• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete, kaygı, panik atak

letecil996

Her halimiz için, ALLAH 'A HAMDOLSUN 🍃
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
157
200
18
32
Merhaba arkadaşlar. Aranizda 'ya olursa, ya yaparsam, ya sevdiklerime birşey olursa gibi korkular yaşayan varmı..
Bende zarar verme korkusu var 🙇 sanki bu düşünceler bana aitmiş gibi birde aşırı huzursuz oluyorum.
Sürekli tekrarlayıcı düşünceler.. atlatan varmı bu süreçte neler yaptınız ?

Son düzenleme:
Panik atak ve anksiyete mağduruyum. Terapiye başladım. Aynı zamanda ilaç kullanıyorum. Süreç biraz uzun ama umudum var. İyileşenler de var.

Anksiyete mağdurlarından olan birde ben varım.. 1.5 sene kadar tedavi gördüm doktorum artık bunun yeterli olduğunu söyledi. Hatta tamamen geçmez sadece sen bununla nasıl başa çıkacağını öğrendin diyip tedaviyi sonuçlandırmıştık. Ne yazık ki pandemi dönemi fazlaca hatırlattı kendini ama bi şekilde başa çıkabildim eskisi kadar zorlamadı beni çok şükür

Anksiyete mağdurlarından olan birde ben varım.. 1.5 sene kadar tedavi gördüm doktorum artık bunun yeterli olduğunu söyledi. Hatta tamamen geçmez sadece sen bununla nasıl başa çıkacağını öğrendin diyip tedaviyi sonuçlandırmıştık. Ne yazık ki pandemi dönemi fazlaca hatırlattı kendini ama bi şekilde başa çıkabildim eskisi kadar zorlamadı beni çok şükür
Çok şükür. Rabbim yardımcınız olsun

Back