Anksiyete (endise bozuklugu)

bende de varr off heemde nasıl varr bıara bı geldı yemekten kesıldım tam 10kıloma sebep oldu bıdaha gelırse bılmıyom busefer ne olurr

ah ah bendede var ve şu 1 aydır deli gibi hapsetti içine üstelik de yeni hamileyim o yüzden ilaçta veremiyo kullandığım ilacıda kesti doktor o kadar zor bi durumki anlatamam panik halinde uyanmak bi daha uyuyamamak yerinde duramamak banyo yapmaktan bile korkuyorum boğulurum diye şimdi hamileliğin verdi halsizlikle tam bir işkenceye dönüştü iştahı sıfır 4 kilo verdimherşey bana işkence gibi geliyo böyle iyice geldiği zaman evde filan duramıyorum gerçi hala kendi evime gidemiyorum annemlerde lkalıyoruz bi süredir kendi evim beni iyice boğuyo napıcam kızlar doktor 4 ay olunca tedaviye başlayabiliriz diyo ama ben o kadar süre nasıl dayanıcam öyle korkuyorum zaten bu korku iyip bitiriyo insanı beynime odaklandı kaldı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun en berbat hastalık inanaın ki bu

bende sizdenim yıllardır bu illetle boğuşuyorum tam geçti diyorum yeniden tepiyor Allahım hepimizi tez zamanda kurtarsın, hepimize şifa versin içimizde uyuyan sinsi bir düşman bu hastalık, ilaçlarla terapilerle düzeliyorum, bir müddet çok iyi oluyorum ancak ruh durumumu olumsuz yönde etkileyen en ufak bir durumda tekrar uyanıyor bu illet

Son düzenleme:
ne yapıcaz nasıl kurtulucaz bu illetten ömür boyu ilaç kullanarakmı ne yaparak

Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu hastalığı yaşamayan bilemez....Gerçekten çokkk zorr..Vücudumuzdaa sinsi sinsi dolanıyor ve hayatımızı zindana çeviriyor.Malesef bu hastalık ömür boyu sinsi sinsi bizimle kalıcak.Yeri geldiğinde patlıycak ..yeri geldiğinde sönücek senağlama İlaçlar bir yere kadar maleseff...Ömür boyu ilaç içmek istemiyoruzzz rabbim sen yardım et :KK43:((((bu benim sınavım galiba

kızlar öyle demeyin ya geçer inşallah.
bende de bir bozukluk vardı, kocamın beni aldatacağını düşünmekten hem kendimi hem kocamı mahvettim. ki kocam hep yanımdaydı iş arkadaşlarını bile çok iyi tanıyordum. gecelerce ağlar artık dayanamaz "aldatsa, boşansak da kurtulsam" derdim. o kadar manyak olmuştum yani. tabi bu sırada hamileydim ve bebeğimin öleceğini veya özürlü doğacağını söylüyordu doktorlar.
sonra 8 aylık bebeğimi ölü doğumla kaybettim. hayat bitmişti benim için. atandım öğretmen olarak, ama sürekli ağlıyordum kötü birşeyler olacak diyordum. ölmek bile istemiyordum çünkü ölünce de diğer dünya var. yok olmak istiyordum :gitme:
istifa ettim mesleğime mal oldu bu hastalık -tatlicadiarzu-
sonra doktora gittim ilaç kullanmaya başladım, ilaçları 6-7 ay kulandım ve çooookkkkkkk şükür atlattım. ama ne illetti hatırlamak bile istemiyrum Allah kimseye göstermesin!
arkadaşlar ben tedavi olunacağına inanıyorum, bu hastalığın ömür boyu takip edeceğine değil. siz de buna inanın ne olur alkisalkisalkis

kızlar öyle demeyin ya geçer inşallah.
bende de bir bozukluk vardı, kocamın beni aldatacağını düşünmekten hem kendimi hem kocamı mahvettim. ki kocam hep yanımdaydı iş arkadaşlarını bile çok iyi tanıyordum. gecelerce ağlar artık dayanamaz "aldatsa, boşansak da kurtulsam" derdim. o kadar manyak olmuştum yani. tabi bu sırada hamileydim ve bebeğimin öleceğini veya özürlü doğacağını söylüyordu doktorlar.
sonra 8 aylık bebeğimi ölü doğumla kaybettim. hayat bitmişti benim için. atandım öğretmen olarak, ama sürekli ağlıyordum kötü birşeyler olacak diyordum. ölmek bile istemiyordum çünkü ölünce de diğer dünya var. yok olmak istiyordum :gitme:
istifa ettim mesleğime mal oldu bu hastalık -tatlicadiarzu-
sonra doktora gittim ilaç kullanmaya başladım, ilaçları 6-7 ay kulandım ve çooookkkkkkk şükür atlattım. ama ne illetti hatırlamak bile istemiyrum Allah kimseye göstermesin!
arkadaşlar ben tedavi olunacağına inanıyorum, bu hastalığın ömür boyu takip edeceğine değil. siz de buna inanın ne olur alkisalkisalkis

Allahın izniyle kurtulmuşsun bu hastalıktan ne güzell :Saruboceq: :Saruboceq:
Malesef bende 1 yıl ilaç kullanmıştım iyi olmuştum herşeyy harikaydııı ama bir zaman sonra tekrar nüksettii..mirmirmirmir

ben 3 yıl aralıksız kullandım ara ar geliyodu 2 günde geçiyodu ama hamile olduğumu öğrenince birden nüksetti ilaçta kullanamadım hala kendime gelebilmiş değilim am anlamıyla bu hastalık kabus gibi bünyenin zayıf düştüğü bir anda hemen geliyo kolayda gitmiyo şu an ben tam 4 kilo verdim eminimki halada devam edecek bu vermeler gebelikten dolayıda hiç bişey yiemez oldum bünye zayıfladıkçada bu çıkıyo ortaya çok zor ya

Benim iştah iyice gitti :)))sanki acıkma duyusunu kaybetmiş gibiyim.Gerçi benimki yanlızlıktanda olabilir :)

balkafali sanırım sende benim gibi yurtdişinda yaşıyosun bız esımın master programı nedenıyle burdayız yalnızlıgı suan bende cok şiddetli bi şekilde yaşıyorum bu durum daha cok tetikliyo atak hallerini eşim evde yokken tedırgınım o gelınce rahatlıyorum ve malesef oda yogun calısma sıstemınden dolayı cogunlukla dısarda burda daha yenı oldugumuz ıcın suan dıl problemıde var beynım tamamen kendıme odaklanmıs durumda bedenıme hastalıklarıma tek dılegım bıran once esımın okulunu bıtırıp turkıyeye donmemız.

bana da geçen sene anksiyete teşhisi konuldu ama haplarımı içmedim..
Uyku uyumam bir şeye konsantre olamam..

Geçen gün tramway durakta yolcu indiriyo,bindiriyo yanımdakiler geçti ben duruyorum makinist bana bakıyor,ben ona.Tam geçmeye kalkıcam hareket etti elim ayağım boşandı kendimi altında gibi hiseettim..

Benim annemde panik atak hastasıymış tedavi görmüş ben küçükmüşüm ama o zamanlar.Bazen babam ölücekmiş gibi hissediyorum onsuzluğu düşünüyorum alışamam ki diyorum ağlıyorum,ağlıyorum sabaha kadar gözlerim şişiyor sonra kendi,kendine geçiyor.

Herşeyden korkuyorum ya biri öldürürse,ya araba çarparsa falan gittiği yere zo varıyorum..Her gece yatağa yattığımda bugünde ölmedin ama bir gün daha eksildi hayatından diyorum gene başlıyorum ağlamaya senağlamasenağlama

Okuduğum memlekette gittim doktora anlattım ölm korkusu var dedim!! hepimizde var dedi adam bana akannehiroldum aynı şeymi? Ben bu korkuyla yaşayamıyorum ortak ne yapacağımı bilemiyorum.

Tramwaydayım gene bir gün müzik dinliyorum candan erçetin dünyada ölümden başkası yalan...ınsanlara bakıyorum hepimiz ölücez diyorum neyin savaşı bu? Acaba hangimiz ölüme çok daha yakınz diyorum..Daha böyle tonlarca soru kafam da.

Gece uyurken bir tık gelse ay nerden geldi acaba diye döner dururum uyuyamam bi daha ahh ahh Allah herkese sabır ve şifa versiinsenağlama

Son düzenleme:
bende göğüsüme baskı olur.kızarıklık olur yüzümde. birden endişe gelir.ben 6 ay ilaç tedavisi gördüm. 2 ay oldu bırakalı ama ara ara tekrarlıyor.endişe geliyor. Allah herkes şifa versin çok zor bir rahatsızlık.

Dr'um bana panik atak + anksiyete bozuklugu dedi ilk bebeğimi 23 haftalıkken kabetmişdim ondan sonra basladı.6 ay tedavi gordum iyiydim şimdi yine hamileyim 27 haftalık ve takrardan basladı tum korkular aileme bir şey olucak bana bir şey olucak bebeğime bir şey olucak korkusu o kadar mutsuz ve tedirgin ediyorki beni anlatamam hamileliğim bu korkulardan dolayı cok kotu geciyor napıcam bilmiyorum sanırım Allah izin verirse dogumdan sonra tekrar baslamak istiyorum anksiyete tedavisine

ALLAH yardımcımız olsun ne yapalım buda bizim kaderimiz ..Bu hatalıkla yüzleşipp bazı şeylerin üstesinden gelmeliyizz.Öyle salıvermek yokk hemen :eek:

:) ağlanmaklık halimiz var ama artık defalarca şükrediyorum.Nice hastalıklarr varr biizmki onların yanında bir hiçç.Yinede isyan etmememk gerekir.dua edipp güçlüü olup yenmeliyiz :eek:

EYLÜLCÜĞÜM NELER YAŞADIĞINI çok iyi anlıyorum çünkü bende 3 yıldır bu illetle uğraşıyorum sürekli ilaç kullanıyorum gayet rahattım ben ama şu an bende hamileyim ve ilk öğrendiğimden beri ilaçta kullanamıyorum o kadar zor geçiyoki anlatamam hergün ölüp ölüp diriliyorum yamanlız kalmaktan çok korkuyorum bayram dolauısıyla iyiydim eşim yanımdaydı ama yarın artık işe gidecek ben ne yapıc

X