Bir sey diyim mi kendini dinleme o zaman geliyor bak sabahtan beri ayaktayim bebisim alerjik rinit onunla ilgilenmekten kendimi unutum panik atak dusunceler hepsi uctu gitti simdilikS sedef1205 merhaba bende aynı sorunları yaşıyorum göğsüm ağrısa kalp krizi şuan başım ağrıyor acaba beyin kanaması mı diye çok garip herkesin başı ağrır başka insanlar beyni patlayacak şekilde ağrı çekmesine rağmen böyle düşünmezken biz nasıl düşünüyoruz aklım almıyp bide sizde şey oluyo mu insanlarla vakit geçirdiğinizdr bişe mi olacak acaba ondan mı böyle vakit geçirdim son son gibi düşünceler ben bu düşüncelerden dolayo kimseyle görüşmek istemiyorum sanki görüşmesem bişe olmucak
Ay valla dinlemem istemiyorum ama sürekli bi kötü düşünce sürekli başımı. Ağrısı hala var korkuyorumBir sey diyim mi kendini dinleme o zaman geliyor bak sabahtan beri ayaktayim bebisim alerjik rinit onunla ilgilenmekten kendimi unutum panik atak dusunceler hepsi uctu gitti simdilik
Aynılarını bende yaşıyorum , hep son düşünüyorum. Sırf bu yüzden kocaman bir cevremden kendimi soyutladım.
Ya nasıl başa çıkacağız bebeğim daha 2 aylık emziryorum ilaç kullanmak istemiyorumAynılarını bende yaşıyorum , hep son düşünüyorum. Sırf bu yüzden kocaman bir cevremden kendimi soyutladım.
Biraz kendimize güvenerek benim kizimda 6. Aylik oldu gecen elime aldim ilaci aglayarak icecegim dedi baktim ona da kiyamiyorum sutumu kesmek istemiyorum simdilik iyiyim gelen gece geliyor bana yok agzim kuruyor yok yutkunuyormuyum diyerek getiriyorum kenime panik atagiYa nasıl başa çıkacağız bebeğim daha 2 aylık emziryorum ilaç kullanmak istemiyorum
Olmaz mı keyifli olsam gülsem eğlensem bir anda bir sey mi olucak acaba düşüncesi beynime zonk diye giriyor oğlum kucağımdan inmek istemese gün boyu bana yapışsa bırakmasa (1 yşında aslında çok normal hareketler) acaba bana bir sey olucak da çocuk hissetti mi diye düşünmek filan hepsi var.S sedef1205 merhaba bende aynı sorunları yaşıyorum göğsüm ağrısa kalp krizi şuan başım ağrıyor acaba beyin kanaması mı diye çok garip herkesin başı ağrır başka insanlar beyni patlayacak şekilde ağrı çekmesine rağmen böyle düşünmezken biz nasıl düşünüyoruz aklım almıyp bide sizde şey oluyo mu insanlarla vakit geçirdiğinizdr bişe mi olacak acaba ondan mı böyle vakit geçirdim son son gibi düşünceler ben bu düşüncelerden dolayo kimseyle görüşmek istemiyorum sanki görüşmesem bişe olmucak
Sanırım üzerine giderek gülüm. Çünkü ilaç da fayda değil tamam minimuma indiriyor fakat ilaç kullandığım halde yaşıyorum. Yani ilaçta kullansak bizim elimizde yine. Üzerine gide gide unutup aşacağız sanırım.Ya nasıl başa çıkacağız bebeğim daha 2 aylık emziryorum ilaç kullanmak istemiyorum
Ay aynı aynı şimdi kucağımda bana bakıyo acaba bişe mi olacakta bmyle dern bakıyo diyorum şuan sol kolum çok fena ağrıyo neler geçiyo aklımdan rabbşm hepımızden alsın gitsin bu düşünceler çok zor bi hastalıkOlmaz mı keyifli olsam gülsem eğlensem bir anda bir sey mi olucak acaba düşüncesi beynime zonk diye giriyor oğlum kucağımdan inmek istemese gün boyu bana yapışsa bırakmasa (1 yşında aslında çok normal hareketler) acaba bana bir sey olucak da çocuk hissetti mi diye düşünmek filan hepsi var.
Nasıl hideceğiz üzerine peki canım mesela sen napıyosun bu konudaSanırım üzerine giderek gülüm. Çünkü ilaç da fayda değil tamam minimuma indiriyor fakat ilaç kullandığım halde yaşıyorum. Yani ilaçta kullansak bizim elimizde yine. Üzerine gide gide unutup aşacağız sanırım.
Evet ya düşündükçe daha derin düşünmekBiraz kendimize güvenerek benim kizimda 6. Aylik oldu gecen elime aldim ilaci aglayarak icecegim dedi baktim ona da kiyamiyorum sutumu kesmek istemiyorum simdilik iyiyim gelen gece geliyor bana yok agzim kuruyor yok yutkunuyormuyum diyerek getiriyorum kenime panik atagi
Sol kolum göğsüm sırtım her gün ağrıyor. Bugün sol göğsüme ağrı girdi bıçak saplanır gibi 2 3 kere üst üste oldu hemen terlemeye başladım nefesim daralmaya başladı aklımdan bir sürü şey geçti sonra amann dedim aklından geçenler oluyor olsa ne yapabileceksin ki sakin ol kas ağrısı çocuğu kucağına alınca oldu diye telkin ettim kendimi geçti gitti. Ağrıları duymazdan geldiğimiz gün geçicek bu hastalık meşguliyet çok önemliAy aynı aynı şimdi kucağımda bana bakıyo acaba bişe mi olacakta bmyle dern bakıyo diyorum şuan sol kolum çok fena ağrıyo neler geçiyo aklımdan rabbşm hepımızden alsın gitsin bu düşünceler çok zor bi hastalık
Elinden tutabilirsem ne mutlu bana. Bak şükredecek bir şeyim daha çıktı. Söz veriyorum atak geldiği an yazacağım. Bu arada dikkat ettiğim bir kaç şeyi de yazayım. Uyku düzenime çok dikkat etmeye çalışıyorum. Düzensiz uyku ve açlık yaşadığım zamanlar mutlaka atak geçiriyorum. Bir de internetten araştırırsan sevinirim bol bol olumlama dinliyorum YouTubedan. Hooponopo, mindfullnes gibi şeyleri araştırıyorum, uygulamaya çalışıyorum. Yeni bir şey öğrenince hemen birilerini arayıp anlatmaya çalışıyorum. Bir de evde kendi kendime konuşuyorum kaygılarım hakkında aslında yaşadıklarımın zihnimde olduğunu söylüyorum vs vs. Yeni taktikler buldukça buraya da yazacağım. Bir de sürekli kendime şunu hatırlatıyorum doktorum demişti ki anksiyete, hastalığın değil seni hayatta tutan şey o yüzden onu sev onunla savaşma savaşırsan kaybedersin demişti. Önceden anksiyete kelimesini okuduğum an bile içime fenalık hissi gelirdi bayılacağım zannederdim ben de beynimi ikna etmek için kendime sayfa sayfa mesajlar attım anksiyetemi çok seviyorum çünkü beni hayatta tutmaya çalışıyor diye. Anksiyete ile ilgili konuşmaya korkardım şimdi her yerde anlatıyorum anksiyetem var ve anlaşma yolu arıyoruz orta yolda buluşacağız diyorum. Şükrediyorum iyi ki anksiyetem var ya stresten kalp krizi geçirseydim korktuğum şeyler gerçek olsaydı diyorum. Aslında imtihandan geçiyoruz bunu farkediyoruz gerçeği gördüğümüz an her şey yoluna girecek biliyorum inanıyorumMaşallahh , 40 bin kere maşallah. Nekadar güzel ne kadar güçlü bir kadınsın. Bu noktaya gelebilmek için dua ediyorum. Senin gücün şuan bana bile güç verdi. Nazar değmesin. Eşinden de Allah Razı olsun. Atak geldiğinde unutmazsan buraya yazarmısın gücünü görmek isterim. Çünkü okadar güzel güç taşıyorsun ki benide cesaretlendirdin. Umarım başaracağız. Başarmamak için fizyolojik bir sebebimiz yok. Ilaçsa kullanıyoruz da.
Yorumun için çoook teşekkür ederim bana güç kattığın için minnettarım güzel ve güçlü kadın
Merhabalar. Özellikle tavsiye ettiğiniz bir kitap var mıdır acaba?İnşallah hepimiz. Psikonet’in kitaplarını da öneririm bu arada panik atak anksiyete depresyon için ayrı ayrı kitapları var ben fayda görmüştüm.
“İyi hissetmek” en iyisiydi. “İçimdeki rehber”i de önerebilirim bir de Engin Geçtan’ın “insan olmak” kitabını öneririm bunlar aklıma geldi ilk olarak…Merhabalar. Özellikle tavsiye ettiğiniz bir kitap var mıdır acaba?
Ah bu ne güzel anlatış , motive edicilik. Çok teşekkür ederim. Atağım tutukca girio yazdıklarını okuyorum ve artık ambulans aramıyorum. Bana umut ve güç oldun. Iyi ki varsın teşekkür ederim güçlü kadın. Tavsiyelerini dikkate alıp , uygulamaya çalışıyorum.Elinden tutabilirsem ne mutlu bana. Bak şükredecek bir şeyim daha çıktı. Söz veriyorum atak geldiği an yazacağım. Bu arada dikkat ettiğim bir kaç şeyi de yazayım. Uyku düzenime çok dikkat etmeye çalışıyorum. Düzensiz uyku ve açlık yaşadığım zamanlar mutlaka atak geçiriyorum. Bir de internetten araştırırsan sevinirim bol bol olumlama dinliyorum YouTubedan. Hooponopo, mindfullnes gibi şeyleri araştırıyorum, uygulamaya çalışıyorum. Yeni bir şey öğrenince hemen birilerini arayıp anlatmaya çalışıyorum. Bir de evde kendi kendime konuşuyorum kaygılarım hakkında aslında yaşadıklarımın zihnimde olduğunu söylüyorum vs vs. Yeni taktikler buldukça buraya da yazacağım. Bir de sürekli kendime şunu hatırlatıyorum doktorum demişti ki anksiyete, hastalığın değil seni hayatta tutan şey o yüzden onu sev onunla savaşma savaşırsan kaybedersin demişti. Önceden anksiyete kelimesini okuduğum an bile içime fenalık hissi gelirdi bayılacağım zannederdim ben de beynimi ikna etmek için kendime sayfa sayfa mesajlar attım anksiyetemi çok seviyorum çünkü beni hayatta tutmaya çalışıyor diye. Anksiyete ile ilgili konuşmaya korkardım şimdi her yerde anlatıyorum anksiyetem var ve anlaşma yolu arıyoruz orta yolda buluşacağız diyorum. Şükrediyorum iyi ki anksiyetem var ya stresten kalp krizi geçirseydim korktuğum şeyler gerçek olsaydı diyorum. Aslında imtihandan geçiyoruz bunu farkediyoruz gerçeği gördüğümüz an her şey yoluna girecek biliyorum inanıyorum
Canımm esmermioAh bu ne güzel anlatış , motive edicilik. Çok teşekkür ederim. Atağım tutukca girio yazdıklarını okuyorum ve artık ambulans aramıyorum. Bana umut ve güç oldun. Iyi ki varsın teşekkür ederim güçlü kadın. Tavsiyelerini dikkate alıp , uygulamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?