anksiyetede gözde ışık çakması yaşayan varmı???

fatos87fatos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
82
68
38
39
kızlar bunu yaşayan oldumu hiç aranızda ışık çakması vs.. yaşadıklarınız neler genel olarak..birde burdan destek olalım birbirimize grup terapisi gibi olabiliyor bizler için..

kızlar bunu yaşayan oldumu hiç aranızda ışık çakması vs.. yaşadıklarınız neler genel olarak..birde burdan destek olalım birbirimize grup terapisi gibi olabiliyor bizler için..
Canım bende ısık cakması yasıyorum hatta cocuklugumdan berı ılk ısık cakmam nobetle geldı yanı tv yee fazla yaklasınca onn ısıgınla bırlıkte tıtreyerek ve kasılarak bayıldım aılem hastahane ye goturdu 2 ay hastahanede kaldım bana epılepsı teshısı kondu ama eeg lerımde epılepsı olmadıgıma daır sonuclanıyordu bır muddet sonra epılepsı twahıaım yanlıstı aılem uatune gıtmedı bende ortaokuldan sonra bayılmadım ana hala ara ara ışık cakması yanı sımsık ckmasını yasıyrm be bette ne yasa tımda bnmmle aynı seylerı yasyan bırını bulamadım bu ısık cakması bır tek bende yasanıyor sanıyordum sennkı basıl oluyor neMnları neden oluyor bıraz anlatırmısın

benim ki anksiyete ile başladı yaklaşık 1buçuk ay önce psikiyatriste gittim çok ünlü bi profesör eeg çekti bişey çıkmadı ben çocukken beyin kanaması geçirmiştim belki ona bağlı epileptik bir sorun olabilir bir daha ki ay geldiğinde MR istiyorum dedi ama çokta acele değil dedi..cuma günü gidicem nörolojiye ama epileptik bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü anksiyete ile başladı benm sıkıntım..aniden sağa yada sola bakınca yarım daire şeklinde ışık çakmaları oluyordu ilaç verdi anksiyete için ilaçtan sonra düzeldi hiç olmadı denecek kadar az oldu.

Kuzu
m benımde oyle sandılar ama testlerde hıcbır epıleptık duruma rastlanmadı yalnız doktorum retına yırtılmalarında ve kucuk tansıyon ve buyuk tansıyonun arasında fark oldugunda bnn olabılcegını soyledı suan hamıleyım dogumdan snra goz doktoruna bırkez daha gıtmeyı planlıyrm bır cok ıez gıttım ama ozellıkle retınaya baktırmamıstım

Geçmiş olsun canım..

Migrende de olur, o şekilde auralar ışık çakmaları. Anksiyete'ye bağlı olma ihtimali biraz düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…