- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
-
- Konu Sahibi misss_girl
bende o kadar geziden sonra kuğuluda gezmek iyi olur diye düşünüyorum canım ... bak şimdiki planım şyle ankamall kızılay ve tunalı.. tunalı yürüyerek gidecek kadar yakın mı kızılaya... hani zaten yorgun olcazz yürüyerek zor olmaz mı.... birde ya ben şu kızılay işini çzemedim halen... bana şyle anlatırmısınız metroyla geleceğimiz için hangi çıkıştan çıkmammız lazım birde en güzel tarafı hangisi... ben mesela kızılayda addaxın olduğu yere gitmiştim ama o cadde üzerindede yle ahım şahım şeyler yoktu bir iki güzel butikler vardı... addaxdanda tarif edebilrsiniz..kızılay caddesi diye bişey yok bu arada.atatürk bulvarı ile gmk bulvarının kesiştiği yer kızılay meydanı.
cadde boyunca mağazalar,yemek yenebilecek yerler var.karanfil sokakta daha çok gümüşçüler var.
karanfil sokak, atatürk bulvarının paralelindeki sokak oluyor.sonra gama iş merkezi var.onun içindede dükkanlar var.
bi kapısı karanfil sokağa bir kapısı da atatürk bulvarına açılıyor.
karanfilden biraz yukarı yürüyünce sağlı sollu yüksel caddesi var.bu caddede de mağazalar var.
yüksel caddesini geçince,meşrutiyet caddesi var ki
bu cadde üzerindede bir sürü mağaza,yemek yenebilecek yerler var.meşrutiyet caddesini de geçip yukarı doğru tunalıya yürüyebilirsin.
dediğim gibi karanfil sokakla atatürk bulvarı paralel,ikisindende yukarı doğru çıkınca tunalıya gidiyor.atatürk bulvarında da aramadığın kadar mağaza var.iki taraflı gezebilirsin.izmir caddeside yakın ama çok vakit kaybetmemek adına tunalıya da gideceğiniz için yukarı tarafı gezmek daha mantıklı.dediğim gibi kuğulunun tam karşısında d&r var.5-6 katlı sanırım.yanlış hatırlamıyorsam.en üst katında kuğulu park manzaralı bişeyler atıştırabilirsiniz.okadar gezdikten sonra aslında kuğulu parkta oturmakta güzel olabilir.
.5-6 katlı sanırım.yanlış hatırlamıyorsam.en üst katında kuğulu park manzaralı bişeyler atıştırabilirsiniz.okadar gezdikten sonra aslında kuğulu parkta oturmakta güzel olabilir.
Tunalı eskidi ya artık eskiden bir adı çıkmış.. şimdi iyi mekanlar çoğalınca sıradanlaştı bence..
Tunalıda da gezilecek, görmeyi gerektirecek bir yer de yok ki..
Sen ucuz takı falan istiyorsan Kızılay Karanfil sokak, Selanik Caddesi, Mithat Paşa civarına bakacaksın. Biz dershaneye giderken Karanfil sokakta bir pasaj vardı oradan alırdık, sonra hemen metroya binin eve giderdik.. anımsadım birden
Bu mevkide ucuz yemek de yersin, alış veriş de yaparsın. Hepsi birbirine yürüme mesafesi kadar.
Sen gel de ben sana gezdireyim tunalıyı....
Kuğupark cafede sabah kahvaltısı yapalım, madoda kahvelerimizi yudumlayalım, d%r da kitap bakalım, pasajları gezelim... Saatlerce gezelim, hayyami de makarna yedikten sonra sıcak şarap icelim :)
Nasılım gaffur :)
KIZLARR yakın zamanda erkek arkadaşımla ankaraya günübirlik gezmeye geleceğim.. öncelikle tunalıda neler bulunur nasıl biryer
benim istediğim hem gezmek hem alışveriş böyle hem alışveriş yapabileceğim ucuz butik tarzı yerler, ucuz ama şıkk ürünler bulabileceğim yerler, incik boncuk, ve kaliteli kozmetik alabileceğim yerler ve sonrasındada sevgilimle gezeceğim mekan önerilerinize ihtiyacım var kızlar 1 kere filn geldim ankarayı fazla bilmiyorum yardımcı olabilrmisinz kızlarr erken saatlerde geleceğizz bir gün ama bol vaktimiz olacak....
birde terminalden ankamall yakınmı ...
valla ben de çok şaşırdım
çok güzel bir yerdi.
ama bende d&r dan bahsediyorum,d&r dan kitap bakalım demişsin.neresi kapandı?
canım addax'ın olduğu tarafta sana göre bir mağaza yok zaten.
şöyle söylim,kızılay göbeğinden sıhhıye tarafına gidersen pek bişey bulamassın.
kızılay göbeğinden yukarı doğru olan yerleri tavsiye ederim.yani addax tan tarif edersem.
addax'ın olduğu caddenin adı atatürk bulvarı zaten.sen addaxtan yukarı doğru çık.göbek karşına gelecek zaten.
göbekte kızılay avm var.yolun karşı tarafında.orasıda fena değil ama çok basık.oraya gitmem diyorsan o göbekten karşıya geçiyorsun.yukarı doğru yürümeye devam et,o yolun sol paralelinde karanfil var işte.ordan itibaren gezmeye başlayabilirsin.
yani istersen o göbekten yukarı doğru atatürk bulvarındaki mağazalara bak.aramadığın kadar mağaza var.
yada o göbekten yukarı çıkarken yine sol paralelinde karanfilden yukarı doğru yürüyebilirsin.yüksel cad.meşrutiyet buralar işini görür.
açıkçası ben yürümeyi sevdiğim için yakın gibi geliyor ama sen yorgun olacağın için yürüme bence.ben mağazaları geze geze tunalıya çıkıyorum.yolun üzerinde hep girilecek yerler var çünki.
metrodan gelirsende karanfil sokak çıkışı var.
google maps dan karanfil sokak ankara diye yazarsan,yollar çıkıyor.
göbeği biliyorum o zamn karanfil ve meşrutiyet caddesini geziyorum buralarrı yine kendi çabalarımla bulamazsamda sorarak buluyorm sonrada tunalı....belli olmaz yle çok yorgun olmazsakda yürüyerek gideriz teşekkürler canım..valla ben de çok şaşırdım
çok güzel bir yerdi.
ama bende d&r dan bahsediyorum,d&r dan kitap bakalım demişsin.neresi kapandı?
canım addax'ın olduğu tarafta sana göre bir mağaza yok zaten.
şöyle söylim,kızılay göbeğinden sıhhıye tarafına gidersen pek bişey bulamassın.
kızılay göbeğinden yukarı doğru olan yerleri tavsiye ederim.yani addax tan tarif edersem.
addax'ın olduğu caddenin adı atatürk bulvarı zaten.sen addaxtan yukarı doğru çık.göbek karşına gelecek zaten.
göbekte kızılay avm var.yolun karşı tarafında.orasıda fena değil ama çok basık.oraya gitmem diyorsan o göbekten karşıya geçiyorsun.yukarı doğru yürümeye devam et,o yolun sol paralelinde karanfil var işte.ordan itibaren gezmeye başlayabilirsin.
yani istersen o göbekten yukarı doğru atatürk bulvarındaki mağazalara bak.aramadığın kadar mağaza var.
yada o göbekten yukarı çıkarken yine sol paralelinde karanfilden yukarı doğru yürüyebilirsin.yüksel cad.meşrutiyet buralar işini görür.
açıkçası ben yürümeyi sevdiğim için yakın gibi geliyor ama sen yorgun olacağın için yürüme bence.ben mağazaları geze geze tunalıya çıkıyorum.yolun üzerinde hep girilecek yerler var çünki.
metrodan gelirsende karanfil sokak çıkışı var.
google maps dan karanfil sokak ankara diye yazarsan,yollar çıkıyor.
yemek anlamında pahalı olması önemli değil:) alşveriş yerleri pahalı olmasın o yeter bana:) ya ne bileyim alışveriş yerlerini gezdikten sonra sıkılacak o ondan sonra gezebileceğimiz yerler... bide illa tunalıda olcak diye şart yok 7.caddeyi filnda duymmştm orası nasıl mesela... addax sadece kızılayda mı var
sENİ SEniiiii. Yemekleri sevgilin ısmarlayacak nasılsa, pahalı olması önemli değil değil mi :) ucuz çanta ayakkabı takıyla hoş görünüp pahalı yerde yemek yeme peşindesin.Şimdiki kızlar çok zeki.Tebrik ettim.
bahçeli 7.cadde güzeldir ben yakınında oturuyorum gez gez bitmez mağazalarda fiyatlarda uygun yemek yenilecek mekanlarda çok
canım ankamall bildiğin avm aynı mağazalar kızılaydaki avmde de var kızılaya gidiceksen tekrar ankamalle gitmene hiç gerek yok ben tunalıya da gitme derim ora pek ucuz sayılmaz zaten kızılayda aradığın her şeyi bulursun ilk oraya bak eksiğin kalırsa diğer mekanlara gidersin..