Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

bana kızılaya sıhıye olur ulusta olur farketmez ben gelirim öğrenci oldugum için bebek sorunumda yok kızlar saat olarakta şöyle öğlen 2 gibi olsa harika olur hafta sonu hafta içi pek farketmiyo lütfen yılbaşından önce toplanalım yaaaaaaaaa

canım atnickli arkadaşıum msj tam okumamışım sonradan gördüm çok teşekkür ederim burayı önerdiğin için ankaraya yeni gelen biri olarak beni mutlu etti:)buradaki tüm arkadaşlara çok selam inşallah birgün bende buluşmayı isterim 3 yaşında bir oğlum var olursa hafta içi onunla değilse hafta sonu babasına bırakarak gelebilirim diye düşünüyorum yer ve saat gün belirleyelim inşallah hepinizi sevgiyle kucaklıyorum öpüyor

ummm

Merhaba Ben Marmelat:)
Bende gelmeyi çok isterim ,sizlerle tanışmayı...
Fakat Ankara'da henüz 2 haftalık olmam sebebiyle hiçbir yeri bilmiyorum Yenimahalle dışında...
Buradan Kızılay'a nasıl giderim nereye giderim hiç bilmiyorum,eşimde ben sana öğreteceğim şimdilik evden tek başına çıkma bir yere kaybolursun dedi.
Ama Yenimahalle'de bir yer olursa seve seve gelirim...

Birde gerçekten güvenebileceğimiz,güzel dostluklar kurabileceğimiz birlikte kursalara,aktivitelere katılabileceğimiz günler düzenleyebileceğimiz birbirimize sabah kahvelerine gidip geleceğimiz insanların olması çok güzel olur.

bende yenimahalle de oturuorum buluşma oldugu gün buluşup birlikte giderz..

hafta içi olur derseniz cuma günü 9 aralık öğleden sonra 14 de buluşabiliriz. uyanlar bana uyar diye özel msj atsın bana
hepimizi onlian olalım diye beklersek burda zo olur anca böyle buluşabiliriz.

merhaba marmelatcım msj için teşekkür ederim ben özel msj kullanamıyorum sayıyı dolduramadım daha:)bende sıkılıyorum elbette birde çocuk var bende alıyorum onuda çıkıyoruz oraya buraya gidiyoruz.mesela ben bugün oğlum için kreş baktım kuaför ve eczane baktım ihtiyaçlarım için..öğreniyorum fellik fellik geziyorum bu aralar anlayacağın işte oğlanı parka götürüyorum..valla onun dışında canım elbette sıkılıyor..bu arada ankaradaki ilk sir olayımı gerçekleştirdim çok rahatladım esasen..:))bir gün dolmuşa binip ankamall e gittik yavrumla gezdik yedik içtik sonrada eşime telefon açtım iş çıkışı gel al bizi buradan gitmeyi biliyorum geri dönmeyi bilemiyorum oralar trafik filan biraz değişik..yani aslında çocuk olmasa ben daha çok gezerim de bir kaç kere ankaraya gelmişliğim var kayınvaldemler burada olduğu için eşimde arabayla gezdirirdi sağolsun ama 2 yıldır gelmemişim hatırladığım ve gözümün kestiği kadar geziyorum işte..ben sana mail adresimi yazayım oradan mailleşelim buluşalım bir gün dışarıda bazen çocukla zor oluyor ama benim için farketmez dersen buluşalım bir gün hem ben banada beklerim gerçekten çaya kahveye filan:))buradan batıkentte ve yakın çevrede oturan herkesi bekliyorum bu arada genel duyurudur:)) görüşürüz inşallah öpüyorum canım..

kızlar cuma saat 14 te nerede buluşacaksınız?kesin belli oldumu?saatte bir sapma var mı?benide bilgilendirin en azından buraya ortaya yazın belli olunca ya da mailimden yazın haberdar edin öpüyorum..

Biz de 2012 Nisan anneleri olarak 4-5 Ankaralı toplanalım diyorduk. Sizin toplantıya katılmaya çalışacağım ve bizim gruba da bilgi vereceğim. Benim önerim buluşma noktasının Ankamall olması. Hem merkezi, metro da var hem de kapalı olduğu için soğukta daha iyi olur. Ama şöyle bir sıkıntı varki Cuma günü Ankaraya kar yağacakmışşşş:44:

bende nisanda anne olacagım inş :)

bende nisanda anne olacagım inş :)

süper

Ben size katılmak istiyorum ama Cuma günü İstanbula gitme durumum var bir bu engel olabilir, bir de kar yağarsa gelemem çünkü Eryamandayım. Perşembe olsa nasıl olur ? Öğlen gibi ???

şimdi cuma dedik belki arkadaşlar ona göre ayarlamışlardır. sende 1 2 saat ugrarsın saat uyarsa birdahi daha iyi olur..birbirimizi tanıyarak bulşuurz.. :)
süper

Ben size katılmak istiyorum ama Cuma günü İstanbula gitme durumum var bir bu engel olabilir, bir de kar yağarsa gelemem çünkü Eryamandayım. Perşembe olsa nasıl olur ? Öğlen gibi ???

baktım kimsenin ayarayacagı yok ben bi ayar yapayım dedim. :)
9 aralık cuma günü saat 13.00 ankamall önün de buluşalım.
ben orada olurum Allah tan bi aksilik çıkmazsa. görüşmek üzere.. aksi durumda ya burdan ya da sms ile msj atabilirsiniz.nomu gönderdim burdakilere.

:79::79:

Son düzenleme:

ben de katılmak istiyorum ama..çalışıyorum kızlar o satte mesaim var..

saat 3den beri msjı açık olanlar msj atmaya ugrasıyorum kızlar 10 dk 1 msj atıldıgı için. :) emeğimin karsılıgını alırım inş buluşabiliriz gelecek olanlar ben geleceğim yazarsa sevinirim. listeyi ve yeri burayada yazıyorum..

9 aralık cuma günü saat 13.00 ankamall önü
(nomuda gönderdim herkese)

biberdolma -

sinirboyu - izin alabilirse gelecek

beren91 -

sincera34 -

saykopat -

agunda72 -

translator -

blue_aquamarine -

cheerfulsky -

abeta -

Marmelat -

lagrima yani ben :) - gelecek

katılmak isteyenlerde belirtirse ekleriz..

Teşekkürler emeğin için ben de yüzde 50 geliyorum şimdi diğer arkadaşlara da ben mesaj atayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…