Gelinbaşı ve Gelin Tacı Ankara'nın 2010 Gelinleri Buyrun Beraber Kuaför ve Makyajlarımıza Karar Verelim

bizde gölbaşına gidip dolaşmıştık.heryere baktık. bi Maya'ya gelince artık nişanlım yeter dedi. bakamamıştım içimde kaldı. ama dışardan güzel gözüküyodu. baya büyük bi yere benzio. hayırlı nolsun canım. en azından belirlenmiş.
bizde çok kararsız kalmıştık neresi olsun die.

kızlar porselen makyaj hakkında ne biliyosunuz? özel ürünleri varmış sanırım. yaptırmayı düşünen varmı?

açılın açılınn bende geldimmmmmmmm:1hug: kızlarrrrrrr

kızlar porselen makyaj hakkında ne biliyosunuz? özel ürünleri varmış sanırım. yaptırmayı düşünen varmı?
ewet cnm ozel urunleri warmıs.burda bi topikte normal makyaj yapıp ustune sprey sıkılıo filan demişler ama ole deil :umursamaz: bende dusunuorum yaptrmayı a.s
açılın açılınn bende geldimmmmmmmm:1hug: kızlarrrrrrr

h.g cnm ama yoksunn

kızlar hepinize merhabalar;

bende 2010 eylülde evleniyorum inşallah... Çok hoş bir konu olmuş konuyu açan arkadaşa teşekkürler.. opuyorumnanaktan

canım kuaförün neresi benim de en çok kafam takılan kısım kuaför kısmı.. :1rolleyes:

makyözün elinde maymuna dönmüş gelkinleri hatırlayınca tüylerim diken diken oluo. çünkü o an fark edemiolar. şu makyajı öğürenip kendi kendime yapasım var valla. ayıptır sölemesi iyi makyaj yaparım.

mesela bi kuaför vardı ankarada ismi lazım diil. gelin başını yaparken yok yanıma kimse gelmesin beni gelinle yalnız bırakın sakın fikrinizi söylemeyin diyip gelini kafakola alıodu sinir olmuştum. allahtan fena oplmadı. ama gelin beğenmeğedebilirdi.

Slm kızlar bende Ankaralıyım dugun yerını hallettık cok sukur gelınlıgımıde verdım dıktırmeye ancak benımde kuaför konusu muallakta onu araştırıyoru m sımdılık

Mrb kızlar.. benim düğünümde 25 eylülde.
kına gecem için namık&tamer e gideceğim. Gelinbaşında ankarada üstüne tanımam.
Stüdyo soran arkadaşlar için kesinlikle stüdyo L derim.
Gelinliğe gelince geçen ay kızılayda and çarşısından başladım gezmeye tek tek bütün dükkanlara moda velerine baktım ve umudumu kestim modeller pek güzel değil modeli güzel olanda kumaşı kalitesiz kullanmışlar. sanki tülün ucundan tutsan sökülüp gelecek gibi duruyor. taaaa ki tunalıda bir moda evine girene kadar. hayyallerimin gelinliğini tam karşımda gördüm. sanki ben anlatmışımda kadın dikmiş. kumaşı harikaydı. İtalyadan geittiyomuş. Hüsniyenin 4-5 milyarlık gelinliklerine 10 basar. ben orda diktireceğim. bidahaki ay gideceğiz nişanlımla birlikte.

Benim de 3 ekimde Atakule Nikah Salonunda olacak nikahım.Ben de Stüdyo L yi çok beğenen duydum.Ben de büyük ihtimalle orayı ayarlıcam.sen gidip konuştun mu,dış mekan çekimi istiyorum ben,acaba onlar dış mekan çekimi yapıyor mu?Ayrıca fiyatları nasıl?

benim düğünüm balıkesirde olacak canım.Kına gecem burda olacak sadece. Ama ablalarımın hepsi orda çektirdi. albümler çok güzel. Fazla pahalı olduğunu sanmıyorum. Bence kesinlikle oraya git benim düğünüm burda olsaydı ora olurdu kesin. dış mekan çekimleri için burayı bilmemde ben balıkesir için konuşmuştum. fyat dudağımı uçuklattı. Nerdeyse salon parası kadar para istiyorlar. Vazgeçtim bende.

canım teşekkürler.Bakalım ben Ankara ya gittiğimde gidip konuşucam.Umarım dış mekan çekimi çok pahalı olmaz.Peki Namık&Tamer kuaför nerede Ankara da?

topik hayırlı olsun hanımlar
ilerde bızlerde bakarız buraya didik didik ede ede :))
dugunlerde sımdıden hayırlı olsun :)

mrb kızlar...düğünümüz ankara da değil ama nişanlımla ankara da yaşıyoruz.o yüzden her şeyimizi burda hallediyoruz..valla ben gelinliğimi aldım and çarşısını mutlaka gezin.nette beğendiğim 3 model vardı üçünü de gördüm gelinlikçimde hepsini de denedim çok içime sindi...kına için ıvır zıvır almaya ise saman pazarına gidin derim oralarda hem uygun hem de güzel şeyler var.züccaciye işleriniz içinde güzel şeyler var ben pek gezemedim ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…