Anksiyete atakları

Hemde nasıl bir karmaşıklık
Belli dönemlerde , biriken duygular , bir anda değişen ruh hali vs herşey etkiliyor . Üzüntüde mutlulukta .. Bende kışı hiiiiç sevmiyorum
Akla gelen düşünceye dalmamakla biraz buluyorum çareyi , birazdan gidiyorum kontrole hadi hayırlısı:)

umarım iyi geçmiştir kontrolünüz, hadi hayırlısı bakalım:)

umarım iyi geçmiştir kontrolünüz, hadi hayırlısı bakalım:)
Güzeldi , baya içimi döktüm :) dr nokta atışları yaptı :) uyku ilacımı değiştik . Akşamları başlayan iç sıkıntısı içinde atarax ı verdi . Misolden , brintellixe geçtiğim için bu hafta daha iyi etkisinş gösterir dedi .

çok iyi, çok sevindim. atarax bilinen bir ilaçtır bu konuda. umarım daha iyi sonuçlar alırsınız. zaten buradan da istediğiniz zaman konuşuruz:)

Atak sırasında duş alsan iyi geliyor. Temizlik de geçici de olsa güzel bir yöntem

Merhaba arkadaşlar , 5 aydır misol kullanıyorum kaygı bozuklu , panik atak için bu aralar yine kötüyüm bayadır iyiydim aslında . Sizinle dertleşmek bana çok iyi geliyor .. sizlerde de oluyormu böyle gel gitler
merhaba anksiyete bozukluğunda boğulma hissi oluyor.mu özellikle evden dışarı çıktığımız zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…