-
- Konu Sahibi lilyummmm37
Merhaba benim kalbim de bazen acyip carpinti oluyor. Agzimda atiyor sanki. Sinirlendigimde korktugumda uzuldugumde heyecanlandigimda. Sizce bu doktorluk bir durum mu. Kitleniyorum o an hicbisey yapamiyorum.geçmiş olsun.bendede anksiyete bozukluğu var.citoles içiyorum.banada ritim düzenleyeci vermişti doktor ama içmedim çünkü çok çarpıntım yoktu.sadece atak olduğunda oluyordu.bağımlılık yapmaz.citoles hakkında doktorum bağımlılık yapmayan ve yavaş iyileştiren bir ilaç demişti.citolesi içersin aradan 2-3 saat geçtikten sonra ritim düzenleyicisini içersin sorun olmaz
merhaba..duygusal tepkiler nedeniyle çarpıntınız oluyorsa psikolojik bir durumdur.anksiyete bozukluğunu bunların en başında geliyor..kitleniyorum dediğinize göre doktora görünmelisiniz.Merhaba benim kalbim de bazen acyip carpinti oluyor. Agzimda atiyor sanki. Sinirlendigimde korktugumda uzuldugumde heyecanlandigimda. Sizce bu doktorluk bir durum mu. Kitleniyorum o an hicbisey yapamiyorum.
Canım öncelikle geçmiş olsun bu yaşadıklarını bende yasıyoröim bu ara ve korkuyorm açıkçası. Gece uyurken bi anda uyanıyorm kalbim çatpıyo ellerin buz kesiyo ve kötü düşünceler beyniöe üşüşüyo. İlaç kullanmıyorm şuan ama doktor paxera verdi kullanıcam sanırım. Allah yardmcmz olsn. sende ne zamandır varhepinize merhaba kızlar benim sorunlarım biraz karışık nerden başlıyacagımıda bilmiyorum açıkçası banada yardımcı olursanız çok sevinirim.henüz tam olarak bir teşhiste konulmuş degil hastalıgım tam olarakta bende bilmiyorum gece uyku esnasında kalp çarpıntısıyla uyanıyorum ama hergün olmuyor durduk yere içime korku giriyor unutkanlık ta var unutkanlıgım 10 yıl önce dogumda oksijensiz kaldıgımdan dolayı oldu neyse hep kötü senaryolar yazarım kendi kendime 2 yıl önce doktor okb oldugumu söyledi halbuki alakası yok o hastalık ayrı daha çok takıntı ve temizlik takıntısıyla ilgili kendi görüşüm bu bana lustural verdi bu iacı 3 aya yakın kullandım bana yan etkileri çok oldu bıraktım sonrasında farklı bir doktora gittim prozac verdi oda bana yaramadı 2 ay kullandıktan sonra onuda bırakmak zorunda kaldım sonrasında kontrole gittigimde başka doktorla karşılaştım hadi bakalım dertlerimi onada anlatayım ya ne gülünç bir durumdaydım herneyse onada anlattım bana cmbalta verdi ozaten nasıl bir ilaçtı hiç anlamadım ha içmişim ha içmemişim gibi bişeydi 2 ay kullanııp bıraktım şuanki durumum gece çarpıntı içime korku girmesi ve bundan 3 yıl önce hamileyken beni soranlar kesin oksijen almaya gitmiştir derlerdi çünkü nefes alamıordum ordaki ebeleri deli etmiştim doktor belki bronşitsin ondan nefes alamıyorsun diyordu bana halbuki alakası yok biraz uzun oldu kızlar bu durumla karşılaşan varmı yada hastalıgımı çözen unutmadan gece uyku esnasında nefesim kesiliyor çırpınıyorum resmen neolur yardıncı olun
Delirecek gbi oluyomusun nefes alamama segirmelerCanım öncelikle geçmiş olsun bu yaşadıklarını bende yasıyoröim bu ara ve korkuyorm açıkçası. Gece uyurken bi anda uyanıyorm kalbim çatpıyo ellerin buz kesiyo ve kötü düşünceler beyniöe üşüşüyo. İlaç kullanmıyorm şuan ama doktor paxera verdi kullanıcam sanırım. Allah yardmcmz olsn. sende ne zamandır var
şu 1 yıldır dahada fazlalaştı korkularım kaygılarımCanım öncelikle geçmiş olsun bu yaşadıklarını bende yasıyoröim bu ara ve korkuyorm açıkçası. Gece uyurken bi anda uyanıyorm kalbim çatpıyo ellerin buz kesiyo ve kötü düşünceler beyniöe üşüşüyo. İlaç kullanmıyorm şuan ama doktor paxera verdi kullanıcam sanırım. Allah yardmcmz olsn. sende ne zamandır var
Selam canım ve tüm arkadaşlarım... Ben anksiyete bozukluğu,panik atak,depresyon teşhisi aldım.Önce seğirmeler,bulantı,kabız,ishal,aşırı ve yersiz panik,durduk yerde kalp çarpıntısı,huzursuzluk gibi gibi belirtilerim vardı.Devamlı hastaydım.Kalbime,beynime,kanıma ve daha bir sürü yerime baktırırken epey zaman kaybettim.Hepsi temizdi tabi.En sonunda bir gün iş yerinde atak geçirdim.Aklımı yitirdiğimi sandım öyle korkunç bir his.Nihayet psikiyatriye gittim böylelikle ve herşey nihayet açıklanmış oldu.Fakat yaşadığım ızdırabı, o günleri anlatacak kelime yok.Resmen ölsem de kurtulsam diyordum ki asla böyle düşünceler geçmezdi kafamdan.Neyse daha da iç karartmayayım.Sonra antidepresanlı günler...Başta daha kötü oldum fakat yaklaşık 1-1,5 ay sonra çok şükür yavaş yavaş iyileşmeye başladım.Geçenlerde iyileştim deyip doz azalttım ama tekrar belirtiler başlattı demek daha ilacı bırakmam için erken.Bebek düşünmesem ilacı bırakmaya da kalkışmam aslında.Kısaca psikiyatr işini ertelemeyin ve antidepresan kullanmaktan korkmayın.Bir yardımcı olmadan bunu atlatmak çok zor.Kızlar selam bende bir şey başlıyor ama tanıyı henüz koyamıyorum. Yaklaşık bir yıldır psikolojik olarak çevresel faktörlerden dolayı çok gerginim. Önce gözlerim seyirmeye sonra odaklama yapmamaya başladı. Ardından nisan ayında vertigom çıktı. Arka arkaya 2 kez atak geçirdim ve çok uzun sürdü. Ancak şuanki diziness sanırım çünkü hafif baş dönmelerim hiç geçmiyor. Stres arttıkça artan bir sersemlik hali adapte olmama tepki verememe var. Buna ek olarak bir şeyler kontrolden çıkmaya başladı. Yabancılaşma, kafamdan atamadığım düşünceler, panik ve korkular. Tabi bunlar durduk yere olmuyor. Derken 1 haftadır kalbim öyle güçlü atıyor ki önce karnımın sonrada bedenemin hareket ettiğini fark ettim. Uzanıyorken bile kütkütküt atıyor hissesiyorum ve duyuyorum geçen gün nabzım 120 ye çıktı doktora gittik mitral kapakçığında kaçak var dedi gönderdi ancak bu kalp atışı olayı sizlerden anladığım kadarıyla psikolojik kafayı yemek üzere olduğumu filan düşünüyorum stresten ve mutsuzluktan. Nabzımı şuan için normale döndürebiliyorum ya da kalp atışlarımı her zaman duymuyorum ama gittikçe ilerleyen bir durum içindeyim. Başında mıyım bilmiyorum ama stres durumları geçicek gibi durmuyor. Bu kalp olayını çözen ya da atlayan oldu mu?
hepinize merhaba kızlar benim sorunlarım biraz karışık nerden başlıyacagımıda bilmiyorum açıkçası banada yardımcı olursanız çok sevinirim.henüz tam olarak bir teşhiste konulmuş degil hastalıgım tam olarakta bende bilmiyorum gece uyku esnasında kalp çarpıntısıyla uyanıyorum ama hergün olmuyor durduk yere içime korku giriyor unutkanlık ta var unutkanlıgım 10 yıl önce dogumda oksijensiz kaldıgımdan dolayı oldu neyse hep kötü senaryolar yazarım kendi kendime 2 yıl önce doktor okb oldugumu söyledi halbuki alakası yok o hastalık ayrı daha çok takıntı ve temizlik takıntısıyla ilgili kendi görüşüm bu bana lustural verdi bu iacı 3 aya yakın kullandım bana yan etkileri çok oldu bıraktım sonrasında farklı bir doktora gittim prozac verdi oda bana yaramadı 2 ay kullandıktan sonra onuda bırakmak zorunda kaldım sonrasında kontrole gittigimde başka doktorla karşılaştım hadi bakalım dertlerimi onada anlatayım ya ne gülünç bir durumdaydım herneyse onada anlattım bana cmbalta verdi ozaten nasıl bir ilaçtı hiç anlamadım ha içmişim ha içmemişim gibi bişeydi 2 ay kullanııp bıraktım şuanki durumum gece çarpıntı içime korku girmesi ve bundan 3 yıl önce hamileyken beni soranlar kesin oksijen almaya gitmiştir derlerdi çünkü nefes alamıordum ordaki ebeleri deli etmiştim doktor belki bronşitsin ondan nefes alamıyorsun diyordu bana halbuki alakası yok biraz uzun oldu kızlar bu durumla karşılaşan varmı yada hastalıgımı çözen unutmadan gece uyku esnasında nefesim kesiliyor çırpınıyorum resmen neolur yardıncı olun
Xanax al gir sinava. En azindan stres yaptigina degsin. Pisman olursun girmezsen. Allah yardimcin olsunmrblar bende sayfaya yeni üye oldum yoğun anksiyete geciriyorum aşırı derecede zayıfladım iştahım sıfır noktasında paxil remeron alıyorum geçmeyince dokturum xanax basladı dun basladım bu sabah heyecanla uyandım yine simdi biraz durdu gibi acaba atlatacakmıyım ve yıllardır panik ve anksşyete hastayıyım 2 sene iyi olmustum şimdi kpss var pazar günü hep sınav kaygısından öyle oldum sanırım sınava da giremiycem lütfen dua edin bana
teşekür ederim evet xanax la daha iyiyim inş sınava da gircemXanax al gir sinava. En azindan stres yaptigina degsin. Pisman olursun girmezsen. Allah yardimcin olsun