addax'ı senin için araştırdım.ilk kez bende burda duyuyorum bu arada:)))
kızılayın göbeğinde, kızılay iş merkezi(kızılay avm) var.eğer ankamallden sonra kızılaya gidecekseniz,
ankamallden metroya binip kızılayda inin.tam göbekte kızılay avm yi görürsünüz.kızılay avm yi gördükten sonra
önce yolun karışına geçin.yapı krediyi görürsünüz.ordanda aşağıya doğru yürüyün(sıhhıye yönünde).kime sorsanız cevap verir zaten,sıhhıye nerde deseniz.
neyse karşıya geçtiniz.yapı krediyi gördünüz.aşağı doğru yürüyün.greyder mağazasının az altındaymış.
bilenler varsa tekrar anlatır.
bunun dışında gezmek için bende tunalıyı öneriyorum.bence bahçelide çok bişey yok.tunalı içinde,
tekrar kızılay avm ye yürüyüp,bu seferde yukarı tarafa yürüyebilirsiniz.yukarı doğru tunalıya yürürken,
sol tarafta çokça mağaza var,mango,zara gibi.
eğer yürümek istemiyorsanızda otobüse binersiniz.karanfil sokakta kızılay avm'nin çok yakınında.çaprazlar.yürüme mesafesi 5 dakika.
onun dışında tunalıda da bir sürü mağaza var.pasajlarda uygun şeyler olabiliyor.ama ne zamandır gitmediğim için bilmiyorum.okadar uyguna bişey var mı?tahmini tunalı caddesi üzerindeki mağazalardan çok,pasajlar ihtayıcını görür.
ayrıca d&r var.kuğulu parkın karşısında.bişeyler içip,yenebilir,manzarasıda fena değil,havadar.
birde kızılay çok kalabalık oluyor.tunalı,kızılaya göre gezmek için biraz daha rahattır.kızılaydan alışveriş yapabilirsin ama gezmek için
tunalıya git.