Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

9 aralık cuma günü saat 13.00 ankamall önü

biberdolma -

sinirboyu - izin alabilirse gelecek

beren91 -

sincera34 -

saykopat -

agunda72 -

translator - gelmeyecek

blue_aquamarine -

cheerfulsky - % 50 gelecek

abeta -

Marmelat -

lagrima yani ben :) - gelecek

katılmak isteyenlerde belirtirse ekleriz..

biberdolma -

sinirboyu - % 50 GELECEK

beren91 -

sincera34 -

saykopat -

agunda72 - GELECEK

translator - GELMEYECEK

blue_aquamarine -

cheerfulsky - % 50 GELECEK

abeta -

Marmelat -

lagrima yani ben :) - GELECEK

Son düzenleme:

biberdolma -

sinirboyu - % 50 GELECEK

beren91 -

sincera34 -

saykopat -

agunda72 - GELECEK

translator - GELMEYECEK

blue_aquamarine -

abeta -

Marmelat -

evet güzel bir sohbet ve tanısma bizi bekliyor..

biberdolma - GELEMEYECEK

sinirboyu - % 50 GELECEK

beren91 -

sincera34 -

saykopat -

agunda72 - GELECEK

translator - GELEMEYECEK

blue_aquamarine -

abeta -

Marmelat -

ankaradayım kılzar ama malesef gelemem :KK43:
bu arada tobıgınız hayırlı olsun:nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9:
sıze ıyı eglenceler:KK52::KK52::KK52::KK52:

biberdolma - GELEMEYECEK

sinirboyu - % 50 GELECEK

beren91 -

sincera34 -

saykopat -

agunda72 - GELECEK

translator - GELEMEYECEK

blue_aquamarine -

abeta -

Marmelat -

ay ismimi gelemeyecek diye görünce bi kötü oldum ki:KK43::KK43: pazar gününe ayarlayalım yeniden konuşup dicem ama ben bayadır nete giremedim işe gidim bide çalışıyorum falan ...üstüste geldi oooffffffff:KK5:

bayanlar selamlar.. bende ankaradanım .yaptığınız buluşma organizasyonuna katılmayı gerçekten çok istiyordum fakat çalıştığım için haftaiçi gelmem mümkün değil. keşke haftasonuna ayarlayabilseydinizz..
eğer haftasonu ve cmtesi yapacağınız bi buluşma ayarlarsanız mutlaka katılırım:KK34:

Sanırım 4-5 kişi çalıştığı için gelemiyor bence Cumartesiye kaydıralım. Cuma günü için henüz 3 kişi gelecek gibi görünüyor.

cuma günü 3 kişi olarak bulusuruz ozaman haftayada ctsi ya da pazar gününe ayarlarız. herkes uygunsa buluşuruz tekrar.. uyar mı hanımlar??

cuma günü 3 kişi olarak bulusuruz ozaman haftayada ctsi ya da pazar gününe ayarlarız. herkes uygunsa buluşuruz tekrar.. uyar mı hanımlar??

haftaya eğitimim 17-18 aralık ankara dışında olacağım:KK17: şimdiden belirteyim bak ayarladıkta gelmedi demeyin :))

yanlış hatırlamıyorsan sende y mahallede oturuyordun bi topikte baya konuşmuştuk.. daha sonra ayarlarız ya da burdan başka biri ayarlar hrkese uyan günü saati yeri ben uyarım her şekline.. bi pazar günleri sıkıntı olur bana eşim evde oldugunda. ama ayarlamaya calısırız.. sen eitimine git gelince bidaha bulusuruz :KK70: :KK70: 1 kere bi buluşabilsek gerisi gelir herhalde :KK70:
haftaya eğitimim 17-18 aralık ankara dışında olacağım:KK17: şimdiden belirteyim bak ayarladıkta gelmedi demeyin :))

olsun cnm diğer buluşmaya gelirsin.. sen ayarlarsın olmadı onuda.. ya da başka biri ayarlar..

% 50 ihtimalli olan arkadaşlar gelmeye calısınnnn.

ay ismimi gelemeyecek diye görünce bi kötü oldum ki:KK43::KK43: pazar gününe ayarlayalım yeniden konuşup dicem ama ben bayadır nete giremedim işe gidim bide çalışıyorum falan ...üstüste geldi oooffffffff:KK5:

biberdolma - GELEMEYECEK

sinirboyu - % 50 GELECEK

beren91 -

sincera34 -

saykopat -

agunda72 - GELECEK

translator - GELEMEYECEK

blue_aquamarine -

abeta -

Marmelat - GELECEK

abeta -
blue_aquamarine -
beren91 -
sincera34 -
saykopat - hanımlar neredesiniz?? geleceksiniz değilmi?

herkes bulusalım bulusalım dedi ayarladık bakalım kimler sukoyuvercek :KK70:

yanlış hatırlamıyorsan sende y mahallede oturuyordun bi topikte baya konuşmuştuk.. daha sonra ayarlarız ya da burdan başka biri ayarlar hrkese uyan günü saati yeri ben uyarım her şekline.. bi pazar günleri sıkıntı olur bana eşim evde oldugunda. ama ayarlamaya calısırız.. sen eitimine git gelince bidaha bulusuruz :KK70: :KK70: 1 kere bi buluşabilsek gerisi gelir herhalde :KK70:

evettttt nisan annelerinde falan konuşmuştuk gelmiyosun artık oraya
siz bi buluşun o zaman. bi dahaki organizasyonda ayarlarız yineee. bebişler doğmadan ayarlayalım:KK34:

ewet konuşmuştuk :) sonradan girince bi topige adapte olmakta zorlanıyorum :KK70: bakıyorum soran yok girmiyorum bir daha :)
birdahakine bulusuruz artık.. ewet doğmadan buluşuruz yaa ynimah 3 kişiyiz 3 ümüz bile buluşabiliriz başka bir zaman yakın olsun hemen derseniz.

evettttt nisan annelerinde falan konuşmuştuk gelmiyosun artık oraya
siz bi buluşun o zaman. bi dahaki organizasyonda ayarlarız yineee. bebişler doğmadan ayarlayalım:KK34:

X