Ankaralılarrr yardım;(((

Ben kendi adıma öncelikle Kızılaydan ve A.v.m.lerden :)
Ankamall'e neden gidiyorsunuz? Görmek içinse en eski ve en revaçta avm orası iyidir ama sadece kozmetik içinse Kızılay ve Tunlaıda da Tekin Acar falan var :)

Ayrıca Kızılaydada avm var, bulamazsanız aradığınızı
Hevesinizi kırmak istemem ama Kuğulu parkta da; yeşillik, banklar, küçük bir gölcük ve bir kaç tane kuğu var
çok ahım şahım bir yer değil bence

kızılayın asıl caddesi neresi birde orayı anlatın bana yaa bulamıyrm ben

Konumu itibariyle ulaşımı çok kolay ve ister taksiyle ister toplum tasima araçlariyla rahatlikla gidebilirsiniz (metro, dolmus, otobus..) Kızılay Ankara'nın kalbi, kocaman bir meydan istedigin yone git karsina ilgini çeken mekanlar çikacaktir (eglence, alisveris, kultur..)

ben senin yerinde olsam ne yaparım biliOmusun :) hangi ilden gelceğini ne gördüğünü bilmiyorum tabi ama.... günü birlik ankaraya gelsem önce hamamönüne gidip kahvaltı yapar resim çeknirim bi güseel :) ordan kızılaya giderim metro altında ve avm içinde yok yok zaten giyim çanta takı toka kozmetik.... alışverişimi yaparımmm.... sonrada odan otobüse binip basar göksuya yada mogana giderimmm :) oohh suyun kenarında oturur yemeğimi yerim salıncaklı cafelerde çayımı içerim... köprünün üzerine çıkar suyu izlerim aşk yasarım:) gölde su bisikletiyle tur atarım... dağ kızağına binerimm bolbolda resmimi çekerim:=) zaten saat gelir çatar:)

ya ankamalle kozmetik alışverişi için gidiyorum rahat olması açısından şimdi tunalıda beni beklemek zorunda kalcak erkek arkadaşım bnde rahatsız olcam ama ankamallde daha sakin ve rahat olcak en azından ben watsonsda kendimi kaybetmişken o da ilgisini çeken başka biryerde vakit geçirebilir o yüzden....o zaman kuğulu parkıda mı çıkarayım listemden .

yaa aslında benim amacım daha çok alışveriş o yüzden genelde o tarz yerleri gezmek istiyorum yabıbdada sevdiğimide mutlu etmek için yakınımzda olan güzel bir yeri gezmek....

saol canım ama ben birtürlü o caddeyi bulamadım:)

birde arkadaşlar ben kızılay ve tunalıya gidecem ya ankamall miolsun kent park mı kent parktada benm aradğm kozmetikçiler var hangisi bana daha çok uyar

kent park uzak canım :=) hemde öle haım şahım biryer değil sıkıcı :=)) ankamall daha cıvıl cıvıl hemde kozmetikçiler orda da var :=)

Bence kızılayı tercih etme tunalıda pasajlara bakabilirsin yol üstündeki dükkanlardan çok karum da bi kadın vardı hala duruyosa ünlü markaların ayakkabalarının tek kalmışlarını filan satıyodu uygun fiyata oraya bakabilirsin. Kızılay da metro altını filan tavsiye etmem açıkcası ben beğenmiyorum kızılaya inersen soysal çarsısına bak ama ordada güzel ayakkabıcılar var. Zamanınız ve arabanız varsa etlik foruma da gidebilirsin ordada markaların outletleri var

Son düzenleme:

teşekkürler canım ... herkes farklı birşey söylüyor kafam çok karıştı yaaa

Yapacağın sey cok basit;

Önce tunalıya git yol boyunca bütün pasajların icindeki butikleri gez. Zaten aşağı yukarı hepsi aynı sırada ya da karşılıklı. Tunalı bitince de taksiyle ya da otobüsle kızılaya git. Oradaki mağazaları bijutireri vs gez zaten akşam olur.

peki yemek için önerebileceğin bir mekan var mı canım ankara için özel bir yer...birde kızılayın hangi caddesin, gezelm hangi çıkıştan çıkalm

peki yemek için önerebileceğin bir mekan var mı canım ankara için özel bir yer...birde kızılayın hangi caddesin, gezelm hangi çıkıştan çıkalm

Elizinn var tunalıda caddenin üstünde orda yiyebilirsin ya da kızılaya indiğinde FLZ nerde diye sor YKM nin en üst katı orda da yiyebilirsin.

Kızılay bir bulvar zaten, yol boyu mağazalar var zara'nın önünde taksiden inip ordan baslayabilirsin. Karanfil sokakta da gümüşcüler var, oraya da ugra mutlaka.

çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim canım

kızılay caddesi diye bişey yok bu arada.atatürk bulvarı ile gmk bulvarının kesiştiği yer kızılay meydanı.
cadde boyunca mağazalar,yemek yenebilecek yerler var.karanfil sokakta daha çok gümüşçüler var.
karanfil sokak, atatürk bulvarının paralelindeki sokak oluyor.sonra gama iş merkezi var.onun içindede dükkanlar var.
bi kapısı karanfil sokağa bir kapısı da atatürk bulvarına açılıyor.
karanfilden biraz yukarı yürüyünce sağlı sollu yüksel caddesi var.bu caddede de mağazalar var.
yüksel caddesini geçince,meşrutiyet caddesi var ki
bu cadde üzerindede bir sürü mağaza,yemek yenebilecek yerler var.meşrutiyet caddesini de geçip yukarı doğru tunalıya yürüyebilirsin.
dediğim gibi karanfil sokakla atatürk bulvarı paralel,ikisindende yukarı doğru çıkınca tunalıya gidiyor.atatürk bulvarında da aramadığın kadar mağaza var.iki taraflı gezebilirsin.izmir caddeside yakın ama çok vakit kaybetmemek adına tunalıya da gideceğiniz için yukarı tarafı gezmek daha mantıklı.dediğim gibi kuğulunun tam karşısında d&r var.5-6 katlı sanırım.yanlış hatırlamıyorsam.en üst katında kuğulu park manzaralı bişeyler atıştırabilirsiniz.okadar gezdikten sonra aslında kuğulu parkta oturmakta güzel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…