Anksiyete atakları

aman aman sakın dikkat edin, birazcık salınca işler karmaşıklaşıveriyor. bende de öyle olmuştu:) ayrıca bu akşam olma konusunu bir dönem o çok yoğun yaşadım... mevsim geçişlerinde sürekli hasta olurdum, kış depresyonları, ataklar... hala hava erken kararınca zorlanıyorum, kışı sevemiyorum. neyse ki günler uzadı biraz:) aman dikkat edin, yarınki randevunuz da çok iyi geçsin inş:)
Hemde nasıl bir karmaşıklık 🙈
Belli dönemlerde , biriken duygular , bir anda değişen ruh hali vs herşey etkiliyor . Üzüntüde mutlulukta .. Bende kışı hiiiiç sevmiyorum 🙈
Akla gelen düşünceye dalmamakla biraz buluyorum çareyi , birazdan gidiyorum kontrole hadi hayırlısı:)

Hemde nasıl bir karmaşıklık 🙈
Belli dönemlerde , biriken duygular , bir anda değişen ruh hali vs herşey etkiliyor . Üzüntüde mutlulukta .. Bende kışı hiiiiç sevmiyorum 🙈
Akla gelen düşünceye dalmamakla biraz buluyorum çareyi , birazdan gidiyorum kontrole hadi hayırlısı:)
umarım iyi geçmiştir kontrolünüz, hadi hayırlısı bakalım:)

umarım iyi geçmiştir kontrolünüz, hadi hayırlısı bakalım:)
Güzeldi , baya içimi döktüm :) dr nokta atışları yaptı :) uyku ilacımı değiştik . Akşamları başlayan iç sıkıntısı içinde atarax ı verdi . Misolden , brintellixe geçtiğim için bu hafta daha iyi etkisinş gösterir dedi .

Güzeldi , baya içimi döktüm :) dr nokta atışları yaptı :) uyku ilacımı değiştik . Akşamları başlayan iç sıkıntısı içinde atarax ı verdi . Misolden , brintellixe geçtiğim için bu hafta daha iyi etkisinş gösterir dedi .
çok iyi, çok sevindim. atarax bilinen bir ilaçtır bu konuda. umarım daha iyi sonuçlar alırsınız. zaten buradan da istediğiniz zaman konuşuruz:)

Atak sırasında duş alsan iyi geliyor. Temizlik de geçici de olsa güzel bir yöntem

Merhaba arkadaşlar , 5 aydır misol kullanıyorum kaygı bozuklu , panik atak için bu aralar yine kötüyüm bayadır iyiydim aslında . Sizinle dertleşmek bana çok iyi geliyor .. sizlerde de oluyormu böyle gel gitler
merhaba anksiyete bozukluğunda boğulma hissi oluyor.mu özellikle evden dışarı çıktığımız zaman

X