Tabiki efexor , rexapin , zestad. Ama sürekli kendimi dinlemekten kendimi alamıyorum. Kasılmalar vs vs. Çokta geniş bir cevrem var. Ama ben kendimi ısrarla soyutluyorum. Atak yaşamıyorum sadece ama kaygı hala devam ediyor.2 yıl önce başlamıştım tedavi olmaya ilaçlar verdi sonra değiştirdik derken ben de ara ara bıraktım şu ara sadece prozact kullanıyorum. Kaygım büyük ölçüde azaldı ama devam ediyor halen malesef. Bir de eskiden benim zihnim durmuyordu inanılmaz düşünceler vardı boğuluyordum resmen onlar geçti allaha şükür. Siz şuan kullanıyor musunuz
Ben de tamamen aynılarını kullandım ama rexapin beni çok sarsttığı için bırakmıştım. En son atağımı birkaç ay önce sınavda yaşamıştım sanki içimden canavar çıkacak gibi hissetmiştim anlatınca komik geliyor ama malesefTabiki efexor , rexapin , zestad. Ama sürekli kendimi dinlemekten kendimi alamıyorum. Kasılmalar vs vs. Çokta geniş bir cevrem var. Ama ben kendimi ısrarla soyutluyorum. Atak yaşamıyorum sadece ama kaygı hala devam ediyor.
Bende de kasılma vardı özellikle çenem hala düzelmedi anormal sıkıyorum. Ama eskiye oranla iyisinizdir diye düşünüyorum siz de. Ne kadar zaman geçti tedaviye başlayalı sizinTabiki efexor , rexapin , zestad. Ama sürekli kendimi dinlemekten kendimi alamıyorum. Kasılmalar vs vs. Çokta geniş bir cevrem var. Ama ben kendimi ısrarla soyutluyorum. Atak yaşamıyorum sadece ama kaygı hala devam ediyor.
Anladım doktorlar çok da yardımcı olamıyor psikolojik konularda ilaçlar da bir yere kadar. Bir şekilde öleceğiz ve nerede öleceğimiz de bizim kontrolümüzde değil. Kontrolümüzde olmayan şeyleri düşünmemeliyiz ne olacaksa olsun formuna gelmek lazım. Ben tevekkül ile zihnimi rahatlatmaya çalışıyorum genelde böyle durumlardaBenim ki nefes alamamak değilde , duşta kalp krizi geçirme korkusu vsvs. Öyle bir yakınımız olmuştu ama adam kalp hastasi yaşı da vardı fakat o an gel anlat bu beyine onu malesef. Vcde kalp krizi geciren 80 yaşndaki adam da wc fobim oldu. Hep böyle şeyler olaylardan yola çıkarak bana da olması korkusu. Ah ahh...
Kapı açık duş alsanız hem duşakabin hem de banyonun. Evdekilere söylersiniz. Alışana kadar bir süre öyle deneyin bence. Süreli de girebilirsiniz banyoya 15dakika işinde çıkıcam şekilinde. Ufak ufak aşma denemelerinden başka önerebilecek bir şeyim yok. Bir de atak gelecek gibi hissettiğiniz zaman nefes egzersizi yapınEvet , nereye kadar sürecek bilmiyorum. Aktif bir insan olarak tüm aktifliğim sona erdi resmen arkadaslarim bulusmak için sıraya giriyo ben duş korkumdan dolayı duştayken atağım tutuyo çıkamıyorum. Nasıl çıkacam bu durumun içinden onuda bilmiyorum.
Birkaç kere bunu bende yaptımKapı açık duş alsanız hem duşakabin hem de banyonun. Evdekilere söylersiniz. Alışana kadar bir süre öyle deneyin bence. Süreli de girebilirsiniz banyoya 15dakika işinde çıkıcam şekilinde. Ufak ufak aşma denemelerinden başka önerebilecek bir şeyim yok. Bir de atak gelecek gibi hissettiğiniz zaman nefes egzersizi yapın
Ne için peki,siz duşta ne gibi korkular yaşıyorsunuz?Birkaç kere bunu bende yaptım
Bunu hiç denemedim bunuda mutlaka deneyeceğim teşekkür ederimİnşallah hepimiz. Psikonet’in kitaplarını da öneririm bu arada panik atak anksiyete depresyon için ayrı ayrı kitapları var ben fayda görmüştüm.
Rica ederimBunu hiç denemedim bunuda mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim
Tabii ki ölüyorum,çıplak kaldım herkes görecek vsBunu hiç denemedim bunuda mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?