Anksiyete ve panik atak icin bir iki fikir almak istiyoru..

Dilekka11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
438
162
33
Merhaba arkadaşlar buradaki diğer arkadaşlar gibi bende de panik atak ve yaygın anksiyete bozukluğu var uzun yıllardır.bi kaç yerde okudum size de sormak istedim belki bilgisi olan vardır diye bu hastalık için yapılan kehribar kolyesi varmis duyaniniz veya alıp fayda göreniniz oldumu.bir de aktarci arkadaşım var bu hastalık için bana kantaron kapsülü önerdi ilaçlarla birlikte de alınabilir doğal dedi

Merhaba arkadaşlar buradaki diğer arkadaşlar gibi bende de panik atak ve yaygın anksiyete bozukluğu var uzun yıllardır.bi kaç yerde okudum size de sormak istedim belki bilgisi olan vardır diye bu hastalık için yapılan kehribar kolyesi varmis duyaniniz veya alıp fayda göreniniz oldumu.bir de aktarci arkadaşım var bu hastalık için bana kantaron kapsülü önerdi ilaçlarla birlikte de alınabilir doğal dedi
Kolyeyi takan gördüm faydası oldumu bilmiyorum. Ama bitkisel kullanacagınız şeylere çok dikkat edin ilaçla birlikte tehlikeli olabilirler.

Hayir, ilacla birlikte sakin o bitkiyi kullanmayin. Daha yeni duydum, çok tehlikeliymis cokk

Taşların faydaları sadece inanç ile meydana çıkabilir karşılıklı enerji alışverişi olarak düşünün. Piyasada sahtesi çok fazla oldu ki buldunuz kaygı ve tereddüt halinizin devam etmesi azalmayabilir.

Çok yüksek derecede gün 24 saat ise 23 saat kaygı bozukluğu yasiyarak geçirdim bende çok korkunç aylarim oldu. Rüyalarımın anlamlarından korkuyordum uyku bile zehir oluyordu. Kafayı rüyalar yedirecekti bana uyanık olsam bir dert olmasam bir dert idi.
Kendimi iyilestirmek zaman aldı. İlaç kullanmadim. Terapi almadım.

Atak geldiğinde tek care yaptığım şey vardı. Ne bir bardak su ne biraz hava olduğum yerde durup sürekli aynı şeyleri söyledim "bunların hepsi sadece bir düşünce ve birazdan geçecek". İlk başta ise yaramıyor gibiydi ama alışkanlık oldu sonraları saçma senaryolar uretince bile beynim aynı kelimeleri söylüyorum ve geçiyor. Kalbimin bazen fazlası ile atıyor bir carpintidan daha fazla bu kez artık alışmış olduğum için oturup sadece geçmesini bekliyorum. Beynim bana gereksiz korku dalgası gönderdiğinde (atak) onu bu şekilde sakinleştirmeye ogrendim. Beyin sakinse vücutta sakın oluyor zaten.

Bir günde bir ayda yenmedim elbette her geldiğinde sabırla aynı seyleri söyledim. Arada bir ben burdayım der ama öyle geçer gider.

X