• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete- panikatak yaşayanlar buyrundertleşelim

minikkelebekcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
141
118
33
Merhaba kızlar, bu illet öyle birşey ki. Bazen en mutlu gunumuz de bıle bızı yakalıyor.
Siz neler yapıyorsunuz anksiyete ve panikatak depresyon için?
- bilişsel davranışçı terapi alıyorum
-ilaç kullanıyorum
-meditasyon yapıyorum
-vitamin desteği alıyorum

Son düzenleme:
Ben maalesef herhangi bir tedavi görmüyorum bu konuda. Terapi seans ücretleri korkunç düzeydi. İlacın da tek başına işe yarayacağını düşünmediğim için kullanmıyorum. Tam da şu aralar atak dönemindeyim. Rabbim beterinden korusun diyip idare etmeye çalışıyorum

Ben maalesef herhangi bir tedavi görmüyorum bu konuda. Terapi seans ücretleri korkunç düzeydi. İlacın da tek başına işe yarayacağını düşünmediğim için kullanmıyorum. Tam da şu aralar atak dönemindeyim. Rabbim beterinden korusun diyip idare etmeye çalışıyorum
İyi hissetmek kitabını önerebılırım. Evde kendı kendıne terapi. Bir çok insan o kitapla iyileşmiş.

Hepsi bende vardı geçti gitti atlattım nasıl mı namaz kılarak dua ederek sureleri okuyarak ve ALLAH tan yardım isdeyerek atlattım bende anksiyete fazlaydı ve bu bana bi rüya içinde geldi gece gördüğüm rüyadan çok etkilenip sabaha darmadağın uyandım çok korkmuştum hatta eşimin işe gitmesine izin vermedim sonra kapandım bi ara ondan sonra namaza başladım tabi ataklar ara ara geliyordu sonra la havle cektim sürekli ve bunu çekince gidiyordu üstümdeki yük zaman sonra anksiyete kalmadı paniğe gelince panik hasta olmayan bi insan da da var heyecan panik neyse panik halen daha yaşıyorum 😂 tek başına asansöre binemiyorum klastrafobi var ondan sonra heyecan var ama normal bence ama anksiyete berbat mesela tek basıma yolculuk yapamamak yada yolculuğa çıktığında nefesin kesilmesi bişe olacak korkusu ölmek korkusu geri dönmek isdeği bunlar vardı bende ama dua ettim ALLAHA geçti gitti şimdi yolculuk da yapıyorum çok şükür 🙌

Kızlar merhaba ben de yıllardır yaygın anksiyete bozukluğu ile mücadele etmekteyim. Efexor 150 kullanıyorum ilaç dozumu artırdılar. Siz ne gibi semptomlar yaşıyorsunuz kaç gün sürüyor? Ben 1 haftadır evlere sığamıyorum. İştahsızlık ve sürekli bulantı hali berbat. Hiç yemek yiyemiyorum.

Kızlar merhaba ben de yıllardır yaygın anksiyete bozukluğu ile mücadele etmekteyim. Efexor 150 kullanıyorum ilaç dozumu artırdılar. Siz ne gibi semptomlar yaşıyorsunuz kaç gün sürüyor? Ben 1 haftadır evlere sığamıyorum. İştahsızlık ve sürekli bulantı hali berbat. Hiç yemek yiyemiyorum.
Bende de halsız başdönmesı oluyor en çok

Arkadaşlar merhaba nasılsınız bana destek olma imkanınız varmı acaba panik atak ile ilgili bir sayfa açtım diğer annelere yardım etmek için …

Son düzenleyen: Moderatör:
ben panik atak geçirip atlattım. uzun zaman oldu ve bir daha da tekrarlamadı. ben paxil kullanmıştım yardımı oldu. ayrıca bilişsel terapiyle emdr almıştım. buı işte doktorunuz çok önemli. ne yapılması gerektiğini ve motivasyonu nasıl vermesi gerektiğini bilen doktor lazım. ben üiki doktordan sonra doğru doktoru bulabilmiştim. kökenini bulmuştuk biz atakların kökenini. ona da çalışmıştık.

Merhaba kızlar, bu illet öyle birşey ki. Bazen en mutlu gunumuz de bıle bızı yakalıyor.
Siz neler yapıyorsunuz anksiyete ve panikatak depresyon için?
- bilişsel davranışçı terapi alıyorum
-ilaç kullanıyorum
-meditasyon yapıyorum
-vitamin desteği alıyorum
Hangi ilaç, dozu ne, vitamin olarak ne alıyorsun, şu an paniğin ne seviyede?

Back