- 24 Ağustos 2015
- 48
- 5
-
- Konu Sahibi lilyummmm37
Cevremizdekilerin inanmamasi insanin icini daha kotu yapiyor vallahihayır canım yabancılaşma yaşamıyorum sadece sıkıntılarımdan dolayı ilaç önerdi doktorum yaklaşık bi ay sonra kontrolüm var bakalım ne dicek Allah hepimiz hakkında hayırlısını güzelini nasip etsin inşallah ama çeken bilir derler ya cidden kolay şeyler değil yaşadıklarımız
Olmaz mi yaKizlar yabancilasma yasayan var mi
Kizlar yabancilasma yasayan var mi
Anksiyete ve panik atak nobetimden sonra basladi bendeyabancılaşma bendede oluyor evet bu ansiyeteden mi oluyor acaba internette araştırdım bende bu yabancılaşma haline depersolizayon diyorlar sanırım.
citoles cipralex mi? Hangi doktora gittiniz acaba?Pskiyatr mı?geçmiş olsun.bendede anksiyete bozukluğu var.citoles içiyorum.banada ritim düzenleyeci vermişti doktor ama içmedim çünkü çok çarpıntım yoktu.sadece atak olduğunda oluyordu.bağımlılık yapmaz.citoles hakkında doktorum bağımlılık yapmayan ve yavaş iyileştiren bir ilaç demişti.citolesi içersin aradan 2-3 saat geçtikten sonra ritim düzenleyicisini içersin sorun olmaz
hepimize gecmis olsun arkadaslar...Sana katılıyorum hemde öyle böyle degil..Anksiyete ve panikatak rahatsızlıgım var benimde ve bazen etrafımdaki insanlarla panikataktan ve yasadıklarımdan konusmaya baslayınca ay bende cok panik atagım demiyorlarmııııııı bogasım geliyoraynen katılıyorum sıkıntımı anlatamaya çalışıyorum aynı bende de var diyolar ya işte o zaman hakketen herşeyin yetersiz kaldığını düşünüyorum çoğu zaman da susuyorum artık napıym
bende cipralex kullanıyorum psikiyatrist verdi..Carpıntım icin de tansiyon ilacı verdi dahiliye uzmanı..citoles cipralex mi? Hangi doktora gittiniz acaba?Pskiyatr mı?
bizim sıkıntılarımız başka onların başka baş dönmelerimiz başka sebebe dayanıyo onların ki başka ama her nedense herkesin sıkıntısı aynı sebepten oluyo cidden çok can sıkıcı bazen susmayı tercih ediyorum o zamanda durgunlaştın diyolar valla ne yapcağını şaşırıyo insan artık ilaçlarla ve dualarla üstesinden gelmeye çalışıyorumhepimize gecmis olsun arkadaslar...Sana katılıyorum hemde öyle böyle degil..Anksiyete ve panikatak rahatsızlıgım var benimde ve bazen etrafımdaki insanlarla panikataktan ve yasadıklarımdan konusmaya baslayınca ay bende cok panik atagım demiyorlarmııııııı bogasım geliyor
cipralexi çok kısa bi dönem kullandım 5 gün kadar inanın beni çok fena yaptı sonra kestim ta ki 4 gün önceye kadar direndim ilaçsız yenmeye ama başaramadımbende cipralex kullanıyorum psikiyatrist verdi..Carpıntım icin de tansiyon ilacı verdi dahiliye uzmanı..