canım teşekkürler.Bakalım ben Ankara ya gittiğimde gidip konuşucam.Umarım dış mekan çekimi çok pahalı olmaz.Peki Namık&Tamer kuaför nerede Ankara da?
keçiören gazinoda. akbankın hemen yanı cnm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım teşekkürler.Bakalım ben Ankara ya gittiğimde gidip konuşucam.Umarım dış mekan çekimi çok pahalı olmaz.Peki Namık&Tamer kuaför nerede Ankara da?
ayy bi denk getirip konusamadık :hulya:
canm benm duğunum gölbasında olacak. mogan da maya diye bi yer var gerçi daha bana görmek kısmet olmadı sağolsunlsar gitmiş ayarlamısşar vakit olmadığı için ben daha gidemedim netten incceledim accık
senin nasıl gelinlik fln tasarladın mı kafandaopuyorumnanaktan
bu namık&tamer kuaförü çok duydum bende bır goruseyım en ıyısı yakında sayılır bana etlıkteyım bende kuzu..gelınbası ıcın fıyat verdıler mı acaba
Aslında bende sacımı boyatmak ıstıyordum bu zamana kadr sıyah renk dısında pek boyatmadım dugun zamanıda bıldıgım bır renk olsun dıyorum bence dugundekı sac rengını ılk defa denıyeceksen onceden yaptır derım ama gunluk kullandıgın sac rengınse 1 hafta bence ıdeal
Şu anda saçımda sarı röfle var,geçen sene yaptırmıştım ama istediğimden daha açık renk oldu. Düğündeki saçımın karamel tonlarında olmasını istiyorum. Tabi açık karamel. Haftaya boyatmayı düşünüyorum,bakalım inşallah güzel olur. Saç da düğündeki en önemli şeylerden biri yani. Ben gelin başı için Parisli Cemil'le görüştüm 375 dedi,tabi boya dahil değil. Bi de Küçükesat ta bi yerle görüştüm 350 dedi ama Parisli Cemil'e nazaran daha ilgili bi yerdi. Fiyatlar aşağı yukarı bu civarda kızlar gördüğüm kadarıyla. Porselen makyajı da her yer yapmıyor.