Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Ankastre set yardımmmmmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi biak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biak

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
33
3
16
İstanbul
Merhabalar,
Ankastre set almayı planlıyorum. bu konuda yazılan mesajları da okudum, sanıyorum ki o dönem kararsız kalan kişiler almış ve kullanma deneyimini de yaşamışlardır.
ankastre set alan ve kullanan arkadaşlar, markalar konusunda şu iyidir bu kötüdür şeklinde yardımcı olursanız sevinirim.
şikayet sitesinde o kadar çok sıkıntı okudum ki, ürünlerde sorun yaşar mıyım endişesi oluştu.

kısa sürede karar verip, almamız gerekiyor. malum bütçeyi de çok aşmadan, kullanışlı ve fiyat olarak makul bir ürün tercihimdir.
yardımlarınızı, cevaplarınızı bekliyorum...

Dün araştırdığım kadarıyla SİEMENS'e iyi deniyor.
fiyat olarak pahallı olma durumuna karşın dominox önerisine rastladım.
dominox ankastre set kullanan var mı? özellikle fırınını???

siemens kullandım fakat pahalı
arçelik kullanıyorum şuan siemens i aratmadı fiyatları daha makul
beyaz eşya biraz şans işi

1 ay önce bende tek tek yorum okuyodum
biz tesadüfen bakarken hotpoınt de gördük cam ocaklı dijital fırın ve davlumbaz seti 1250 liraya aldık kampanya varmış şuan kullanıyortum özellikle fırından cok memnunum ocaktanda memnunum ama ınoxların ortak sorunu parmak izi fln var o uğraştırıyo sil durula kurula 15 dk ocak siliyorum ama bu güzellik hiçbişeyde yok cok seviyorum ocağımı

kızlar bende ankastre bakıyorum.. alanlar yazsın.. ben siemens veya bosch istiyorum eşim teka dedi ama bakalım.. herkes bişeyler yazsın bizde güzel bişey alalım

kayınvalidem 2 yıl once bosch aldı çokda memnun. gri fakat parmak izi bırakmıyor, silmeside kolay. öyle iz bırakma yapmıyor. fakat ben lg aldım avrupanın lider markalarından. ankastre değil ama kalitesi tartışılmaz

Son düzenleme:
sevgili asilzade,

araştırmalarımda şu bilgiye rastlamıştım:
Bosch Türkiye'de ankastre ürün fabrikası açmış. Tr de üretime geçtiğinden beri Bosch-Siemens ve Profilo hemen hemen aynı halde gelmiş.Önceden Profilo İspanya'dan Bosch-Siemens ise Almanya'dan ithalmiş.
Belki bosch-siemens konusunda karar vermende yardımcı bir bilgi olur.

Slm arkadaslar. Bende bu yaz gelinlerinden olucam ilk is olarak foruma üye oldum. Herkes fikirlerini yazıyor ediyor süper. Bana da yardım edebileceğinizi umuyorum. :)
Ankastre bugün baktım bekoda beğendim siemense gire fiyatları epey uygun. Beko hakkında fikri olan var mıdır?

Kızlar uzun zamandır arastırdıgım bir konu sonuc olarak para verilecek ve uzun yıllar kullanılacak birde cok begenmem ben birazda lüksede düskünümdür lg de ankastre yok zaten beko önerilmiyor arceliktede fiyatlar pekte uygun degil fakat arcelik eskisi gibi degil.. Hatta bakmadım bile, siemens ve bosch alman üretici vee ikiside aynı sirket siemens fiyatları pahalı fakat birebir aynıları boschta var ki gözlerimle gördüm ben bosch sectim icime inanılmaz sindi. Frankie nin ürünlerinide kayınvalidem kullanıyor su an icin o da memnun gibi o da yeni aldı.

Son düzenleme:
Hafta sonu yine baktım ankastre :)
önerilen markalar:
-franke
-teka
-silverline
-siemens şeklinde.

franke ve teka pahallı olduğundan onlarında alt markaları var dominox ve thor şeklinde.
dominox ve thor un fiyatları daha makul, özellik olarak ta benzerler sanki. dominox, thor, silverline kullanan var mı aranızda?

silverline bana da tavsiye etmişlerdi mağazadaki görevlide nekdr doğru bilinmez en iyi ankastre firmalarından biri ağırlıklı olarak ankastre üzerine çalışıyorlar dedi
ama yine de bütün forumu talan etmelerim sonucunda bosch ve siemens çoğunlukta
sanırım ben hakkımı boschtan yana kullanacağım

evet bosch, siemens iyi diyorlar ama siemens i bosch a tercih edin deniyor daha çok, siemens kullanan birkaç tanıdığım var, çok memnunlar.
maddi olarak kısıt yoksa siemens i seçin bence.

Bende 1 aydır silverline beyaz serisini kullanıyorum memnunum bende bu formda çok araştırma yapmıştım

bayanlar bizde ev aldık ankastre ocak fırın mikrodalga ve bulaşık mak alıcaz bende karar veremeyenlerdenim
konuyu tekrar canlandıralım benim incelemelerim sonucu franke siemens ve teka önde gidiyor gibi. alanlar kullananlar ne dersiniz ne tavsiye edersiniz paylaşın lütfen

Ailemin evinde Arçelik Karbeyaz setini kullanıyoruz ankastre,
fırın davlumbaz ve ocaktan inanılmaz memnunuz

peki tam modellerini yazabilir misiniz, bir de nerden aldınız?

Geçen hafta aldık en sonunda ankastre seti. dominox aldık, davlumbaz ve ocağı kullanmaya başladığımdan şimdilik hiçbir sıkıntı yok, gayet memnunum.
fırını henüz kullanmadım, kullamaya başladığımda o konuda da fikrimi ileteceğim.
Almadan önce çok düşündük, bu markayı almayı düşünenlerde varsa kullanıcı yorumu olarak destek verme anlamında paylaşımlarım devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…