Gelinbaşı ve Gelin Tacı Ankara'nın 2010 Gelinleri Buyrun Beraber Kuaför ve Makyajlarımıza Karar Verelim

SBNM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
156
7
118
arkadaslar 2010 eylülünde hayırlısıyla düğünüm var. nedense şimdiden telaş ediyorum. herşey ayarlansın hazır olsun. günümüz geldiğinde de eğleneyim istiyorum. siz şimdiden neler yaptınız? hangi aşamadasınız?

cnm benm dugunumde temmuz 19 da..benm nişanlım ankarada deil işinden dolayı o geldikce yapıoruz bişiler..şimdi sadece dugun mekanını ayarladık tuttuk..gelinlik we kına elbisesi içinde bi yerle anlastık ilk begendigim modelleride werdm hatta ama karar deiştrdm we baska model dktrcem kaydirigubbakcemile3 nasılsa dikim nisanda baslıcaktı daha zamanım war :) onemli olan benm baska bişiyi begenebilmemm:) askım izne gelncede dawetiyeydi kuafordu fotoydu onları halettcez işte..walla ben daha 1 sene onceden telaşa düşmüştüm şimdi 5 ayım kaldı kaydirigubbakcemile3

bizde yerimizi ayarladık. bence en zor kısmı bitti allahtan. belirsizlik beni deli eder çünkü. biz neva palası tuttuk siz nereyi tuttunuz?

konservatuar tesisi war cebecide acık hawa orayı tuttuk biz cnm..sen izmirden ankaraya mı gelin gelcen

evet normalde izmirde yaşıyorum.ankaraya gelin gidicem. kına gecem izmirde düğünüm ankarada

bide bildiğin gelinçiler varmı? gerçi gelinliğin merkezi izmir ama belli olmaz ankaradanda alabilirim. kızılayda and çarşısı diye bir yer gördüm şöle bi baktım. ulusa gitmeyi düşünmüyorum. bildiğin kaliteli biyerler varmı?

slm kıslarrr benımde temmuzda düğünüm var 24unde ama şimdilik sadece yer ayarlandı baska da hiç bişey yok:umursamaz: çok mu ağırdan alıyoruz acababilmiyorumkismile

kızlar bu arada çok orjinal nikah şekerleri buldum ama malesef yabancı bi sitede

siz yinede bi göz atın orjinal şeyler var çok beğendim. en azından fikir verir

evet normalde izmirde yaşıyorum.ankaraya gelin gidicem. kına gecem izmirde düğünüm ankarada

cnm izmirden ankaraya gelen arkadaslarım wardı we hiç alişamadılar ankaraya moralini bozmayım ama geneldede bole oluo izmirliler ankaraya pek alişamıo inş sende bole olmaz ama..walla husnıye modada dıktrmeyi cok isterdm ben ama cok pahalı orası o yusden orayı gectimm :) buyuk carsı war kızılayda orda da gelinlikçiler war bakabilirsın..

slm kıslarrr benımde temmuzda düğünüm var 24unde ama şimdilik sadece yer ayarlandı baska da hiç bişey yok:umursamaz: çok mu ağırdan alıyoruz acababilmiyorumkismile

bende merak ettiimm neresiiaklinialirimsmile yok cnm ya bence deil yani foto studyosunu dawetiyeyi fian ayarlamak zor deil yani bence geriyede fazla bişi kalmıo ha bide kuafor ii arastrmak lazım tabi temmuza daha war nasılsa

ay cnm unuttum bak en onemlisi gelınlıkkkkk ben en cok onu takıorum kafamaa bide kınayıı bilmiyorumkismile

neresi neresi merak ederim ben

ayy bi denk getirip konusamadık :hulya:
canm benm duğunum gölbasında olacak. mogan da maya diye bi yer var gerçi daha bana görmek kısmet olmadı sağolsunlsar gitmiş ayarlamısşar vakit olmadığı için ben daha gidemedim netten incceledim accık
senin nasıl gelinlik fln tasarladın mı kafandaopuyorumnanaktan

kızlar ya
hadi güzel gelinlikçi bulalım
ama çok pahalı olmasın :)

kızlar bi tanıdığım gelinliğini eskişehirden alıyor. Orada sadece gelinlik satan kocaman bir pasaj varmış. üstelik fiyatları da ankaraya nazaran daha uygunmuş. Eğer vaktiniz varsa gidebilirsiniz.

Bende salonumu tuttum, Kuaförümü ayarladım, salon ve oturma odası eşyamı aldım,

sıra gelinliğe geldi....

Düğünüm 24 temmuzda, kesinlikle şimdiden başlayın derim..... Çünkü kuaförde randevulu ve günler yavaş yavaş alınmaya başlamış....

benm aşkimda bi gelsn de ankaraya o zman kuaforu fotoyu filan halletcez inş

kızlar ya
hadi güzel gelinlikçi bulalım
ama çok pahalı olmasın :)

cnm kızılayda buyuk çarsıda sanırım hem uygun fiyata hemde guzel diken yerler war walla ben hiç gelinlikçi bakmadım direk tanıdık bi yer wardı oraya gittik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…