ben de bu hafta gelinlik bakıcam inş. netten bi model buldum onu düşünüyorum. Aranızda model bulup diktiren var mı yoksa orda mı beğendiniz. Bir de fiyatları söyleyebilirseniz sevinirim..
ben de bu hafta gelinlik bakıcam inş. netten bi model buldum onu düşünüyorum. Aranızda model bulup diktiren var mı yoksa orda mı beğendiniz. Bir de fiyatları söyleyebilirseniz sevinirim..
Canım netteki modeller biraz riskli olabilir. Foto.da durduğu gibi durmaz.
Ben de başta öyle bakıyordum ama sonra hazır bir model gördüm,denedim ve tam bedenime göre oldu. Terziyle,tadilatla uğraşmadan aldım.
canım bende parisli cemile yaptırcaktım ama vazgeçtim bence sende sakın düşünme derim sadece isim yapmış ama gerçekten saçları rezil eden bir yermiş fönü bile beceremiyolarki gelin başını hiç sanmıyorum ayrıca bana 350ye yapıcaktı ankamalldeki
valla cnm tam belli değil karar veremiyorum bende bi mosda yaptırım diyorum bi çok pahalı geliyo fiyatı eger kıyabilirsem mos olcak kıyamazsam biraz daha araştırcam bakalım
günaydın şekerler.
Bugün en sonunda içime sinen bir gelinlik gördüm ama deneyemedim mafoldumben
Gelinlik tam istediğim gibi sanki ben anlatmışım kadın dikmiş.:gitme:
Ama bu gelinliği taşımak için çok zayıf olmak lazım
Hemen kilo vermem lazım offf
Ay çok güzeldi ya...
gelinlikler harika ama fiyatları beni delirtiyo.. And carsını gezdim dün; 1200 den baslıo. Bi ara kiralasam mı acaba dedim en ucuz kiralık 1100 öle yapıcama alırım daha iyi diye düşünüyorum Hafta sonu da ulus tarafına bakıcam cok umutlu deilim ama icimde kalmasın
gelinlikler harika ama fiyatları beni delirtiyo.. And carsını gezdim dün; 1200 den baslıo. Bi ara kiralasam mı acaba dedim en ucuz kiralık 1100 öle yapıcama alırım daha iyi diye düşünüyorum Hafta sonu da ulus tarafına bakıcam cok umutlu deilim ama icimde kalmasın
kızlar tunalıda bi moda ewi war diwan mıydı neydi ismi gusel gelınlıkler war ben begendm randewu alıp gtcem denemeye inş.fiyatlar cok pahalı ama 2500 filan tabi ordan almıcam orda ustume nasıl gelınlık yakısıo onu denemeye gtcem kaydirigubbakcemile3
kızlar tunalıda bi moda ewi war diwan mıydı neydi ismi gusel gelınlıkler war ben begendm randewu alıp gtcem denemeye inş.fiyatlar cok pahalı ama 2500 filan tabi ordan almıcam orda ustume nasıl gelınlık yakısıo onu denemeye gtcem kaydirigubbakcemile3
Diva cnm. Bende gittim oraya evet çok güzel gelinlikleri var kararlıydım ordan almaya ama bugün orda beğendiğim gelinliği (2500) bugün büyük çarşıda gördüm (1900) orayı düşünüyorum bakalım nisanın ortası gibi nişanlımla gidicez..
Kizlar konu cok guzel ama uzun zamandir birsey yazilmamis Hadi devam edelim ne asamadasiniz?? Ben sadece mekana karar verdim, kalan hersey oylece duruyor... Kuafor icin kafamda sunlar var : Sosyete kuafor, Threeart, paris kuafor,red and white, zabit polat. Hepsi ile ilgili iyi ve kotu seyler okudum, kararsizim!! Yari toplu bir model dusunuyorum...
Makyaj icin Yesim Arsoy'un, web sitesinde cok guzel ornekler var fakat 300 liraymis sanirim. 3 gun sonra Ankara'dayim, hemen gorusmelere baslayacagim!
Fotograf icin ise Zumrut ile gorusecegim. Web sitelerinde gordum harikalar yaratmislar!!zemuszemus