- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
-
- Konu Sahibi misss_girl
esim ankarali daha once defalarca gittim ve ordan oraya geçme sIkIntIsI yasamamak ve istedigin herseyi yapmak için ideal yer kizilay orda ne ararsan var..
demetevlere de alış veriş yapmak için gidilmez kanımca.çünkü gezecek bir yeri yok.
mogan yada ankara kaleside size çok cazip gelmez.siz daha çok birlikte vakit geçirip,alışveriş yapabileceğiniz
oturup bişeyler yiyeceğiniz cafe tarzı yerler arıyorsunuz.
ben butiklerden alışveriş yapmadığım için bilmiyorum ama sen deyince aklıma geldi.
kızılaydan koleje doğru giderken.mithatpaşa köprüsünün hemen orda köşede bir butik var.
bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun.ben butiklerden genelde bişey bulamıyorum.
Ankaralilar bilir eski bayindir baraji yeni adiyla mavi golll...mutlaka gelmelisin deniz bisikletine binin hazir yiyecek getirin.acik havada piknik yaparsiniz cokk romantik olurr....
addax ne ya hiç duymadım :26:
Çok yaygın bir mağza değil bildiğim kadarıyla, bende yeni keşfettim.. bir kaç seferdir alışveriş yapıyorum ordan..
Elbiseler inanılmaz ucuz ve dışardakilerden daha hoş..
Bir kaç elbiseyi dışarda ki fiyattan çok daha uygun gördüm, tavsiye ederim
işte benimde aradğım bu addaxdaki gibi ürünler onlar gibi kaliteli ve ucuz bizm burada birde gethit diye bir mağaza var orasıda addax gibi uygun ve kaliteli ürünler arıyorum ama bakalım...birde incik bocuk ve ayakkabı çanta tarzı şeyler....
Arkadaşlar söylemiş zaten ama siz kesinlikle kızılaya gidin.
Biraz kalabalık bir yer ama her telden istediğinizi bulursunuz. Yeme içmesinden giyiminden takısına kozmetikcisine kadar, herşey var.
Karanfil pasajının ilerisinde ki sokakta bir mağza var nasıl güzel elbiseler var, adını hatırlayamıyorum, ama yurt dışından geliyormuş belli, herkezde olmayan elbiseler. Ve metronun altınada uğramadan geçmeyin..
Şimdi ankamall'e falan gitmeyin bence, yaşadığınız şehirde illaki a.v.m ler vardır, aynısını görmeye gerek yok.
ankamalle watsons ve mac için gidicem canım oradan alacağım şeyler var.. şimdii aklımda şöyle birşey oluşturdum ama ilk olarak ankamelle gidip kozmetiği aradan çıkarmak zaten orada diğer mağazalara uğramayacağım sadece kozmetik yerlerine uğrayacağım..ordan kızılay son durakta tunalı değişebilir tabiii...birde hangi çıkıştan çıkmamız gerek kızılay için....
bu gençlik parkı mı vardı orası nasıl uzak mı birde kuğulu glden bahsetmiş arkadaşlar....evet ya inşallah perşembeye denk gelir:)
Vaktin kalırsa Tunalıyı görmelisin evet ama çok bişey bekleme bence, orada değişik ve uygun mağza pek yok, caddede marks&sprencer mango falan filan..
Bahçelievler de 7. cad.de de güzeldir ama orada da çok ahım şahım ayakkabı falan yok.
Karanfil sokak tarafına çıkablirsin, güvenliklere sorrarsın yönlendirir seni, karanfilden de etrafındaki sokakları görürsün zaten..
Kityy güzel tarif etmiş, ahtapot gibi düşün :)
gençlik parkı uzak diil canım metroyla ulusta in gidersin hemencik:)
kuğuluda kızılayın üst kısmında kızılayda meydanda güvenpark var ordaki otobüsler gidiyor kuğuluya 10 dk da:)
kuğulu tunalıda değil mi yaa offf çok karıştı:) peki kuğulu mu gençlik parkı mı;
romantizm ve resm çekmek amaçlı kuuğulu:))) eğlence amaçlı gençlik parkı:)))
evet tunalıda ama kıızılya gideceğin kıızılaydan tarif ettim
birde arkadaşlar şurda şunu yeyin diyebileceğiniz önerileriniz var mı tabii kolay bulabileceğimiz yerler... yada ankaraya geldimi şunu yemelisiniz dediğiniz ne bilim güzel mekan önerileriniz gidpte memnun kaldığınız herkes tarafından beğenilen gidilen yerler...
tamam yazdım bunu :) çok çok öpüyorum çok sağol canım yaa çok yardımcı oldun:81:
rica ederim canm umarım dileiğin gibi birgün geçirrisiiinn
hamamönünde kahvaltılaar çok güzel oluyor canım köy kahvaltısı gibi böyle resim içinde ideal biyer:)
kızılaydaa öyle pek önerebilceğim biyer yok açıkcası ama kızılay avm var göbekte üst katı yemek yeri genelde çok güzel oluyor özellikle mantısııııııııııııı