Merhaba arkadaşlar bende 2 haftadır araştırıp duruyorum. Herkes gibi kafam çok karışık.
Denizatı arkadaşım, yardımcı olabileceğinizi söylemişsiniz, size danışmak istiyorum.
Dominox 'un setini beğendim hemde fiyatları bir mağazada bayağı düşmüş Siyah cam setine 1.350 diyor belki daha inerler.Önerir misiniz Dominox' u?
öncelikle gecikmeli cevabım için özür dilerim. dominox franke nin yan ürünü. kısaca frankenin ismiyle kendine yer açan bir marka ürünleri hangileri bilmiyorum ama 1350 tl yada biraz daha fazlasına daha kaliteli ürünler bulabilirsin diye düşünüyorum.
henüz almadıysan öncelikle dikkat etmen gereken davlumbazın olmalı, bazen cok hos goruntulu davlumbazların altından cok bos motor çıkabiliyor buda kullanma at cope demek! davlumbazın çekim gucu mutfağın nekadar kucuk olursa olsun 500 m3 un altında olmamalı.
birde setlerde en cok fiyat farkı yaratan sey fırındır. fırın ın özellikleri cok önemli. bir kere o parada olan bir setin fırını kesinlikle turbolu olmalı. 0 fiyat segmentinde olan fırınlarda bulunan özellikler turbo haricinde genelde buz çözdürme fonksiyonu ve ızgara.
sonuç olarak :) 1350 cam set için güzel bir rakam ama özellikler önemli
Görüntü olarak üstünde motifler var, güzel ama araştırdığım dönemden edindiğim bilgi Termikel çok şikayet alıyormuş. kullanan biri varsa referans alın bence öncelikle.
dominox aldım ben 1150 tl ye taksitle üçlü seti. gayet memnunum tüm parçalarından. benimki de siyah cam ocak, siyah-gri fırın, davlumbaz gri renkli.
kızlar ankastre setimi aldım, henüz kullanmadm ama içime sindihepsini 1900e aldık... kampanya vardı bekoda... ürünlerim şunlar...
OIM 25300 XL Fırın BI - BEKO - Ankastre Fırın, Tek Bölmeli Fırın
HISG 64120 SX Ankastre Ocaklar - Gazlı ve Elektrikli
ADV 9160 EI Davlumbaz ve Aspiratörler - Ankastre Ürünler > Ankastre Davlumbazlar > Duvar Tipi Davlumbaz > 90 cm
Siemensten çok memnunum, teka çok kötü...
Kızlar uzun zamandır arastırdıgım bir konu sonuc olarak para verilecek ve uzun yıllar kullanılacak birde cok begenmem ben birazda lüksede düskünümdür lg de ankastre yok zaten beko önerilmiyor arceliktede fiyatlar pekte uygun degil fakat arcelik eskisi gibi degil.. Hatta bakmadım bile, siemens ve bosch alman üretici vee ikiside aynı sirket siemens fiyatları pahalı fakat birebir aynıları boschta var ki gözlerimle gördüm ben bosch sectim icime inanılmaz sindi. Frankie nin ürünlerinide kayınvalidem kullanıyor su an icin o da memnun gibi o da yeni aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?