anksiyete, panik atak ve bunun getirdiği zorluklar

Oluyor ne yalan soyleyeyım atak dedıgım zaten bunlar uyuşma cıldıracak gıbı bır his mide bulantısı vs ama ilaçsız daha kotuydum

Ben de öyle sıkayetlerınız neler ilaçlarınız neler
Şuan Efexor 37,5 kullanıyorum nefes darlığı , iç sıkıntısı , yabancılaşma , bir anda daha çok kötüleşme yaşıyorum bedenim ateş gibi oluyor , iştahsızlık , bulantı , çaresizlik , uykusuzluk okadar değişik şekilde karşıma geliyor ki yani

Peki gün boyu mu sürüyor bana zaman gecmıyor gıbı gelıyor

Gün boyu arada nadiren iyi hissettiğim oluyor ama kısa süre göğüs kafesime bir his geliyor ölecek gibi hissediyorum zaman zaten geçmiyor sizlerde de var mı umutsuzluk hali
1 saat önce çok iyiyken birden tepe taklak oluyorum sanki rengim dahi atıyor herşey bitecekmiş sanki ölecekmişim gibi sonrada bi bulantı ishal olma ya üşüme yada yanma

1 saat önce çok iyiyken birden tepe taklak oluyorum sanki rengim dahi atıyor herşey bitecekmiş sanki ölecekmişim gibi sonrada bi bulantı ishal olma ya üşüme yada yanma
Bende 1 saatlik düzelme hiç olamadı maalesef göğsümde hep ağırlık var bende de birden midemden bir his geliyor ölecekmişim gibi yanıyor her yerim elim ayağım boşalıyor bulantım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…