- 3 Mayıs 2015
- 13.209
- 48.384
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Herkese merhaba,
Geçen hafta doktora tezimi savundum ve başarılı oldum.
Tezin son düzeltmelerini yapıp enstitüye teslim etmem için bir ayım var.
Ama ben sanırım mezun olamayacağım.
Enstitü hiçbir konuda yardımcı olmuyor.
Jüri hocalarından biri yurtdışına gidecek pazar günü. Ondan ıslak imza almam için tezin son halini oluşturmam lazım. Yoksa kargo ile uğraşacağım.
Çok gerildim. Kalbim sıkışıyor artık. Bedenim reaksiyon veriyor. Eşim ve ailem bana bir şey olacağından korkuyor artık.
Son kriz sebebim ise şu: İmzaları bir şekilde hallettim. İmza atılan belgede adım eve kızlık soyadım yazıyor. X,Y şeklinde. Çünkü doktoraya başladıktan sonra evlendim ve pandemi sebebiyle online eğitim aldım. Okula hiç gitmedim ve soyadımı değiştiremedim.
Bende online sistem ile uyumlu olsun diye büyük salaklık yaparak ad ve kızlık soyadım ile üniversite de tüm işlemlerime devam ettim.
Fakat yök ulusal tez merkezinde adım ve çift soyadım gözüküyor
Son aşamada enstitü tezi, yök merkezine yükleyecek.
Orada sistemdeki soyismimle tez kapağındaki soyismin farklı olduğunu görecek.
Birisi X Y çift soyad
Diğeri X tek soyad
Yüzde yüz problem çıkaracaklar ve ben bir aylık sürede tüm işlemleri tamamlayamadığım için atılacağım
Bir hoca daha yurtdışında. Artık imza da alamam.
Napacağımı bilmiyorum.
6 yılım boşa gitti
Geçen hafta doktora tezimi savundum ve başarılı oldum.
Tezin son düzeltmelerini yapıp enstitüye teslim etmem için bir ayım var.
Ama ben sanırım mezun olamayacağım.
Enstitü hiçbir konuda yardımcı olmuyor.
Jüri hocalarından biri yurtdışına gidecek pazar günü. Ondan ıslak imza almam için tezin son halini oluşturmam lazım. Yoksa kargo ile uğraşacağım.
Çok gerildim. Kalbim sıkışıyor artık. Bedenim reaksiyon veriyor. Eşim ve ailem bana bir şey olacağından korkuyor artık.
Son kriz sebebim ise şu: İmzaları bir şekilde hallettim. İmza atılan belgede adım eve kızlık soyadım yazıyor. X,Y şeklinde. Çünkü doktoraya başladıktan sonra evlendim ve pandemi sebebiyle online eğitim aldım. Okula hiç gitmedim ve soyadımı değiştiremedim.
Bende online sistem ile uyumlu olsun diye büyük salaklık yaparak ad ve kızlık soyadım ile üniversite de tüm işlemlerime devam ettim.
Fakat yök ulusal tez merkezinde adım ve çift soyadım gözüküyor
Son aşamada enstitü tezi, yök merkezine yükleyecek.
Orada sistemdeki soyismimle tez kapağındaki soyismin farklı olduğunu görecek.
Birisi X Y çift soyad
Diğeri X tek soyad
Yüzde yüz problem çıkaracaklar ve ben bir aylık sürede tüm işlemleri tamamlayamadığım için atılacağım
Bir hoca daha yurtdışında. Artık imza da alamam.
Napacağımı bilmiyorum.
6 yılım boşa gitti