- Konu Sahibi yasminoztrkdnmez
Başınız sağ olsun. Hep bir tetikleyicisi oluyor zaten. Ben ilk yakalandığımda lustralle atlatmıştım kafama göre bıraktım çok fena geri döndü sonra paxera trankobuskas kullandım. Paxerayı 8 yıl kullandım her şey yolundaydı. Pandemiden sonra evde kalma ve yakınımı kaybetmemle çok çok şiddetli bir şekilde hastalık hastalığıyla geri döndü. İnternetten hastalık okudukça olmayan belirtileri bile bana yaşatıyordu. Sürekli acillere gidiyordum. Paxeradan efexora geçtim ama dediğim gibi benim panik atak ve anksiyetemi almadı.Bende cok ilaç değiştirdim çok doktor değiştirdim ama fayda göremedim hala kafama göre ilacı azaltmaya başladım diyorum acaba çocuk mu yapsam belki onunla oyalanirim da böyle dusunmem iyi olur belki rahatlarim ananemi kalp krizinden kaybettim önümde vefat etti bizimle yaşıyordu ondan 6 ay sonra başladı nefessiz kalma hissi ile bidaha bitmedi 1 senedir
Efexoru sakın kafanıza göre azaltmayın ben 150 mg 112.5 mgma düştüm acillik oldum. Sonradan gittiğim doktorum cipralexle vücudu kandırarak bıraktırdı. Efexorun geri çekilme sendromu çok şiddetli oluyor bilginiz olsun.