- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bu hafta gelinlik bakıcam inş. netten bi model buldum onu düşünüyorum. Aranızda model bulup diktiren var mı yoksa orda mı beğendiniz. Bir de fiyatları söyleyebilirseniz sevinirim..
canım bende parisli cemile yaptırcaktım ama vazgeçtim bence sende sakın düşünme derim sadece isim yapmış ama gerçekten saçları rezil eden bir yermiş fönü bile beceremiyolarki gelin başını hiç sanmıyorum ayrıca bana 350ye yapıcaktı ankamalldeki
canım peki şimdi nereye karar verdin?
gelinlikler harika ama fiyatları beni delirtiyo.. And carsını gezdim dün; 1200 den baslıo. Bi ara kiralasam mı acaba dedim en ucuz kiralık 1100 öle yapıcama alırım daha iyi diye düşünüyorum Hafta sonu da ulus tarafına bakıcam cok umutlu deilim ama icimde kalmasın
Öyle canım ya insan bir gece için yazık diyor ama ucuzlarıda alsan o gece çok kötü olacaksın. O yüzden paralara kıyılacak mecburen..
kızlar tunalıda bi moda ewi war diwan mıydı neydi ismi gusel gelınlıkler war ben begendm randewu alıp gtcem denemeye inş.fiyatlar cok pahalı ama 2500 filan tabi ordan almıcam orda ustume nasıl gelınlık yakısıo onu denemeye gtcem kaydirigubbakcemile3