Kıyamam size ben… Ben aylarca aynı hislerle uyandım. Sanki yüksek bi yerden düşüyormuş gibi karnımda hep o hisle uyanırdım. O kadar mutsuz olurdum ki her sabah… Kaygı seviyem tavan olurdu.
İlacı değiştirmenizden dolayı olabilir bu durumlar. Bence doktorunuzla konuşun. Ben ilk lustral ile başlamıştım ve inanılmaz baş dönmesi yapmıştı. Konuşup,değiştirmiştik.
Bakın bugün mesela iyi değilim. Tansiyonum muhtemelen yüksek…(ölçmeye korkuyorum çünkü tansiyon aletini görmem yetior yükselmesi için. Bi ara tansiyon kelimesi bile yazamazdım düşünün,öyle bi korku) İnanılmaz baş dönmem var. Vertigom da olduğu için ilacımı aldım ama cıkss… Anksiyetem tavan bugün,berbat hissediyorum. Hatta korkuyorum,huzursuzum. Ama biliyorum ki bu normal… Ara sıra bunları yaşayacağım. (Son dönemde aşırı stresli zamanlar yaşadım.) Ama geçecek. Geçmeli… Önce buna ikna ediyorum kendimi… Uykusuz ve de yorgunum ama yarın sabah daha iyi hissedeceğim. Birazdan sevdiğim bi film veya komik videolar izleyeceğim,sevdiğim şarkıları dinleyip,eşlik edeceğim hatta:) Az önce bi arkadaşıma gitmiştim,döndüm bu haldeyken ama yapmam lazım. Kafamda kurarsam daha beter…
Paxera bana çok iyi gelmişti. Size kullandığım ilaçları yazsam vayy be dersiniz eminim. Heleki birini gebelik dolayisiyla bıraktığımda çok şükür yoksunluk çekmemiştim.Sonradan doktorum hayret etmişti,eroin gibidir bu ilaç nasıl bırakabildin diye… Ben bu bataktan çıktım siz de çıkarsınız. Sadece ilaçla bitmiyor inanın. İmkanınız varsa terapi alın, bu konuda farkındalık kazanmak için kitaplar okuyun. Gezin,eğlenin,sevdiğiniz insanlarla birlikte olun. İnanın sizi çok iyi anlıyorum. Ben o berbat dönemlerde sokaktan geçen herhangi bir insana özenirdim ne güzel rahat rahat yürüyor diye… Keşke ben de öyle olsaydım diye. Çok ama çok zor biliyorum. İstediğiniz zaman yazın bana… Allah yar ve yardımcınız olsun. Hem arada sırada Allah ile konuşmak,dertleşmek de iyi geliyor biliyor musunuz? Hangi dine mensupsunuz bilmiyorum ama abdest alıp,seccadede ağlamak ve anlatmak iyi geliyordu bana… Geçecek sevgili arkadaşım,geçecek. İnan bana belki tamamen bitmeyecek ama geçecek. Sabret…