- 22 Kasım 2010
- 303
- 1
- Konu Sahibi biberdolma
merhaba biberdolmacım bilmiyordum işe başladığını hayırlı uğurlu olsun ALLAH huzurla çalışmak nasip etsin..inşallah başka bir buluşmada tanışırız öpüyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba biberdolmacım bilmiyordum işe başladığını hayırlı uğurlu olsun ALLAH huzurla çalışmak nasip etsin..inşallah başka bir buluşmada tanışırız öpüyorum..
canım ya sesin çok güzel çok enerjik acaip elektrik aldım senden inşallah cuma günü çok keyifli ve güzel geçicek teşekkürler canım..
canım ya sesin çok güzel çok enerjik acaip elektrik aldım senden inşallah cuma günü çok keyifli ve güzel geçicek teşekkürler canım..
beni göbeğimden tanırsınız hanımlar ahanda bu kız gibiym
ayyy hamilemisiiiiinnnnnn
canım benim msn adresim yahoo lu şu anki bilgisayarda yahoo yokmuş bir gmail adresim var ama ondan hiç oturum filan açmadım bir eşime sorayım bakıyım benim msn adresim profilimde yazıyormu ki bakıyım sen benim mail adresimimi yazdın yoksa:))
o benim mail adresim msn adresimin parolasını bilmiyorum ben baya zamandır msn filan kullanmadığımdan unutmuşum bir tane yahoo lu vardı ama bu laptop ta yok..eşim bana bir ara alsın yenisini sana yazarım tamam mı.mail adresim şu ama blueaquamarine@mynet.com.
birbirimize de gider geliriiz çok güzel olcak valla bu buluşma.. gün yaparsak kısırda yapı olurmuuu?? kaç gündür canım istiyor malzeme olsa yapcam yicem heeee
çok hoşuma gitti yazışmalarınız keyif verdi.. bende Ankaradayım.. cuma belki bende gelirim ayarlayabilirsem.. ama kimsecikleri tanımıyorum.. nasıl olcek :)