ANKARA'lılar haydi biz de buluşup eğlenelim:)

Benımde ankarada son bır kac gunum.
ılk defa kısı yasıyorum burda cok degısık geldı.
klavye ıle bıle anlasamadım yaa :43:

bu atılan linklere tıklamasanız iyi olur arkadaşlar.linke tıkladığınızda bilgisayarınıza virüs bulaşır dahada kötüsü bilgisayarınızdaki tüm bilgiler;başkalarının eline geçer msn,face,bana şifreleri vs dikkatli olun sakın linklere tıklamayın.

mrb arkadaslar bız de burada bulusup konusalım ne dersınız :)

merhaba ben de mamaktayım ve hiç arkadaşım yok bi çevrem olsun istiyorum lütfeeeeeeeeeeeeen yardım edin kızlar 3.5 yıl oldu izmirden geldim ve hiç arkadaşım komşum yok artık deliriyorum galiba evime gelen komşularım olsun istiyorum çok yalnızım çooooooook:(

merhaba ben de mamaktayım ve hiç arkadaşım yok bi çevrem olsun istiyorum lütfeeeeeeeeeeeeen yardım edin kızlar 3.5 yıl oldu izmirden geldim ve hiç arkadaşım komşum yok artık deliriyorum galiba evime gelen komşularım olsun istiyorum çok yalnızım çooooooook:(
Ben de İzmirliyim.Mamak'ta oturuyorum.Mamak'ın neresindesiniz?

Aynı mahallede oturuyoruz.

canım çok sevindim inan kendinden biraz bahseder misin ben 29 yaşındayım 3.5yıllık evliyim çocuğum yok ev hanımıyım çalışmıyorum bütün gün evde yalnızlıktan deliriyorum inan:)canım hemşehrim tesadüfe bak yaaa şaka gibi ben izmirli ararken aynı mahalledeymişiz yaşasııın:)inşallah arkadaş oluruz ve bende mamakta nefes alabilirim.sevgiler....

Canım ben yaşça senden büyüğüm ama istersen sana burada bir arkadaş bir abla olabilirim. Ben Nato yolunun dönüşünde marketin orada oturuyorum ya sen.

Canım ben yaşça senden büyüğüm ama istersen sana burada bir arkadaş bir abla olabilirim. Ben Nato yolunun dönüşünde marketin orada oturuyorum ya sen.

yaş sorun değil ki tabiki arkadaş olmak isterim çünkü inan hiç arkadaşım yok burda.ben tekmezar parkı var orda nato markete yakın oturuyorum siz hangi markete yakınsınız acaba sanırım eski adese şimdiki altunbileklerin orda yanlış anlamadıysam sevgiler:)

yaş sorun değil ki tabiki arkadaş olmak isterim çünkü inan hiç arkadaşım yok burda.ben tekmezar parkı var orda nato markete yakın oturuyorum siz hangi markete yakınsınız acaba sanırım eski adese şimdiki altunbileklerin orda yanlış anlamadıysam sevgiler:)
evet oradayım .İlk geldiğimde arkadaş konusunda ben de çok sıkıntı çekmiştim o yüzden seni çok iyi anlıyorum.bir gün o parkta buluşabiliriz seninle.

Back