Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar öyle demeyin ya geçer inşallah.
bende de bir bozukluk vardı, kocamın beni aldatacağını düşünmekten hem kendimi hem kocamı mahvettim. ki kocam hep yanımdaydı iş arkadaşlarını bile çok iyi tanıyordum. gecelerce ağlar artık dayanamaz "aldatsa, boşansak da kurtulsam" derdim. o kadar manyak olmuştum yani. tabi bu sırada hamileydim ve bebeğimin öleceğini veya özürlü doğacağını söylüyordu doktorlar.
sonra 8 aylık bebeğimi ölü doğumla kaybettim. hayat bitmişti benim için. atandım öğretmen olarak, ama sürekli ağlıyordum kötü birşeyler olacak diyordum. ölmek bile istemiyordum çünkü ölünce de diğer dünya var. yok olmak istiyordum :gitme:
istifa ettim mesleğime mal oldu bu hastalık -tatlicadiarzu-
sonra doktora gittim ilaç kullanmaya başladım, ilaçları 6-7 ay kulandım ve çooookkkkkkk şükür atlattım. ama ne illetti hatırlamak bile istemiyrum Allah kimseye göstermesin!
arkadaşlar ben tedavi olunacağına inanıyorum, bu hastalığın ömür boyu takip edeceğine değil. siz de buna inanın ne olur alkisalkisalkis