- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
Arkadaşlar anksiyete ve depresyon tanısı ile yaklaşık 2-3 ay antidepresan kullandım. İlk başta işe yaramıyor dedim fakat bırakınca anladım ki bana baya iyi gelmiş... Şuan ilacımı bırakma sebebim hamilelik düşünüyor olmam... Çünkü biliyorum ki bebek bana yüzlerce mg ilaçtan bin kat iyi gelecekk...
Şikayetlerim=berbat derecede gerginim.. Biri bana muhalefet bişey demeye görsün ya kalbini kırıyorum ya da kendi içime atıp kendi kendimi yiyip bitiriyorum.... Bunu yapmak istemiyorum ama en ufak bişeye okadar takılıyorum ki, hayattan zevk bile alamıyorum artık... Ve çok tembelim evden dışarı çıkmak benim için ölüm... Zor süreçler yaşadım... biliyorum tedavimi yarım bırakmak doğru değildi. Ama zaman geciyo ve dediğim gibi Allah nasip eder de bebeğim olursa o bana inşaAllah herşeyden daha çok iyi gelecek..
Size sorum ise şu:Antidepresan olmadan rahatlayabileceğim, bir kitap olabilir, bir çay olabilir, bir uğraş olabilir artık aklınıza be gelirse tavsiyelerinizi bekliyorum... Şöyle vurdumduymaz bi insan olmak istiyorum. Biri bana bişey diyince onu akşam evime gelip kafamda kurcalamak istemiyorum. =(çocukluğumdan beri böyleyim ama artık had safhada. İlerde çocuk yetiştircem. Benim ailemde çok takıntılı insanlar, ben şuan onlardan bin beterim ben çocuklarımında böyle olmasını istemiyorum. Çocuklarım, içi huzur sevgi dolu insanlar olsunlar. Ama onun için önce benim de öyle olmam gerek dimi?!.. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...
Sakın sakın sakın... İyileşmeden asla bebek düşünme zira bebek sinirine sinir katıyor. Çok zorlu bi süreç hele uykusuz kalmak