• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Ankara'nın 2010 Gelinleri Buyrun Beraber Kuaför ve Makyajlarımıza Karar Verelim

İyi haftasonu hepinize gelin adayları a.s.
Hava çok güzel ben nişanlımla gezmeye gidiyorum bayanssulusmile

Arkadaşlar merhaba
güzel bi topic olmuş faydalı bilgiler içeriyor.... Ben henüz nişan aşamasındayım ama inşallah bu yılda düğünü düşünüyoruz. Nişanda bi iki haftaya olacak bakalım bi yandan o telaş bi yandan iş hayatı zamanla yarışıyor hale geliyoruz en azından burdaki bilgiler araştırmaları kısaltıyor....

ayy bi denk getirip konusamadık :hulya:
canm benm duğunum gölbasında olacak. mogan da maya diye bi yer var gerçi daha bana görmek kısmet olmadı sağolsunlsar gitmiş ayarlamısşar vakit olmadığı için ben daha gidemedim netten incceledim accık
senin nasıl gelinlik fln tasarladın mı kafandaopuyorumnanaktan

Mogan park maya benim çok hoşuma giden bi yer henüz bi araştırma yapmadık ama siz ayarlamışsınız ne kadara tuttunuz bi de yemekli felan olmak zorunda mı bilgi verirsen sevinirim.

bu namık&tamer kuaförü çok duydum bende bır goruseyım en ıyısı yakında sayılır bana etlıkteyım bende kuzu..gelınbası ıcın fıyat verdıler mı acaba

bu namık&tamer kuaförü çok duydum bende bır goruseyım en ıyısı yakında sayılır bana etlıkteyım bende kuzu..gelınbası ıcın fıyat verdıler mı acaba

yok cnm ücret sormadım ama eğer orası olacaksa eliniz çabuk tut. Çok yoğunlar dolabilir

Arkadaşlar ben bugun namık&tamer kuaföru aradım gelınbası ve makyaj 150 mılyın dedı acaba benmı yanlıs anladım :kedi:

allhh allhh bu kadar owulen bi yer nasıl bu kadar ucuz bilmiyorumkismile ama inş oledir cnm :))

SLM KIZLAR bende ewleniyorum 12haziranda gelinliğe başladık ilk provayı yaptık and çarşısında en alt katta nazan moda evi çok çok uygun fiyata ve kaliteli yapıyorlar referans alarak gittik bi uğrayın derim çalışanlar da baya yardımcı oluyorlar bu namık kemal nerededir acaba

namık&tamer kuaför keçiören gazinoda aslında fiyatlar yaza gore uygun galıba yazın bıraz daha artar ben etlıkte oturuyorum burdakı kuaförler orta hallıdır onlarda 120 fln ama yaza artabılır dedıler

Kızlar herkes gelinliğini nerde ne kadara yaptırdığını yazabilirmi?

Bende gelinliğimi and çarşısında akay moda evıne yaptırıyorum tanıdık oldugu ıcın gııtıım 1.350 ye

Başka yokmu kızlar.. Bende önümüzdeki ay netleştiricem. Haftaiçi arkadaşların yazdığı modaevlerinede bakıcam.

Mrb arkadaşlar ben de çok dolaştım kızılaydı,ulustu ama bütün modeller birbirine benziyor adeta. Ve en sonunda daha farklı ve şık modellerin bulunduğu Çay Yolundaki Nart Fashion'ı gördüm ve buradan 1.100 TL.'ye aldım. Tavsiye ederim.

Bu arada arkadaşlar benim düğünüme 1 ay kaldı. Henüz kuaföre karar veremedim birkaç yerle görüştüm ama... emin değilim.. saç rengi de önemli biliyorsunuz o gün. Sizce boya işlemi düğünden ne kadar önce yapılmalı? Kimi kuaför 1 hafta öncesi diyor kimisi de 1 ay! 1 hafta kala riskli gibi geliyor bana ama sizce?

Aslında bende sacımı boyatmak ıstıyordum bu zamana kadr sıyah renk dısında pek boyatmadım dugun zamanıda bıldıgım bır renk olsun dıyorum bence dugundekı sac rengını ılk defa denıyeceksen onceden yaptır derım ama gunluk kullandıgın sac rengınse 1 hafta bence ıdeal

Şu anda saçımda sarı röfle var,geçen sene yaptırmıştım ama istediğimden daha açık renk oldu. Düğündeki saçımın karamel tonlarında olmasını istiyorum. Tabi açık karamel. Haftaya boyatmayı düşünüyorum,bakalım inşallah güzel olur. Saç da düğündeki en önemli şeylerden biri yani. Ben gelin başı için Parisli Cemil'le görüştüm 375 dedi,tabi boya dahil değil. Bi de Küçükesat ta bi yerle görüştüm 350 dedi ama Parisli Cemil'e nazaran daha ilgili bi yerdi. Fiyatlar aşağı yukarı bu civarda kızlar gördüğüm kadarıyla. Porselen makyajı da her yer yapmıyor.

Aslında bende sacımı boyatmak ıstıyordum bu zamana kadr sıyah renk dısında pek boyatmadım dugun zamanıda bıldıgım bır renk olsun dıyorum bence dugundekı sac rengını ılk defa denıyeceksen onceden yaptır derım ama gunluk kullandıgın sac rengınse 1 hafta bence ıdeal

cnm bence siyah olsun yine deiştrme bende bana yakıscanı bilsem bide geri donusu zor olmasa siyah olmasını isterdım gelınlıkte en gusel sıyah sac duruo cunku..bende boyatcam ama ne renk olsun bilmıorum ya karamel tonlarında olcak..yada bronz kahwe koyu olarakda onu istıorum ama bakalım

Şu anda saçımda sarı röfle var,geçen sene yaptırmıştım ama istediğimden daha açık renk oldu. Düğündeki saçımın karamel tonlarında olmasını istiyorum. Tabi açık karamel. Haftaya boyatmayı düşünüyorum,bakalım inşallah güzel olur. Saç da düğündeki en önemli şeylerden biri yani. Ben gelin başı için Parisli Cemil'le görüştüm 375 dedi,tabi boya dahil değil. Bi de Küçükesat ta bi yerle görüştüm 350 dedi ama Parisli Cemil'e nazaran daha ilgili bi yerdi. Fiyatlar aşağı yukarı bu civarda kızlar gördüğüm kadarıyla. Porselen makyajı da her yer yapmıyor.

canım bende parisli cemile yaptırcaktım ama vazgeçtim bence sende sakın düşünme derim sadece isim yapmış ama gerçekten saçları rezil eden bir yermiş fönü bile beceremiyolarki gelin başını hiç sanmıyorum ayrıca bana 350ye yapıcaktı ankamalldeki

Back