• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Ankastre set yardımmmmmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi biak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de 5yıldır ıcf kullanıyorum özellikle ada davlumbazımdan çok memnunum açık mutfakve ocağım salon tarafında olduğu halde hemen hiç koku olmuyor diyebilirim fırınımda güzel pişiriyor ocağımın düğmeleri ilk yıl kırıldı ama yeni bir takım aldım bir daha böyle bir sorunla karşılaşmadım sanırım kullanım hatası nedeninden olmuştu benden duyup başka tanıdıklarda aldı estetik olarak da güzel ıcf kullananlara soranlara cevap için yazdım bunları bir nebze fikir versin diye ama yine de derim ki elektrikli eşya şans işi:)

Merhaba arkadaşlar bende 2 haftadır araştırıp duruyorum. Herkes gibi kafam çok karışık.

Denizatı arkadaşım, yardımcı olabileceğinizi söylemişsiniz, size danışmak istiyorum.
Dominox 'un setini beğendim hemde fiyatları bir mağazada bayağı düşmüş Siyah cam setine 1.350 diyor belki daha inerler.Önerir misiniz Dominox' u?

öncelikle gecikmeli cevabım için özür dilerim. dominox franke nin yan ürünü. kısaca frankenin ismiyle kendine yer açan bir marka ürünleri hangileri bilmiyorum ama 1350 tl yada biraz daha fazlasına daha kaliteli ürünler bulabilirsin diye düşünüyorum.
henüz almadıysan öncelikle dikkat etmen gereken davlumbazın olmalı, bazen cok hos goruntulu davlumbazların altından cok bos motor çıkabiliyor buda kullanma at cope demek! davlumbazın çekim gucu mutfağın nekadar kucuk olursa olsun 500 m3 un altında olmamalı.
birde setlerde en cok fiyat farkı yaratan sey fırındır. fırın ın özellikleri cok önemli. bir kere o parada olan bir setin fırını kesinlikle turbolu olmalı. 0 fiyat segmentinde olan fırınlarda bulunan özellikler turbo haricinde genelde buz çözdürme fonksiyonu ve ızgara.
sonuç olarak :) 1350 cam set için güzel bir rakam ama özellikler önemli ;)

öncelikle gecikmeli cevabım için özür dilerim. dominox franke nin yan ürünü. kısaca frankenin ismiyle kendine yer açan bir marka ürünleri hangileri bilmiyorum ama 1350 tl yada biraz daha fazlasına daha kaliteli ürünler bulabilirsin diye düşünüyorum.
henüz almadıysan öncelikle dikkat etmen gereken davlumbazın olmalı, bazen cok hos goruntulu davlumbazların altından cok bos motor çıkabiliyor buda kullanma at cope demek! davlumbazın çekim gucu mutfağın nekadar kucuk olursa olsun 500 m3 un altında olmamalı.
birde setlerde en cok fiyat farkı yaratan sey fırındır. fırın ın özellikleri cok önemli. bir kere o parada olan bir setin fırını kesinlikle turbolu olmalı. 0 fiyat segmentinde olan fırınlarda bulunan özellikler turbo haricinde genelde buz çözdürme fonksiyonu ve ızgara.
sonuç olarak :) 1350 cam set için güzel bir rakam ama özellikler önemli ;)

denizatı canım banada bi yardımcı olur musun ? özelden msj gönderemiyorum malesef bende cam ocak siyah ve davlumbaz olarak da ters v diye tarif ettiğim tip bir davlumbaz istiyorum ve bütçem maks 1500 tl hangi markanın hangi setini önerirsin ?

Yeni ev aldık ve ben de ankastre arastirmasindayim. Dominox mu silverline mi fiyatlar birbirine yakin. Ne onerirsiniz ? 1599a siyah cam set begendim silverline da .satan kisi 5 yildir kendi evinde silverline kullandigini bi sorun yasamadigini söyledi. Kullanan bilen var mı ?

benim bi yakınım silverline aldılar üçlü set halinde.
çok memnunlar.
marka yerli ama fırın mesela italya da üretilmiş.
üstelik geçen senenin ürünü olduğu için çok indirimli almışlar fırını.
ayrıca davlumbaz da çok önemli.
sessiz çalışan modeller pahalı ama bence deyiyor.
üstelik ucu yukarı dönük bi davlumbaz modeli ve insanın kafasına çarpmıyor.
alışmışız ocağın üstüne yönelik emiş yapacak diye... halbuki bu model mutfağın geneline dönük emiş yapıyor ve çok etkili.

Kullanıcı yorumları bir ürünü alıp almama konusunda bana çok yardımcı olduğu için ben de kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim. 3 yıl önce ben Dominox'tan ankastre fırın ve davlumbaz aldım ve çok memnunum. Kuruluma gelen servis çok profesyoneldi, zamanında geldi, ve tavırları, ürün konusunda bilgi vermeleri ile çok RAHAT biçimide diyebilirim ki bugune dek aldığım hiçbir üründe bu denli profesyonel bir tavra rastlamadım.

Ürün kalitesine gelince 3 yıldır hiç bir sıkıntı yaşamadım o yüzden hiç servis çağırma ihtiyacı hissetmedim,Allah bozmasın. Dominoxtan önce Boch solo fırınım vardı, 2 yıl geçmeden düğmeler attı, ocakları çalışmamaya başladı şu an ankastre ocak alacağım fiyatlar Arçelik ile aynı ,görsellik hoş ama bu markaya bu nedenle çok kanım kaynamıyor. Bir de Boch fırın için garanti süresi içinde,daha yeni aldığımızda servis çağırmak istemiştik, gerçi 12-13 yıl geçti üzerinden sistem şimdi nasıldır bilmem ama o zaman geliriz ama arıza yoksa yine de 15 tl geliş ücreti alırız demişlerdi....Ürün evet ama servis hizmet kalitesi,fiyatlandırması da en az o denli önemli benim için. Çünkü aldığımız ürünleri en az 10 yıl kullanmak üzere alıyoruz, kağıt peçete değil ki bunlar kullan at rahatlığında olalım.

Dominoxta da kullanıcı yorumlarında ocak düğmeleri bozulunca servis fahiş fiyat istiyor diyorlar o nedenle ben de deneme mahiyetinde ürünü almadan servise almışım da bozulmuş gibi fiyat soracağım bakalım ne isteyecekler

arkadaşlar ben de evlendiğimde siemensin ankastre fırınını almıştım evin zaten aspiratörü vardı bide set üstü ocak aldım şimdi kendi evime geçiyorum fırınımdan çok memnunum muhtemelen setüstü ocağı da davlumbazı da siemensten alıcağım ama setüstü ocağı cam mı alsam yoksa nasıl alsam bilemedim hangisi daha kullanışlı olur sizce?

Arkadaşlar kesinlikle Siemens bosch grubundan birşey almayın biz siemens bulaşık makinesi aldık, aldığımız günden beri bozuk

yıkadığı yerde duruyor. baştan başlatıp duruyoruz serviste anlamıyor
e09 hatası veriyor servislerde hiç birşeyden anlamıyor her geldiklerinde birşeye bahane buluyorlar
yok gideriniz tıkalı, yok kimyasal dökün, makinenin beynine böcek girmiş falan
adamlara bütün apartmanda makineler (arçelik vestel aristonlar) çalışıyorda senin 1500 TL lik makinen mi
çalışmıyor diyoruz. geliyor servis beynini değiştidim diyor ne beyinse makine 3 gün sonra yine aynı

yine servis yine aynı hikayeler

bu arada 500 TL lik aristonu olan komşumuza maskara olduk, arçeliği bıraktığımıza binpişmanız

dahası bunların üstün alman teknolojisinin tirajıkomik ahlaksız sorumsuz 444 leri var

makine zaten aldığımız günden beri her 3 yıkamadan birinde yarım kalıyor e09 hatası veriyor,
arıyoruz 444 ü efendim makineyi resetleyin yeniden başlatın diyolar, bizde bu lanet siemens servisi ve
444 sayesinde aldığımız makine sayesinde her ay en az 50 şer TL fazladan elektrik su parası ödemeye başladık 1 senedir, üstün alman teknolojisi A++ tasarrufu, ne tasarruf ama değil mi

en sonunda bıktık bunlardan 444 ü arayıp derdimizi, anlattık servisi şikayet ettik
ne oldu dersiniz servis geldi önce tamam ücretsiz yapacağım dediği makineye, bizden ne 400 nede 500,
özelliklle tam 444 TL tamir parası istedi.
444 ü arayıp şikayet ettiğimiz için ders verecek bize

444 ü aradık bu ne terbiyesizlik dedik madem 444 TL istiyorsun yazılı döküm ver mahkemeye verecem
sizi diyince biz döküm vermiyoruz diyip aynı servisi bize gönderiyor, servis 444 ücretsiz yapmayın diyor
çekip yapmadan gidiyor, 444 tekilerde servisimiz kabul etmiyor diye yapmıyor diyor. tavuk mu yumurtadan
yumurtamı tavuktan meselesi
koskoca siemens in üstün teknolojik Soytarılığını çekmeyin

yıllarca arçelik kullandık yaygın terbiyeli servislerinden hiçbir sorun yaşamadık dahası her gelip gittiklerinde
özellikle 444 bizi arayıp memnun olup olmadığımızı sorup problemimizi servisin tavırlarını soruyordu.
problem giderilene kadar arıyorlardı.

sonuç siemens e düştük 1,5 senelik (5 yıl garantili) makineyi çöpe atacaz, yada 444 TL haraç vereceğiz,
yada vakit bulsak genel merkezinin yada en büyük showroom unun önünde benzin döküp yakacaz

Görüntü olarak üstünde motifler var, güzel ama araştırdığım dönemden edindiğim bilgi Termikel çok şikayet alıyormuş. kullanan biri varsa referans alın bence öncelikle.
dominox aldım ben 1150 tl ye taksitle üçlü seti. gayet memnunum tüm parçalarından. benimki de siyah cam ocak, siyah-gri fırın, davlumbaz gri renkli.

ben de ankastre set almak istiyorum. aldığınız setin modelini de yazar mısınız? nereden ve ne zaman aldığınızı da öğrenebilir miyim? ben de dominoksa baktım fakat daha pahalıydı ürünleri.
bir de dikey davlumbaz kullanan var Mı? davlumbazda inoks mu siyah mı önerirsiniz?

memnun musunuz bu ürünlerden? bu seri ve dominoks arasında kaldım karar veremedim. davlumbaz parmak izi bırakıyor mu?

Annem yaklaşık 2 yıldır icf kullanıyor cok övdüler satılan yerde aldık. Ama hic memnun değil. Ocak normal ocaklara gore daha gec ısıtıyor. Alevi daha az. Fırının arkası önü farklı ısıtıyor iyi bir pişirme sağlamıyor. Hic tavsiye etmiyorum kesinlikle almayın. Bide Fırının tan tarafı 6ay sonra paslandı. Ocağın garantisi dolunca elektrikli cakmağı bozuldu

bende ankastre set alıcam ne alsam bilmiyorum benim önceki fırınım bosh du memnun değildim pek patates atıyordum en az 1 saatte pişiriyordu falan pişirme süresi kısa olan ı kullananlar yardım etsin lütfennn

merhaba , ankastre setler ile ilgili maalesef hem piyasada hemde internette oldukça seçenek var ve bir kısmı markasını bir kısmı ise yerli üretim olup sadece ürünü satıyor.
bir dönem yaptığım araştırmalardan edindiğim bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum.

icf ankastre set, Termikel ankastre set, simfer ankastre set, ariston ankastre set, ankastre setler, ankastre 3 l set, ankastre kampanya | Ev Aletleri| Ankastre rnleri| Ankastre Set linkte bulunan firmada hem bütçenize uygun setler var hemde her türlü sorunuza cevap veriyor.online desteklarıde olduğu için anında sorunuza cevap alabiliyorsunuz.

incelemenizi öneririm.

arcelık aldım..ozellıkle cam ocaktan cok memnunum..catlar mı temızlerken cızılır mı dıye cok bakmış hatta konuşmuştum bır kac kışıyle...fırınım kıtabında yazıldığı gıbı ayarında pışırıyor..fakat davlumbazdan parmak ızı çıkmıyor dıyebılırım ama cekım gucu cok güzel....buzdolabım dan cok memnunum..bulaşık makinemden de oyle fakat kısa programda yıkama kopuk bırakıyor ..sanırım deterjan fazla geliyor:)işte böyle bır ay ya oldu ya olacak kullanıyorum..

silverline ı çok duydum iyi diyor kullananlar kullanıp memnun kalan kalmayan birileri var mı bi de özellikli bi fırın alıcam özellikle fırında hangi markayı önerirsiniz??

3 yıl önce anneme aldım bosch. çok şükür bi problem olmadı

Kızlar uzun zamandır arastırdıgım bir konu sonuc olarak para verilecek ve uzun yıllar kullanılacak birde cok begenmem ben birazda lüksede düskünümdür lg de ankastre yok zaten beko önerilmiyor arceliktede fiyatlar pekte uygun degil fakat arcelik eskisi gibi degil.. Hatta bakmadım bile, siemens ve bosch alman üretici vee ikiside aynı sirket siemens fiyatları pahalı fakat birebir aynıları boschta var ki gözlerimle gördüm ben bosch sectim icime inanılmaz sindi. Frankie nin ürünlerinide kayınvalidem kullanıyor su an icin o da memnun gibi o da yeni aldı.

merhaba kayınvalideniz franke nin hangi ürünlerini kullanıyor
özellikle fırın çok önemli
iyi akşamlar

Back
X