Sizedeçok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizedeçok geçmiş olsun
Hemde nasıl bir karmaşıklıkaman aman sakın dikkat edin, birazcık salınca işler karmaşıklaşıveriyor. bende de öyle olmuştu:) ayrıca bu akşam olma konusunu bir dönem o çok yoğun yaşadım... mevsim geçişlerinde sürekli hasta olurdum, kış depresyonları, ataklar... hala hava erken kararınca zorlanıyorum, kışı sevemiyorum. neyse ki günler uzadı biraz:) aman dikkat edin, yarınki randevunuz da çok iyi geçsin inş:)
umarım iyi geçmiştir kontrolünüz, hadi hayırlısı bakalım:)Hemde nasıl bir karmaşıklık
Belli dönemlerde , biriken duygular , bir anda değişen ruh hali vs herşey etkiliyor . Üzüntüde mutlulukta .. Bende kışı hiiiiç sevmiyorum
Akla gelen düşünceye dalmamakla biraz buluyorum çareyi , birazdan gidiyorum kontrole hadi hayırlısı:)
Güzeldi , baya içimi döktüm :) dr nokta atışları yaptı :) uyku ilacımı değiştik . Akşamları başlayan iç sıkıntısı içinde atarax ı verdi . Misolden , brintellixe geçtiğim için bu hafta daha iyi etkisinş gösterir dedi .umarım iyi geçmiştir kontrolünüz, hadi hayırlısı bakalım:)
çok iyi, çok sevindim. atarax bilinen bir ilaçtır bu konuda. umarım daha iyi sonuçlar alırsınız. zaten buradan da istediğiniz zaman konuşuruz:)Güzeldi , baya içimi döktüm :) dr nokta atışları yaptı :) uyku ilacımı değiştik . Akşamları başlayan iç sıkıntısı içinde atarax ı verdi . Misolden , brintellixe geçtiğim için bu hafta daha iyi etkisinş gösterir dedi .
İnşallah , aslında Whatsapp grubumu kursak arada dertleşiriz hep birlikte :)çok iyi, çok sevindim. atarax bilinen bir ilaçtır bu konuda. umarım daha iyi sonuçlar alırsınız. zaten buradan da istediğiniz zaman konuşuruz:)
telegram daha kullanışlı, hem grup için daha iyi. hem numarasız da kayıt olunabiliyor. isterseniz telegramdan oluşturabiliriz:)Numaralarınızı özelden yazarsanız oluşturayım grubu :)
Olur yapalım , ben indireyim uygulamayı . Hiç kullanmadım isimlemi arıycaz ?telegram daha kullanışlı, hem grup için daha iyi. hem numarasız da kayıt olunabiliyor. isterseniz telegramdan oluşturabiliriz:)
evet evet, zaten whatsapp'ın hemen hemen aynısı ama daha güvenli diyebilirim:)Olur yapalım , ben indireyim uygulamayı . Hiç kullanmadım isimlemi arıycaz ?
Tmam ben indirdim :)evet evet, zaten whatsapp'ın hemen hemen aynısı ama daha güvenli diyebilirim:)
Tmam ben indirdim :)
Okey , sizde bu iş :)tamamdır, gruba kimler katılacaksa belirleyelim, sonra kurulsun:)
Okey , sizde bu iş :)
tamamdır, gruba kimler katılacaksa belirleyelim, sonra kurulsun:)
Farmasiblogtr telegram kullanıcı adımolur, katılmak isteyenler bana bildirsin öyleyse. min. 3-4 kişi olunca kuralım:)
tamamdır ekliyorum sizi şimdiFarmasiblogtr telegram ku
Farmasiblogtr telegram kullanıcı adım
Mrb siz hangi ilaci kullandiz bende tedavi goruyorumTam anlamıyla iyileşmedim , geliyor elbet ama ataklar sırasında yetersiz kalıyor . En son gittikten 2 hafta sonrası çağırdı . Bazen 2 ayda bir bazen sık , durumuma göre değişiyor .
merhaba anksiyete bozukluğunda boğulma hissi oluyor.mu özellikle evden dışarı çıktığımız zamanMerhaba arkadaşlar , 5 aydır misol kullanıyorum kaygı bozuklu , panik atak için bu aralar yine kötüyüm bayadır iyiydim aslında . Sizinle dertleşmek bana çok iyi geliyor .. sizlerde de oluyormu böyle gel gitler
Merhaba nasil ekleniyor acabaFarmasiblogtr telegram ku
Farmasiblogtr telegram kullanıcı adım