Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ben yanlızlıktan ve evde sürekli durmaktan çok sıkılıyorum hemen bi yerlere gitmek istiyorum
maalesef bende aynı hastalığı yıllardır çekiyorum.bana panik atak teşhisi kondu ama ben kendşme birşey olacak die korkmuyorum ki
her an kötü birşey olacak korkusu,sürekli bir endişe hali,yakınlarıma birşey olacak korkusu yiyip
bitiriyor beni
sanırım ben ağır vakayım yukarıdaki 4 şıkta bana uyuyor.
ilaç devamlı kullanıyorum.zaman zaman sakinleşsemde arada bir kriz gibi geliyor.1 ay falan toparlanamıyorum
allahım hepimize şifa versin.
Canım annen nerde yaşıyor?sen yurtdışı yazmışsın ama annen ist teyse yardım almak isterim.Çok sağolsun bi arkadaş özelden doktor önerdi onu deneyeceğim ama annenin doktorunu da bilmek isterim.Hap almakla düzelemiyosun maalesef:gitme:iyi bir terapi şart.Bende salona üyeydim spor yapıyodum,bi süre önce üyeliğim bitti sonra hastalık su yuzune çıktı.Annen ne kadar şanslıymış çevresinde sağlıklı insanlar var.Ben tek çocuğum babam kronik alkolik 5 kez yatılı tedavi gördü düzelmedi görüşmüyoruz şimdi.Annem desen ayrı bi hal gece oturur gündüz uyur 3 senedir menopozda,sinirlenip ona buna çatıyor menopozu öne sürüyor:sinifsinif:kendi halinden de memnun dış dünyadan kopardı kendini insanlara güvenmiyor...Amma gevezelik ettim haklava:içim çook dolu naapiyimsenağlama