ANKARA'lılar haydi biz de buluşup eğlenelim:)

bussraca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
660
2
46
Ankara
bakıyorum hep istanbul hep istabul:) ankara'dakilerrr duyunnn benii gençlikk:) buluşalım gezelim tozalım bi:)

ben de burdayım hemşehriler :) gerçi ben eskişehir'e daha yakınım neredeyse :))) çayyolu...

E ben de ankaradayım da, kim organize ediyor bu buluşmayı? Herkes yoklama gibi burdayım demiş, hadi şurda buluşalım diyen olmamış...

ankaralilarrrr....

supersiniz kizlar ankaraya yakisir boyle bi eglence.... ama malesefki ben ankarada degilim, benim biricik kocisim ankrada, bende kurban bayraminda geliyorum ankara. kurban bayraminda bulusursaniz bende varimmmmmmmm

E ben de ankaradayım da, kim organize ediyor bu buluşmayı? Herkes yoklama gibi burdayım demiş, hadi şurda buluşalım diyen olmamış...

bence de ... kimse üstlenmemiş. yoklama gibi olmuş haklısın.
var mısın birlikte yapalım organizasyonu? :)) o da şöyle olabilir mesela. fırsat bulan foruma girip buradakilere cvp yazar, bi gün belirleyelim önce. buluşma için...
millet her gün girmiyor nete malum. o yüzden, zamanla, herkesin haberdar olabileceği bir tarih. ne dersiniz kızlar?

atıyorum mesela 21 ekim akşamı kızılay'da buluşalım diye onay verenler olursa.. ben ona göre kişi sayısına göre yer ayarlayabilirim 1 hafta öncesinden kesinleşmek şartıyla. fix menü bile yapabiliriz. isterseniz yer belirlemez, kafamıza göre takılırız (zaten genelde böyle buluşmalarda gelenlerin sayısı maalesef 15'i geçmez.yer ayarlamaya da gerek kalmaz)

ne dersiniz? buluşalım mı kızlar? değişiklik olmuş olur, yeni arkadaşlıklar kurarız.tarih için fikirleri alalımmm...bi de yazanlar, kısaca kendini tanıtsın.

mesela ben çayyolu'nda oturuyorum. 27 yaşındayım :) ailemle yaşıyorum bekarım. iktisat mezunu bir işsizim :) gibi...

Ben de Ankara'dayım gelsem mi acaba

24 yaşınadyım..evliyim:) kamu kurumunda çalışıorum..ankara etlik teyim...merhabalarrrr kızlarrrr

Ben de ankaradayım 22 yaşındayım bir kurumda çalışıyorum çayyolunda oturuyorum cepa, kentpark, çayyolu tarafına buluşursanız katılabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…