Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

tamam canım ay yarın ne giysemki ben yaaa karar veremedim

Tünaydın diyeyim ben sana lagrima...
iyiyim ev işleriyle uğraşıyorum
kocacığıma yemek yaptımda ıspanak ve peynirli makarna:)
sen nasılsın?
bu arada doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı, mutlu,uzun ömürlü, bereketli yıllara inşallah...
atnickli çocuğu bahane etme atla gel seni görmeyi tanışmayı çok istiyorum.
görüşürsekte ev hanımları olarak irtibatı koparmayalım her hafta bir yerde düzenleme yapalım günler yapalım illa paralı yada altınlı olması şart değil maksat muhabbet olsun...
ben iş bulana kadar böyleyim...
bu arada hepiniz hamile ve çocuklusunuz ALLAH inşallah en kısa zamanda banada nasip eder.
evde çok sıkılıyorum 10 yıllık iş hayatından sonra evde oturmak boğuyor beni,bir işim olsun deli gibi yoğun olsun nefes aldırmasın umrumda değil,,,yeter ki iyi bir kurumda iş bulayım...
kariyer.net'ten dünyanın başvurusunda bulundum bir ALLAHIN kuluda aramıyor...
bu zamanda üniversite mezunu olmanında hiçbir yararı yok bence,torpilin varmı anca öyle iş bulursun kanatimce...

sen kekliğe doğru oturuyorsun ormanı gördüğüne göre.. evet dikmen öyledir ya oğuktur. ankaranın ilk karı dikmene yagar ilk soguk dikmende baslar ve en gec dikmenden gider.. zaten kızılayla falan dikmenin arasında 3 derece keklikle 4 derece fark var...

lagrima yani ben :) - GELECEK

Marmelat - GELECEK

agunda72 - GELECEK

blue_aquamarine - GELECEK

sincera34 - GELECEK

bhrtsn - GELECEK

beren91 - GELECEK

cadica - GELECEK

melisdeniz - BELKİ

sinirboyu - BELKİ

cheerfulsky - BELKİ

biberdolma - GELEMEYECEK

translator - GELEMEYECEK

abeta - GELEMEYECEK

atnici - GELEMEYECEK

saykopat - haber bekleniyor

katılmak isteyenlerde belirtirse ekleriz..
ADINI YAZMAYI UNUTTUKLARIM VARSA SÖYLERSE EKLERİM...​

aynen canım keklikpınarı diye geçiyor dolmuş :) evet kar yüzünden buraları köy yolu gibi oluyor. küçükken kar diye ağlayan ben, şimdiler de kar göresim hiç yok:) geçtiğimiz sene çok kapalı kaldım evde bi de hamileydim ne yürüyüşe çıkabildim, ne arabayı oynatabildik yerinden. bi keresinden kontrolüm vardı arabaya bindik araba kaydı nerdeyse uçucaz uçurumdan, ödüm kopmuştu. indim arabadan taxi çağırdık yokkkkk gelmiyorlar. karnım burnumda caddeye çıktık da öyle binebildik taxiye offf çok kötü yaa. inşallah bu sene çok yağmaz kar. içim karardı kızzz
bigün beklerim oturmaya inşallah...

inşallah cnm bir gün ayarlar sana gelriz topluca madem sen gelmiyon..
ama ben dikmeniçok sverim karıda kışıda yazıda her şeyini 15 senem geçtitüü kaka yenimahalleye geldim ne yazık ki.. neyse ahdım var birgün gen döneceğim

beklerim canım benim...
yer değişelim:) ben burda yaz da görmedim sen biliyon muuu:) balkona bembeyaz sandalyeler mumluklar bi döşedim bi güzel oldu. kaç kez oturdum koca yaz 2 mi 3 mü:) efil efil oturulmuyorki:) kahvaltı yapalım diyoruz yookk nasıl yapalım uçuyoruz balkonda:)

sen tam ormana karsısında o sebeple olsun efil efil oturmak iyidir yaa. sen izmirden falan mı gelin geldin

sen tam ormana karsısında o sebeple olsun efil efil oturmak iyidir yaa. sen izmirden falan mı gelin geldin

hee yaaa yaptık bi hata:) İzmir'den geldim:) yeşil görmekten bıkıyo insan mavi istiyo:)

zor oluyo canım yaa 3 yıl olcak hala alışamıyorum. çok özlüyorum İzmir'imi

bi de kafa dengi birini bulamadım ya belki de ondandır...

geldim cnm yarının yemeğini koycam ocaga sabahtan yapamam kızlarla otururum aksama kalırım muhtemelen ev ahalisiac kalmasın... ama bir sorun var pırasa yapcam ama nasıl yapılır bilmiyorum
deniz bölgesiden geldiğin belli kuru ayaza alışamamışsın ama alışırsın..denizi napcan nem ıyyykkk ohh mis ankaranın havası ben deniz sevmemde..

lAGRİMA YARIN BİZ SENLE KAÇTA BULUŞALIM YOSUN PASTANESİNİN ÖNÜNDE?
BERABER GİDEK BEN BİLMİYORUM ÇÜNKÜ ANGARAYI:)

Tenin sinmiş yastığıma
Dün gece terk etmeden önce
İçimde bıraktığın acıyla
Kokunla uyudum bu gece

Pembe bir mezarlık gördüm rüyamda
Aşık cesetler şekerden tabutta
Gezinirken ciğerim doldu bir anda
Çürük çilek kokusuyla

Kalbi atan ölü bedenlerdi hepsi
Hepsinin başında birer ölüm perisi
Soluk birer pembe gül kokluyorlar
Karanlıkta

Affet bu gece ölmek istedim
Pembe bir mezarlık olmak istedim
Karanlığı elimle bölmek istedim
Seni çok özledim​

canım senin doğum gününmüü doğum günün kutlu olsun nice güzel mutlu yıllara bebeğinle eşinle girersin inşallah yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun..ALLAH sağlıkla sıhhatle bebeğinide kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…