E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mehtap@ferhat
allah nasip eder inş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dogru insanlarla dogru yerde olmak ve işi ticarete dokenlerden uzak durmakyaş:..... 28
Eş Yaş: 33
Kaç Yillik Evli: 5
çocuk Sayi:0
Oturulan şehir: izmir
Infertilite Nedeni: progesteron dusuklugu
Tedavi Olduğu Hastaneler:yok
Tedavi Olduğu Hekimler: külal cukurova ışık şengül israel aruh
Tedavide Başari Sağlayan Hekim Ve Hastane:degerler cıkmasına karsın basarı yok
Uygulanan Tedavi Yöntemlerı.2kez asılama
Başaridaki Etkenler: ıyı hekim secımı
Kullanilan Ilaçlar Ve Dozajlar: gonofen menegon puregon ve çatlatma ignesi
Yapilan Sporlar(düzenli/düzensiz)duzensız basket vleybol yürüyüş:
Fsh Değeri(eğer Infertilitede Etken Ise Veya Hangi Değer Etkense O Değer Ve Adi): progesteron hormonu 5.5
Hobyler: müzik ve gezmek
Kullanilan Bitkiseller: bal ve çörekotu
Bir Tedavinin Başarili Olmasindaki Etkenler Sizce Nelerdir?:... (bu şekile Bir Anket Oluşturabilir Ve Istatiksel Bir Kaç Tane Tablo çikarabiliriz.hepimiz Için çok Faydali Olacaktir.bu Sorulara Başka Sorular Ekleyebiliriz.ve Bir çok Arkadaşa Yardimci Olabiliriz)
ÇAĞLA01 Birşey sorabilir miyim sana keçiboynuzu kürünü ben netten tesadüfen gördüm.suyunu kaynatıp dinlendirip sabah-akşam içiriyorum eşime.daha 6 gün falan oldu başlayalı.Aşılamama da 3-4 gün falan var.Faydasını gören gördünmü sen cnm hiç.Sana kim önerdi acaba denenmiş sonuç alınmış bir şeymi merak ediyorum.Bir umut devam ediyoruz ama bakalım hayırlısı...
Eş Yaş:30
Kaç Yillik Evli:4,5 sene
çocuk Sayi: HENÜZ YOK...
Oturulan şehir: İSTANBUL
Infertilite Nedeni: EŞİMİN SPERM SAYI DÜŞÜKLÜĞÜ
Tedavi Olduğu Hastaneler:AVRASYA HOSPİTAL,DOĞAN HASTANESİ
Tedavi Olduğu Hekimler:TAMER BEY, FİLİZ HANIM
Tedavide Başari Sağlayan Hekim Ve Hastane:İNŞALLAH BU SEFER..
Uygulanan Tedavi Yöntemi:YUMURTA TAKİBİ,AŞILAMA
Başaridaki Etkenler:
Kullanilan Ilaçlar Ve Dozajlar:KLOMEN.
Yapilan Sporlar(düzenli/düzensiz):
Fsh Değeri(eğer Infertilitede Etken Ise Veya Hangi Değer Etkense O Değer Ve Adi):HATIRLAMIYORUM
Hobyler: DANTEL
Kullanilan Bitkiseller: KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
ÇAĞLA01 Birşey sorabilir miyim sana keçiboynuzu kürünü ben netten tesadüfen gördüm.suyunu kaynatıp dinlendirip sabah-akşam içiriyorum eşime.daha 6 gün falan oldu başlayalı.Aşılamama da 3-4 gün falan var.Faydasını gören gördünmü sen cnm hiç.Sana kim önerdi acaba denenmiş sonuç alınmış bir şeymi merak ediyorum.Bir umut devam ediyoruz ama bakalım hayırlısı...
işte benim hikayemde bu benimle aynı sorunu paylaşıyorsanız lütfen irtibata geçelim ve konuşalım birbirimizden bir şey ögrenebilirizyaş:..25...
Eş Yaş: 25
Kaç Yillik Evli: 2,5
çocuk Sayi: henüz yok
Oturulan şehir: tekirdağ
Infertilite Nedeni: polikistik overe sendromu
Tedavi Olduğu Hastaneler: memorıal hastanesi
Tedavi Olduğu Hekimler: semra kahraman
Tedavide Başari Sağlayan Hekim Ve Hastane:
Uygulanan Tedavi Yöntemi: tüp bebek
Başaridaki Etkenler: kafan buna odaklı degilse iyi bir ekiple dogru zamanda çocuk sahibi olunur
Kullanilan Ilaçlar Ve Dozajlar: klomen femara glucophage gonal f
Yapilan Sporlar(düzenli/düzensiz): spor yapmaya fırsatım yok
Fsh Değeri(eğer Infertilitede Etken Ise Veya Hangi Değer Etkense O Değer Ve Adi): bu normaldi
Hobyler: kitap okumak gezilere katılmak ama tüp bebek parası toplamaktan gezmeye fırsat kalmıyor
Kullanilan Bitkiseller: aman nebileyim karışık bir macun tükettim şimdi bögürtlen ağacının kökünü kaynatıp içmeyi düşünüyorm
Bir Tedavinin Başarili Olmasindaki Etkenler Sizce Nelerdir?:..kesinlikle kadının kafası rahat olmalı iyi bir saglık ekibi iyi bir hastane anlayışlı koca ve aileler:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:. (bu şekile Bir Anket Oluşturabilir Ve Istatiksel Bir Kaç Tane Tablo çikarabiliriz.hepimiz Için çok Faydali Olacaktir.bu Sorulara Başka Sorular Ekleyebiliriz.ve Bir çok Arkadaşa Yardimci Olabiliriz)