• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete tedavi sonrası tamamen iyilesen var mıdır

Aynı şeyleri yaşıyoruz kardeşim
Canım ben de yıllardır çekiyorum ilaçlar yan etki yapıyor alışamıyorum. Kendimi umutsuz vaka gibi görmeye başladım. Bismillah dedik tekrar selectra ve rivoclon başladık. Çok küçük artırıyoruz dozu. 1 ay oldu çok az bi canlanma oldu bende. Yan etkiler geçmedi. Yaşamayanlar için nazlı, çok düşünüyor, çok takıyor diye küçümseniyor durum. Allah yardımcımız olsun.

Doğru valla yaşamayan bilemez dışarıdan söyleyenler için ne kolay değil mi
Kolayı geçtim,halden anlamıyorsun bari yorum yapma… Dalga geçen mi dersin,abarttığını düşün enler mi dersin,doktormuş gibi akıl verenler mi dersin. Maşallahımız var toplum olarak…

Kolayı geçtim,halden anlamıyorsun bari yorum yapma… Dalga geçen mi dersin,abarttığını düşün enler mi dersin,doktormuş gibi akıl verenler mi dersin. Maşallahımız var toplum
I
Bı ilacın en iyi etkisi 4 ile 6 hafta arasında ortaya çıkar dedi doktorum benimde sanırım 6 hafta sürdü ama sonrası gerçekten inanılmayacak kadar iyi oldu
İnşallah bnde düzelirim şu an tek isteğim bu.eski neşeli pozitif kaygısız günlerime dönmek aylardır sabah direk uyandigimdaki kaygı korku endişe gitmedi gitmiyor

Kolayı geçtim,halden anlamıyorsun bari yorum yapma… Dalga geçen mi dersin,abarttığını düşün enler mi dersin,doktormuş gibi akıl verenler mi dersin. Maşallahımız var toplum
I
Bı ilacın en iyi etkisi 4 ile 6 hafta arasında ortaya çıkar dedi doktorum benimde sanırım 6 hafta sürdü ama sonrası gerçekten inanılmayacak kadar iyi oldu
İnşallah bnde düzelirim şu an tek isteğim bu.eski neşeli pozitif kaygısız günlerime dönmek aylardır sabah direk uyandigimdaki kaygı korku endişe gitmedi gotmiyir
Kolayı geçtim,halden anlamıyorsun bari yorum yapma… Dalga geçen mi dersin,abarttığını düşün enler mi dersin,doktormuş gibi akıl verenler mi dersin. Maşallahımız var toplum olarak…
Evet haklısın toplum olarak herseyi çok iyi biliyoruz herseye Bi cevabımız var

lustral, selectra içerken kabus gören varmı? Ben her gece kabus görüyorum.
Denk geldi sorun bugünüme sanırım.Ben lustral kullanıyorum yaklaşık iki ay oldu ve sabaha karşı gördüğüm rüya ile irkildim kalbim çok hızlı atıyordu ilaca rağmen ilk kez sabah kendimi kötü hissettim.Muhtemelen ilacın etkisidir normalde ilaçsız zamanlarımda çok nadir kabuslar oluyordu ama ilaçla abuk subuk rüyalarım oldu sabah ki de korkutucuydu.Kendimi zor sakinleştirdim.

Denk geldi sorun bugünüme sanırım.Ben lustral kullanıyorum yaklaşık iki ay oldu ve sabaha karşı gördüğüm rüya ile irkildim kalbim çok hızlı atıyordu ilaca rağmen ilk kez sabah kendimi kötü hissettim.Muhtemelen ilacın etkisidir normalde ilaçsız zamanlarımda çok nadir kabuslar oluyordu ama ilaçla abuk subuk rüyalarım oldu sabah ki de korkutucuydu.Kendimi zor sakinleştirdim.
Ya benim de korku filmi gibi oluyor, uyuşma ve sıkıntı içinde uyanıyorum bazen de terlemiş oluyorum. Benim 1 ay oldu daha. Seyrekleşir umarım. İçsen dert içmesen dert. Ben şikayet edince doktorum diyor ki “ eskisinden daha iyi olman için kullanıyorsun, yan etkilere rağmen eskisinden iyiysen bazısını tolere edeceksin” .

Ya benim de korku filmi gibi oluyor, uyuşma ve sıkıntı içinde uyanıyorum bazen de terlemiş oluyorum. Benim 1 ay oldu daha. Seyrekleşir umarım. İçsen dert içmesen dert. Ben şikayet edince doktorum diyor ki “ eskisinden daha iyi olman için kullanıyorsun, yan etkilere rağmen eskisinden iyiysen bazısını tolere edeceksin” .
Evet doğru söylemiş doktorunuz.Tam etkiyi de iki ay sonrasında göreceksiniz biraz daha sabredin lustral çok yan etkileri ağır olan bir ilaç değil benim için tek eksisi unutkanlık yapması ama inanın o bile umrumda olmuyor ilaçsız yaşadıklarımdan sonra

Evet doğru söylemiş doktorunuz.Tam etkiyi de iki ay sonrasında göreceksiniz biraz daha sabredin lustral çok yan etkileri ağır olan bir ilaç değil benim için tek eksisi unutkanlık yapması ama inanın o bile umrumda olmuyor ilaçsız yaşadıklarımdan sonra
Bende aynıyım günleri sayıyorum bir an önce geçsin diye. Benim midemde bağırsaklarımda da gaz yapıyor ishal gibi de oluyorum. Onlar da geçse. :((

Bende aynıyım günleri sayıyorum bir an önce geçsin diye. Benim midemde bağırsaklarımda da gaz yapıyor ishal gibi de oluyorum. Onlar da geçse. :KK43:(
Geçecek hepsi toparlanacaksın aynı şeyleri şiddetli şekilde yaşadım ben.Şuan sanki sana hiç bitmeyecek gibi geliyor o ruh hali ama sabredin biraz daha

Geçecek hepsi toparlanacaksın aynı şeyleri şiddetli şekilde yaşadım ben.Şuan sanki sana hiç bitmeyecek gibi geliyor o ruh hali ama sabredin biraz daha
En büyük endişem alışamazsam bu ilaca ilaç denemekten usandım. Çevremde ilaç kullanan arkadaşlarım var 1 haftada alıştılar. Ben de umutsuzluğa kapılıyorum. Bu 3. İlaç dememem. En uzun bunu içebildim tek olumlu tarafı.

En büyük endişem alışamazsam bu ilaca ilaç denemekten usandım. Çevremde ilaç kullanan arkadaşlarım var 1 haftada alıştılar. Ben de umutsuzluğa kapılıyorum. Bu 3. İlaç dememem. En uzun bunu içebildim tek olumlu tarafı.
Biraz can sıkıcı bir süreç ilaca alışmak etkisini beklemek umarım bu dönemi rahat atlatırsınız.Alışana kadar biraz kendinizi zorlayın kafanızı dağıtmak için size iyi gelen şeylerle meşgul olun ki daha rahat geçsin

Biraz can sıkıcı bir süreç ilaca alışmak etkisini beklemek umarım bu dönemi rahat atlatırsınız.Alışana kadar biraz kendinizi zorlayın kafanızı dağıtmak için size iyi gelen şeylerle meşgul olun ki daha rahat geçsin
Sağol canım, iki ileri bir geri olunca insan eyvah bu da işe yaramazsa buna da alışamazsam diyor. Bu sabah kötü uyandım 1 aydır geceleri sorunum yoktu hemen bi moralim bozuldu. Sonra toparladım dediğin gibi dışarı çıktım zorladım kendimi.

Ben 9 yildir oyleyim hastalik ve ölüm olmadigi surece iyidim ilacim bana ilk basladimda 1 ay dan sonra etki yapmisti ama benim en dusuk dozlu ilaclardandi ve her ilac brakip ye iden basladimda surecim zorlandi cevremde hic olumlu seyler olmadigindandi ilac tedacisinin yaninda olumlu dusunmekte ve pozitif insanlarin olmasi cok onemli bu arda ben en ama en agir yasayan biri olarak size soyleye bilirim ölmüyüceksiniz bisey olmuyucak ama ha anlat takinti bizimki
Neler yaşadınız acaba ?

Ne guzel size o kadar özendim kii :KK43:( Bn 8 senedir falan paxera kullanıyordum temmuzdan beri ara ara ataklar geldiği için doktorum dozunu yükseltti ve gene iyi gelmedi şimdi doktor degistirdim o da efrxor verdi 3 haftadır onu kullanıyorum fakat bnm asıl sıkıntım her sabah uyandığımda korku panikle uyanmam kendimi b türlü sakinlestiremiorum sonravativan içiyorum biraz rahatlıyorum efecora gevince sabahlati olan şey daha da şiddetlendi nolur vna da akıl verin artık çok yoruldum yiprandim neden sabahlari bunu yaşıyorum nedennnn
Sadece sabahlarmi böylesiniz

Kızlar öncelikle atak geldiğinde hemen nefes egzersizi yapın ve etrafinizda gördüğünüz üç nesnenin ismini sayın mesela TV perde gibi ve atak geldigini hissettiğinizde oturmayın ayakta durun bol nefrsle bertaraf ettiğinizi göreceksiniz.Ne hissediyorsanız onunla kavga edin mesela ölüm korkusumu o an gel ya enfazla ölücem diyin yüksek sesle ya da o an daha fazla ne olabilir ki sanki diyerek bunları tekrarlayın panik atak kitabını aldım açıkçası alalı bir yil oldu okumadım ama okuyanlar çok memnun ben uzun yıllar sonra alıştım lustural kullanıyorum bana çok iyi geldi ama doktorum da şahaneydi biz kademeli doz yükselttik doktor atak gecirmesen bile dozları kademeli yukselticez daha sonra kademeli olarak azaltarak birakicaz kesin tedavi istiyorsak dedi.
Lustral size ne zaman iyi gelmeye başladı ?

Merhaba panik atak ve anksiyete için ilaç tedavisi gördüm. Şu an iyiyim fakat 2 sene ilaç kullandım. Bazen stres yönetimini iyi yapamazsam panik atak geçiriyorum ama emin olun ki geçip gidiyor. Eskisi gibi kriz yasamıyorsunuz.
Neler yaşadınız ilaç ne kullandınız ?

Back