Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s.:1hug:h.g cnmm
a.s.:1hug:
cnm sen atlaşmişsn bu tatlı telaşları sıra bizde :) tadını cıkaralım kaydirigubbakcemile3
ewet cnm ozel urunleri warmıs.burda bi topikte normal makyaj yapıp ustune sprey sıkılıo filan demişler ama ole deil :umursamaz: bende dusunuorum yaptrmayı a.skızlar porselen makyaj hakkında ne biliyosunuz? özel ürünleri varmış sanırım. yaptırmayı düşünen varmı?
açılın açılınn bende geldimmmmmmmm:1hug: kızlarrrrrrr
Bende salonumu tuttum, Kuaförümü ayarladım, salon ve oturma odası eşyamı aldım,
sıra gelinliğe geldi....
Düğünüm 24 temmuzda, kesinlikle şimdiden başlayın derim..... Çünkü kuaförde randevulu ve günler yavaş yavaş alınmaya başlamış....
Mrb kızlar.. benim düğünümde 25 eylülde.
kına gecem için namık&tamer e gideceğim. Gelinbaşında ankarada üstüne tanımam.
Stüdyo soran arkadaşlar için kesinlikle stüdyo L derim.
Gelinliğe gelince geçen ay kızılayda and çarşısından başladım gezmeye tek tek bütün dükkanlara moda velerine baktım ve umudumu kestim modeller pek güzel değil modeli güzel olanda kumaşı kalitesiz kullanmışlar. sanki tülün ucundan tutsan sökülüp gelecek gibi duruyor. taaaa ki tunalıda bir moda evine girene kadar. hayyallerimin gelinliğini tam karşımda gördüm. sanki ben anlatmışımda kadın dikmiş. kumaşı harikaydı. İtalyadan geittiyomuş. Hüsniyenin 4-5 milyarlık gelinliklerine 10 basar. ben orda diktireceğim. bidahaki ay gideceğiz nişanlımla birlikte.