmak extra zulüm.uzun yola çıkamıyorum uzun kapalı alanlarda toplantı vs kalmıyorum odaklanamıyorum insanlar uzun konuşsun sabrım yok.kafam sürekli uyuşuk önümdeki yazıyı bile okuyamıyorum.simulasyonda gibiyim vücudum hissiz rüyada gibi yaşıyorum bütün günü.haraketlerim çok yavaşladı amcalar bile yollarda beni geçiyor.gün insanlar için çabucak biterken benim için x0.5 akıyor hayat. Günü bitirmek için kalkıp uyuyorum.bunun yüzünden çalışma hayatımda yok işe giremiyorum bunun yüzünden.telefonla konuşamıyorum benim gibi olan varsa lütfen paylaşsın artık antidepresan kullanmak istiyorum çünkü beden sağlığımı etkilemeye başladığını düşünüyorum.kullanan varsa gerçekten faydasını gören varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba hangi ilacı kullanıyorsunuz ne zaman etki etmeye başladıNur topu gibi yaygın kaygı bozukluğu ve anksiyete teşhisimle yarın ilk doz ilacıma başlıyorum ve artık bu durumdan kendi mentalimle çıkamayacağımı anladığım için koşa koşa psikiyatriste gittim ve Allahım nolur ilaç yazsın da kullanmaya başlayayım diye dua ettim. İlacı ve ilaçla iyi hissetme durumunu övme değil yaptığım yanlış anlaşılmasın, kendi çabamla olmuyorsa neden tıbbın yardımını yok sayayım ki, en ufak bir boğaz ağrında koşa koşa hiç gereği olmadığı halde kutu kutu antibiyotik yutuyosun ama üstelik gerekli bile değilken ve üstelik antibiyotik antidepresanlardan daha tehlikeli iken.
Ya da şöyle söyliyim, yere düşüyosun kan revan içindesin, kalkamıyorsun, güçsüzsün, birisi elini uzatıyor sana kalkabilmen için, geri çeviriyosun yok ben bu halde kalmaya devam edeceğim sen az ötede oyna, sen bana yardım edersen daha kötü olurum diyorsun ve o düştüğün yerde kanlar içinde debelenmeye devamke, bence aynı o hesap bu hesap. İlaç kullanmaktan korkmayın, kullanmaya başlayınca da milletin şu her şeyi abarttığı gibi bu ilaçları da abartmalarına kulak tıkayın, herkeste bir abartı yok ilaçlar uyutuyor yok yan etkileri everest öyleyse de öyledir ama faydası da zibilyon tane yani, attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmiyorsa tamam devam etme hiç de kullanma, ama doktora güven, milletin korkutma ve abartmalarını doktorun bilgisine tercih eden tek millet olabiliriz. Yan etki evet olacak ve şuankinden daha ne kadar kötü halde olacaksın? Bi de bu açıdan düşün.
En kısa sürede randevu oluşturup dr muayenesine gidin, zaten atla deve değil, ilaçta baktınız aşırı yan etki oldu dayanamıyosunuz doktor zaten değişikliğe gidip uygun olanı size bulduracaktır. Şu tıbba bi güvenin. Kanser hastaları antidepresanlardan 900 kat daha zararlı olan, canlı hücreleri öldüren kemoterapiler ile tedavi olmaya karşı çıkmıyor da tedavi oluyor. Bu antidepresanlar bu insanlara ne etti ya? Herkes öcüymüş gibi davranıyor. İyi değilsen ilacı kullanacaksın bu kadar basit. Yanına gerekirse terapi artık emdr mi olur bdt mi olur, sorun bir süre rafa kalkmadan kafan rahat hissetmeden o terapilere de odaklanamıyosun. Zaten en doğrusunu doktor söyler, gidin ve konsulte olun.
Merhaba ben de 5 aydır çekiyorum bugün kesinleşti laroxly verdi lustrsl zaten kullanıyordum iyi misiniz şuandaBen de çok direndim kendim baş ederim diye ama her seferinde daha büyük oranda geldi en son baş ağrısı oldu vücut kaskatı aşırı yorgunluk nabız yüksek beynimde tümor var sandım mr lara girdim. Fibromiyalji dedim yok derken gerilim tipi baş ağrısı teşhisi kondu. 3tane ilaç içiyorum biri baş ağrısı için diğeri antidepresan biri de nabız kontrol altına alıyor. bunun yanında psikolog şart ben gitmedim ama hayat enerjinizi sömüren herkesten uzak tutun kendinizi. Çok şekerli kafein hamur işi ürünleri azaltın. İyi hissetmek kitabını okuyun. İzzet güllü videolarını hergün bir tane dinleyin yrüyüş yapın. Yoga meditasyon tarzı vücudunuzu esnetmeye yönelik aktiviteler yapın. Kendinize kıymet vermeniz için vücudunuz sinyal gönderiyor. Probiyotik magnezyum beta glukan içebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Doktor fobim var.yüksek nabız ve basım döndüğü için tek gidemiyordum bir yere çünkü bayılma geçmişim var.en sonunda gittim ve ilaçlarımı yazdırdım.okb majör depresyon panik atak teşhisi koydu.O kadar yazmissiniz kimse beni alip götürmedi falan ama siz yetiskin degil misiniz? Gidin bir psikiyatri uzmanina
Ilac kullanmaktan neden korkuyorsunuz? Baskalarini bosverin bunlari siz yasiyorsunuz o baskalari sizin yerinize aci cekmiyor
Ayrica terapi de alin derim çünkü ilac tek basina yeterli olmayabilir