- 16 Kasım 2023
- 940
- 143
- 23
- 33
- Konu Sahibi penumbrasal
-
Oluyor ne yalan soyleyeyım atak dedıgım zaten bunlar uyuşma cıldıracak gıbı bır his mide bulantısı vs ama ilaçsız daha kotuydumGeçmiş olsun. İlaçlar peki günlük hayatınızı etkiliyor mu mesela ben ilaç almıyorum ama stresten anksiyeten artık her neyse bunun adı ağrılarım uyuşmalarim oluyor siz ilaç kullanan biri olarak bunları yaşıyor musunuz atak haricinde
Çok geçmiş olsun çok illet bir şeymiş bu Rabbim e sığınıyorum bu derdi yaşayan herkes adına dua edicemOluyor ne yalan soyleyeyım atak dedıgım zaten bunlar uyuşma cıldıracak gıbı bır his mide bulantısı vs ama ilaçsız daha kotuydum
Dualarınız kabul olsun Insallah aminÇok geçmiş olsun çok illet bir şeymiş bu Rabbim e sığınıyorum bu derdi yaşayan herkes adına dua edicem
Yaşamayan kimse anlamaz ama gerçekten çok zor bir hastalık insanın anlatmaya bile gücü kalmıyor inşallah hepimizden gitsinÇok geçmiş olsun çok illet bir şeymiş bu Rabbim e sığınıyorum bu derdi yaşayan herkes adına dua edicem
İdare etmeye çalışıyorum çokta zorlanıyorum siz nasılsınızAmin nasılsınız
Ben de öyle sıkayetlerınız neler ilaçlarınız nelerİdare etmeye çalışıyorum çokta zorlanıyorum siz nasılsınız
Şuan Efexor 37,5 kullanıyorum nefes darlığı , iç sıkıntısı , yabancılaşma , bir anda daha çok kötüleşme yaşıyorum bedenim ateş gibi oluyor , iştahsızlık , bulantı , çaresizlik , uykusuzluk okadar değişik şekilde karşıma geliyor ki yaniBen de öyle sıkayetlerınız neler ilaçlarınız neler
Peki gün boyu mu sürüyor bana zaman gecmıyor gıbı gelıyorŞuan Efexor 37,5 kullanıyorum nefes darlığı , iç sıkıntısı , yabancılaşma , bir anda daha çok kötüleşme yaşıyorum bedenim ateş gibi oluyor , iştahsızlık , bulantı , çaresizlik , uykusuzluk okadar değişik şekilde karşıma geliyor ki yani
Gün boyu arada nadiren iyi hissettiğim oluyor ama kısa süre göğüs kafesime bir his geliyor ölecek gibi hissediyorum zaman zaten geçmiyor sizlerde de var mı umutsuzluk haliPeki gün boyu mu sürüyor bana zaman gecmıyor gıbı gelıyor
Umutsuzluk mutsuzluk gulemıyorum aglayamıyorumGün boyu arada nadiren iyi hissettiğim oluyor ama kısa süre göğüs kafesime bir his geliyor ölecek gibi hissediyorum zaman zaten geçmiyor sizlerde de var mı umutsuzluk hali
Bende öyleyim ağlarsam kriz geçirecek gibi hissediyorumUmutsuzluk mutsuzluk gulemıyorum aglayamıyorum
Gün içinde napıyorsunuz calısıyormusunuzBende öyleyim ağlarsam kriz geçirecek gibi hissediyorum
1 saat önce çok iyiyken birden tepe taklak oluyorum sanki rengim dahi atıyor herşey bitecekmiş sanki ölecekmişim gibi sonrada bi bulantı ishal olma ya üşüme yada yanmaGün boyu arada nadiren iyi hissettiğim oluyor ama kısa süre göğüs kafesime bir his geliyor ölecek gibi hissediyorum zaman zaten geçmiyor sizlerde de var mı umutsuzluk hali
Bende 1 saatlik düzelme hiç olamadı maalesef göğsümde hep ağırlık var bende de birden midemden bir his geliyor ölecekmişim gibi yanıyor her yerim elim ayağım boşalıyor bulantım oluyor1 saat önce çok iyiyken birden tepe taklak oluyorum sanki rengim dahi atıyor herşey bitecekmiş sanki ölecekmişim gibi sonrada bi bulantı ishal olma ya üşüme yada yanma
Benim gün boyu sürüyor bir de1 saat önce çok iyiyken birden tepe taklak oluyorum sanki rengim dahi atıyor herşey bitecekmiş sanki ölecekmişim gibi sonrada bi bulantı ishal olma ya üşüme yada yanma
Bende de akşama kadar ara ara çok zaman oluyorBenim gün boyu sürüyor bir de
Ne zamandır böylesiniz siz ilaç kullanıyor musunuzBende 1 saatlik düzelme hiç olamadı maalesef göğsümde hep ağırlık var bende de birden midemden bir his geliyor ölecekmişim gibi yanıyor her yerim elim ayağım boşalıyor bulantım oluyor
3 ay oldu ama 43 gündür ilaç kullanıyorum ilk ay hafifti sonra arttıNe zamandır böylesiniz siz ilaç kullanıyor musunuz
Calısıyormusunuz çocuğunuz var mı ben çocuklarımla bile ilgilenemıyorum en çok buna uzuluyorum3 ay oldu ama 43 gündür ilaç kullanıyorum ilk ay hafifti sonra arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?