Ankaralılarrr yardım;(((

canım 10-15 diyorsan Kızılaya gitmen daha iyi olur . Metro istasyonunu bulursun . Her tarafında tabela var zaten Karanfil sokak çıkışından çıkarsın . Boylu boyunca Karanfil sokak zaten bir sürü mağaza da var . Sora sora çok rahat bulursun

sanslisin yarin sihhiyede persembe pazari var orda guzel ve ucuz seyler bulabilirsin ama kalabalik olur biraz
kizilaya git bir suru magaza var

butik tarzı mı canım... ya benim aradığım addaxdaki fiaytlr gibi ve oradaki gibi güzel ürünler....

addax'ı senin için araştırdım.ilk kez bende burda duyuyorum bu arada:)))
kızılayın göbeğinde, kızılay iş merkezi(kızılay avm) var.eğer ankamallden sonra kızılaya gidecekseniz,
ankamallden metroya binip kızılayda inin.tam göbekte kızılay avm yi görürsünüz.kızılay avm yi gördükten sonra
önce yolun karışına geçin.yapı krediyi görürsünüz.ordanda aşağıya doğru yürüyün(sıhhıye yönünde).kime sorsanız cevap verir zaten,sıhhıye nerde deseniz.
neyse karşıya geçtiniz.yapı krediyi gördünüz.aşağı doğru yürüyün.greyder mağazasının az altındaymış.
bilenler varsa tekrar anlatır.
bunun dışında gezmek için bende tunalıyı öneriyorum.bence bahçelide çok bişey yok.tunalı içinde,
tekrar kızılay avm ye yürüyüp,bu seferde yukarı tarafa yürüyebilirsiniz.yukarı doğru tunalıya yürürken,
sol tarafta çokça mağaza var,mango,zara gibi.
eğer yürümek istemiyorsanızda otobüse binersiniz.karanfil sokakta kızılay avm'nin çok yakınında.çaprazlar.yürüme mesafesi 5 dakika.
onun dışında tunalıda da bir sürü mağaza var.pasajlarda uygun şeyler olabiliyor.ama ne zamandır gitmediğim için bilmiyorum.okadar uyguna bişey var mı?tahmini tunalı caddesi üzerindeki mağazalardan çok,pasajlar ihtayıcını görür.
ayrıca d&r var.kuğulu parkın karşısında.bişeyler içip,yenebilir,manzarasıda fena değil,havadar.
birde kızılay çok kalabalık oluyor.tunalı,kızılaya göre gezmek için biraz daha rahattır.kızılaydan alışveriş yapabilirsin ama gezmek için
tunalıya git.

Son düzenleme:
bence kızılaya gidin. istediğin şeyler sadece orda var.aştiden metroya bin.5dakkaya ordasınız.avm de var ucuz pasajlarda...ucuz cafelerde kaliteli kafalerde...herşey kızılayda...

tunalı pahalıdır.arjantin cad. dahada pahalıdır. bahçeli var ama ordada çok şey bulamazsın.

bahçeli tunalı kızılay ankamall :=) hem gezip hem alışveriş yapabilceğin yerler buralar cafelerde var zaten oturup bi çay içersiniz:=)
günü birlik oldudğu için zaten buralara gidip gezip alşveriş yapmanız cafelerde çay içmeniz günü doldurur :=)

kızılay alışveriş için uygun ama ben niyeyse bir türlü sevemedim kızılayı gitmeyelide 1,5 sene oldu heralde
ben daha çok ulus da gezmeyi seviyorum böyle esnaflar bagırıyor gel abla falan komik oluyor
ordanda bi kale turu tamamdır
alışveriş içinde demetevleri öneririm çeşit çok oldukçada ucuz oluyor

pardon yanlis okumusum o zaman..
persembe gunleri oluyorda bu pazar ucuz ama iyi seyler bulabilirsin biraz kalabalik oluyor ama soyliyim..

evet canım duydum o pazarıda yalnız perşembeye denk gelmicek sanırım eğer perşembeye denk gelirse sadece ankamalle o pazar yeter sanırım

saol canım bayaa araştırmışsın çok teşekkür ederim ama ben ankaradaki addaxın yerinib iliyorum
çok kafam karıştı yaa tunalı mı kızılay mı ... ben kızılayı bulamıyorum ama hiçte bişey bulamamştm neressinden çıkmak gerek.... birde benim istediğim böyle bildiğimiz marka mağazaları değilde daha çok butik tarzı yada uygun çanta ayaklkabı incik boncukkk....yada addax gibi uygun mağazalar.ç

yaa bi ben bulamadım şu kızılayın asıl yerini kızılay ama nasıl biryerse ben bulamadım asıl caddesini tunalı pasajı nasıl birde

bilemedim yaaaa birazda erkek arkadaşımnda seveceği birşey olsun istiyorum ...

demetevler nasıl biryer uzak mı canım aştiye .. ya ucuz ama birde şyle birşey var ucuz ama başı biryerde ucu biryerde le dandik şeylerde olmasın istiyorum..offf kafam çok karılştı

bilemedim yaaaa birazda erkek arkadaşımnda seveceği birşey olsun istiyorum ...

yani canım gezmek amaçlı ankara kalesi , atakule , hamamönü , mogan gölü , göksu parkı , anıtkabir , hoş yerler genelde sewmedim diyen pek olmuyor buraları :) ama hep uzak yerler... günü birlik olduğu için zor olur ayrıca buralarda avm pek yok...
ama alışveriş için sölediğim yerler hem azda olsa gezilcek yerler hemde alışverişini yapabilceğin yerler:)
perşembe gelirsen eğer sıhhyideki s osyete pazarını kaçırma derim :)))))))))))))))))))

Son düzenleme:

çok sağol canım benim valla çok yardımcı oldun:) ilgin için teşekkür ettim.. keşke istanbul olsaydı istanbulda nerde ne var daha iyi biliyodum

bu gençlik parkı mı vardı orası nasıl uzak mı birde kuğulu glden bahsetmiş arkadaşlar....evet ya inşallah perşembeye denk gelir:)

esim ankarali daha once defalarca gittim ve ordan oraya geçme sIkIntIsI yasamamak ve istedigin herseyi yapmak için ideal yer kizilay orda ne ararsan var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…