Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Ankastre set yardımmmmmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi biak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Görüntü olarak üstünde motifler var, güzel ama araştırdığım dönemden edindiğim bilgi Termikel çok şikayet alıyormuş. kullanan biri varsa referans alın bence öncelikle.
dominox aldım ben 1150 tl ye taksitle üçlü seti. gayet memnunum tüm parçalarından. benimki de siyah cam ocak, siyah-gri fırın, davlumbaz gri renkli.

valla şikayetvar com da bütün şikayetler var her markada aynı şikayetler var mesajını okuyunca dominox yazdım yine aynı şikayetler fırın camı patlamış vs.

biraz şans işi bence cnm

kızlar bende bugün uzun zaman araştırmamdan sonra paraya kıydım ankastrelerimi ısmarladım ocak ve fırın cam davlumbazımda kumandalı modelı hepsine 1800 tl verdım resimleri 1 hafta içinde eklerım kısmetse.

Kızlar en son boschta karar kılmıştım ama gecen hafta siemensta ankastre kampanyası gördüm 1789a. 3urun alana da bulaşık mak 1055tl. Göreniniz araştıraniniz var mı ? İcime sindi. Hem fiyat hem marka konusunda. Haftasonu almayı planlıyorum. Ama yine de emin değilim. Size danışmak istedim :)

arçelik derim ben.set düşünüyorsan hem fiyatta yardımcı olacak firma tavsiye edeyim. pendik üstkaynarcada yeşil ticaret var çok yardımcı oluyorlar. benm evimdeki bütün ürünler arçelik çok memnunum.

slm kızlar valla bu konu hakkında birçok konu açılmış. bende kararsız kalanlardanım. dün gezdiğimiz mağzada ıcf ve mekappa satıyorlardı.tabi satıcı olduğu için sorun yok dedi. ama pek bu markaları kullanan duymadım. kullanıpda memnun olanlar varsa cevaplarınızı bekliyorum. birde siyah şık ama tozu lekeyi hemen belli ediyor sanırım. beyaz seri düşünmeye başladım artık.
bu markaların fiyatlarıda iyiydi.1.000-1.500 arası alınabilir. tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar.

Biz de geçen hafta ESTY nin kampanyası vardı. Setini 1245 TL'ye aldık. Henüz kurulum vs yapılmadığı için kullanımı nasıldır henüz bişey söyleyemeyeceğim.

Beko benimkide. çok memnunum. tek tavsiyem aldığın ürünün parmaizi bırakmayan özelliği olmasına dikkat et. acemiliğime geldi davlumbazım parmakizi bırakandanmış, en ufak dokunmada iz oluyor.

arkdaşlar ıcf ankastre setler için olumlu yorumlar var internet sitelerinde kullananınız var mı acaba varsa hangi modelleri yardım lütfen

arkdaşlar ıcf ankastre setler için olumlu yorumlar var internet sitelerinde kullananınız var mı acaba varsa hangi modelleri yardım lütfen

benim annem bizim gelin küçük kardeşim bundan kullanıyolar sırf güzelline kanıpp artı uygun oldugu için 1000 aldılarrr vee sonuçç igrenççç kesinlikleee fırın hhiç güzel pişirmiyio kurutuyo resmen kızartmıyordaa anneme gelen ilk fırın camı patladı resmen kül oldu garantili ve yeni alındıgı için degiştirildii kesinlikle tavsiye etmiyorum

Fırınım Teka-memnunum
davlumbaz ve ocağım -silverline çoook memnunum
anneme alacağımız set için çoook araştırma yaptık. araştırmalarımız sonucu en uygun fiyatı yaklaşık 1 ay önce sahibinden.com dan da satış yapan bir mağazadan bulduk.(SüperAnkastre - sahibinden.com) kesinlikle çok yardımcı oldular. hiç aklımıza gelmeyen özellikler hakkında bilgilendirildik. annemin migreni var ve en ufak bir gürültüde başı ağrıyor. bu yüzden silverline set aldık. sanırım tek sessiz çalışma özelliği silverline davlumbazlarda varmış. kesinlikle normal davlumbazla aralarında çok fark var. alırken bu özelliği mutlaka sorun arkadaşlar vereceğiniz fiyat varkına kesinlikle değiyor.

Arkadaşlar siemensin ankastre ürünleri gayet iyi, kullananlar bilir.
Aşağıda paylaştığım modeller Siyah cam ocak ve fırınları üst segment modellerdir.

HB23GB540 - 945.00
EO616PB10E - 575.00
LC64BA521T - 470.00
SET 23 TOPLAM 1,990.00

SET 43
HB43GT540E - 1,170.00
EO616HB10E - 620.00
LC64BA521T - 460.00
SET 43 TOPLAM 2,250.00

bizde hem ucuz hem yerli diye ıcf düşünüyorduk ama hiçte iyi şeyler okumadım. ne yapsam

bizde hem ucuz hem yerli diye ıcf düşünüyorduk ama hiçte iyi şeyler okumadım. ne yapsam

Merhaba arkadaşım
Birçok markanın satıldığı bir mağazada çalışıyorum. Eğer hem ucuz,hem yerli bir marka arıyorsan kesinlikle silverline ı öneririm. Ürünlerinin persormansları fiyatlarına göre çok üzerinde. bütçeni ve istediğin özellikleri söylersen hangi markanın hangi modelini alabilirsin yardımcı olabilirim.

Birde genel bir bilgi vermek istiyorum. Şuan piyasada sadece ismi iyi diye gözümüz kapalı gittiğimiz markalarda da lütfen markadan önce ürünün özelliklerine bakalım. bazı müşterilerimiz geliyor sadece adı var diye davul fırından farksız (davul fırını küçümsemiyorum özellik olarak az olduğu için yazdım) fırınlara yada tam tersi gereksiz birsürü özelliği olan hiç kullanmayacağı şeylere milyarlarca para veriyorlar, üzülüyorum. birde bazı markalarda her nekadar kendi üretim bantları olsa bile bazı ürünlerini dışardan yaptırıyorlar yani aynı ahmet usta yapıyo biri x markası koyuyor, biri y markası koyuyor. x 100 e verdiğini y 400 e veriyor. ama bir baksanız hiç bir farkı yok.

Merhaba arkadaşlar bende 2 haftadır araştırıp duruyorum. Herkes gibi kafam çok karışık.

Denizatı arkadaşım, yardımcı olabileceğinizi söylemişsiniz, size danışmak istiyorum.
Dominox 'un setini beğendim hemde fiyatları bir mağazada bayağı düşmüş Siyah cam setine 1.350 diyor belki daha inerler.Önerir misiniz Dominox' u?

hanımlar ben hem annemin evine hem yengemin evine icf marka aspratör ve cam ocak aldım ve çok memnunuz. internette tesadüfen görmüştüm bu markayı tabiii ilk başta kaygılıydık ama tercih etmemizin sebepleri çift motorlu olması emiş gücünün yüksek olması vs idi. çok da memnun kaldık vestel bosch vs hiç gerek yok

kullanan biri olarak garanti veriyorum memnun kalırsınız

2335 ICF 486 | ICF Ankastre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…