Anksiyete atakları

Irmkberl

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
77
38
31
Merhaba arkadaşlar , 5 aydır misol kullanıyorum kaygı bozuklu , panik atak için bu aralar yine kötüyüm bayadır iyiydim aslında . Sizinle dertleşmek bana çok iyi geliyor .. sizlerde de oluyormu böyle gel gitler

Anti depresanlar 6 ila 8 ayda ruh halini tam stabilize ederler. Gel gitler cok normal, geçecektir. Cok geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar , 5 aydır misol kullanıyorum kaygı bozuklu , panik atak için bu aralar yine kötüyüm bayadır iyiydim aslında . Sizinle dertleşmek bana çok iyi geliyor .. sizlerde de oluyormu böyle gel gitler
Merhabalar bizi birbirimizden daha iyi kimse anlayamaz dışarda konuşana kolay geliyor.bnmde gelgitlerim oluyor çok sıkıntılı durumlarda gelende Allah hepimize acil şifalar versin

Merhabalar bizi birbirimizden daha iyi kimse anlayamaz dışarda konuşana kolay geliyor.bnmde gelgitlerim oluyor çok sıkıntılı durumlarda gelende Allah hepimize acil şifalar versin
Evet bazen sebepsiz yere bir iç sıkıntısı oturuyor yüreğime , hastalık hastalığı vs gibi şeylerle extra uğraşlar ... Bu ara yine toparladım çok şükür . Rabbim hepimize şifa versinnn

Evet bazen sebepsiz yere bir iç sıkıntısı oturuyor yüreğime , hastalık hastalığı vs gibi şeylerle extra uğraşlar ... Bu ara yine toparladım çok şükür . Rabbim hepimize şifa versinnn
Amin.bnmde bu aralar sabahları oluyor yeğenlerim bir haftadır hastaydı bnde onlara çok düşkünüm hastanelerdeydik sürekli çok sıkıldım onlara şimdi çıkıyor nasil bi illet anlamadim

Canim benimde anksiyetm var birseyleri cok dusunuce hauatimda stres yaratan etmenler artinca ataklar basliyor bundan bir ay once yine oldu benim sabaha karsi basliyor daha cok yanliz kalamamaya kafani dagitmaya sana iyi gelen kendini yaninda iyi hissettigin birinden destek almaya calis o cok rahatlatiyor

Geçmiş olsun size de.benimde uyanınca basliyor ilaç kullandığım halde.gayet iyiydim aslında ama yeğenlerim hasta olunca çok stres yaptım şimdi çıkıyor iste nasil bi illet bu anlamadim.oldurmuyor ama surunduruyor

Canım farmasiye başladım 2 ay önce , sırf kafamı dağıtmak için ve 1.5 ayda müdür oldum . Şuan bir müdür daha çıkarıyorum ..
Evde kalmak biraz daha kötü yapıyor insanı. Ben o kadar temiz düzenli biriydimmki bir aydır elimi işe süremez oldum. Doktor ilacımı değiltirdi şuan temizlik yapıyorum o derece :)
Aktivite lazım ...

kullandığınız ilaçlar yeterli geliyor mu, bende de anksiyete var. kaç ayda bir doktorunuzla görüşüyorsunuz?

kullandığınız ilaçlar yeterli geliyor mu, bende de anksiyete var. kaç ayda bir doktorunuzla görüşüyorsunuz?
Tam anlamıyla iyileşmedim , geliyor elbet ama ataklar sırasında yetersiz kalıyor . En son gittikten 2 hafta sonrası çağırdı . Bazen 2 ayda bir bazen sık , durumuma göre değişiyor .

Tam anlamıyla iyileşmedim , geliyor elbet ama ataklar sırasında yetersiz kalıyor . En son gittikten 2 hafta sonrası çağırdı . Bazen 2 ayda bir bazen sık , durumuma göre değişiyor .
çok geçmiş olsun, özel değilse ilaçlarınızı öğrenebilir miyim. özelden de yazabilirsiniz

evet, bende de anksiyete var. daha önce okb ve sosyal fobi tedavileri de gördüm ama son tanım anksiyete. misol'ü duymuştum ve brintellix duymamıştım hiç
Brintellixe geçme sebebimiz , son bi aydır paçayı salmış olmamdı
Yarın sabah yine randevum var , akşamları ağır bir şekilde iç sıkıntısı başlıyor . Hiç gündüz bitsin istemiyorum. Ve uyku sırasında hipnogojik olayı var .. gerçi bunu doktorum hiç önemsemiyor .

aman aman sakın dikkat edin, birazcık salınca işler karmaşıklaşıveriyor. bende de öyle olmuştu:) ayrıca bu akşam olma konusunu bir dönem o çok yoğun yaşadım... mevsim geçişlerinde sürekli hasta olurdum, kış depresyonları, ataklar... hala hava erken kararınca zorlanıyorum, kışı sevemiyorum. neyse ki günler uzadı biraz:) aman dikkat edin, yarınki randevunuz da çok iyi geçsin inş:)

Suan icin yeterli geliyor.Buyuk bir uzuntuye ve strese maruz kalmadigim sürece tâbi normal seyrindeyken 2 ayda bir gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…