- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
bu covid dönemi ve yaşadığım bazı ailevi üzüntüler malesef ara ara benide yokluyo ve zorluyo ama başedebiliyorum terapi alıyorum ara ara ama çok kötü çokkkk Allah kimseye yaşatmasın ve şifa versinO birden bire gelmesi yok muuu rabbim kimseye yasatmasinyaşamayan şımarıklık sanıyor canim
Canım şımarıklık değil tabiki ama artık teshis koyulmus işte eşim hala daha da buyuk baska hastalık olabilir diyor arıyor. Ona kızıyorum ama geçecek Allahın izniyle…O birden bire gelmesi yok muuu rabbim kimseye yasatmasinyaşamayan şımarıklık sanıyor canim
Allah razı olsun hepimize şifa diliyorumBu hastalık böyle bir şey canım, öldürmüyor ama süründüyor. Anlamayana yalan geliyor, çok zorgeçmiş olsun canım.
Allah razı olsun canım benimAllah razı olsun hepimize şifa diliyorumsanada geçmiş gitmiş olsun
Tedaviye başlamış canım bir aya rahatlar inşCanım şımarıklık değil tabiki ama artık teshis koyulmus işte eşim hala daha da buyuk baska hastalık olabilir diyor arıyor. Ona kızıyorum ama geçecek Allahın izniyle…
O birden bire gelmesi yok muuu rabbim kimseye yasatmasinyaşamayan şımarıklık sanıyor canim
Ahh evet YaO birden bire gelmesi yok muuu rabbim kimseye yasatmasinyaşamayan şımarıklık sanıyor canim
Bende de var aslında ama alıstım. 18-19 yaslarında ailemden birini kaybettim tam bu zamanlarda bu aylarda bir rüya gördüm rüya amlamımda ailedem vefat diyordu 1-2 ay sonra bir vefat duyunca sarsıldım rüyam aklıma geldi rüya görmekten korkuyordum. Belki tesadüf belki içime doğdu bilemicem ama her yıl bu zamanlarda başlardı karın ağrım düşüncelerim korkularım. Allahım yazmasın ama korkuyorum. Sürekli biri bir yerlere giderken ya birşey olur mu korkusu… aslında ben daha kötüyüm ama içime atıyorum.bu covid dönemi ve yaşadığım bazı ailevi üzüntüler malesef ara ara benide yokluyo ve zorluyo ama başedebiliyorum terapi alıyorum ara ara ama çok kötü çokkkk Allah kimseye yaşatmasın ve şifa versin
Amin insallah canımTedaviye başlamış canım bir aya rahatlar inş
çok önemli destek ben tek başımaydım bazen şuurum gidiyodu tanımadığım birine beni hastaneye yetiştir diyodumBende anksiyete panik atak tedavisi goruyorum size en büyük tavsiyem eşinize sımsıkı sarılın o an yanindayim diyin baska bisi demeyin Allah razi olsun eşimden bir gün of demedi işteyse bile koşup geldi bu ancak sizin sayenizde kontrol altina girecek ve ilaclari düzenli alsin gerekirse doz yükseltme yapsin doktora danisarak ve ilac arti terapi en sağlıklısı.Size tuhaf gelebilir ama ataklar dolunay zmani nükseder suan atak gecirmesi normal
Amin insallah canım insallahAhh evet Ya
‘’Az önce aradı beni işten sesi ağlamalıklı ne olcak bu halim ne oldu bana diye?’’
Şu cümleyi okurken bile o kadar kötü oldum ki çünkü biliyorum neler hissettiğini.Allahım herkesin içine ferahlık versin uzak dursun bu hastalık herkesten
endişe korku başka panik bozukluk anksiyete atakları çok başka ve içine atma sakın patlaması birikim kötü olur ayna karşısında kendine anlat ağla sızla ama içine atma duyguları bastırmak çok zararlıymış !!!Bende de var aslında ama alıstım. 18-19 yaslarında ailemden birini kaybettim tam bu zamanlarda bu aylarda bir rüya gördüm rüya amlamımda ailedem vefat diyordu 1-2 ay sonra bir vefat duyunca sarsıldım rüyam aklıma geldi rüya görmekten korkuyordum. Belki tesadüf belki içime doğdu bilemicem ama her yıl bu zamanlarda başlardı karın ağrım düşüncelerim korkularım. Allahım yazmasın ama korkuyorum. Sürekli biri bir yerlere giderken ya birşey olur mu korkusu… aslında ben daha kötüyüm ama içime atıyorum.
Amiin canımAhh evet Ya
‘’Az önce aradı beni işten sesi ağlamalıklı ne olcak bu halim ne oldu bana diye?’’
Şu cümleyi okurken bile o kadar kötü oldum ki çünkü biliyorum neler hissettiğini.Allahım herkesin içine ferahlık versin uzak dursun bu hastalık herkesten
Evet canım bu hastalikta içe atmak daha zararlı,kendine yapmaBende de var aslında ama alıstım. 18-19 yaslarında ailemden birini kaybettim tam bu zamanlarda bu aylarda bir rüya gördüm rüya amlamımda ailedem vefat diyordu 1-2 ay sonra bir vefat duyunca sarsıldım rüyam aklıma geldi rüya görmekten korkuyordum. Belki tesadüf belki içime doğdu bilemicem ama her yıl bu zamanlarda başlardı karın ağrım düşüncelerim korkularım. Allahım yazmasın ama korkuyorum. Sürekli biri bir yerlere giderken ya birşey olur mu korkusu… aslında ben daha kötüyüm ama içime atıyorum.
Bahsetmekten çok korkuyorum ama bugün yine bir rüya gördüm anlamı böyleydi ve ağladım çok korktum. Allahım yazmasın insallah… bir unutuyorum aklıma gelince diken üstünde geziyorum..endişe korku başka panik bozukluk anksiyete atakları çok başka ve içine atma sakın patlaması birikim kötü olur ayna karşısında kendine anlat ağla sızla ama içine atma duyguları bastırmak çok zararlıymış !!!
Allah korktuğuna uğratmasın ınş canım benimBahsetmekten çok korkuyorum ama bugün yine bir rüya gördüm anlamı böyleydi ve ağladım çok korktum. Allahım yazmasın insallah… bir unutuyorum aklıma gelince diken üstünde geziyorum..
Amin Rabbim birdaha yasatmasinçok önemli destek ben tek başımaydım bazen şuurum gidiyodu tanımadığım birine beni hastaneye yetiştir diyodumatakların bi hafifi bide felaketi var o felakette şuur gidiyodu bende naptığımı falan hiç bilmiyodum ve bunları tek başıma atlattım çok zordu ama derdi veren Rabbim dermanıda veriyo sonunda sizlerinde geçecek inş
Amin amin insallah Allah hem eşimin hem kendi ailemle yaşamayı çocuklarımı sevmeyi görmeyi nasip etsin inşallah. Tabi herkes için bu dua…Allah korktuğuna uğratmasın ınş canım benimkötü düşünme
Amin canım amin insallahAmin Rabbim birdaha yasatmasinHep diyorum bas agrisi yada diş ağrısı değil ilac alalim ağrı geçsin bildiğin ruh agrisi bu ruhun kivraniyor resmen kimseye yasatmasin bu hastalığı rabbim