- 11 Ocak 2009
- 6.166
- 98
- 39
-
- Konu Sahibi biberdolma
ewetttt süperr olur..
Merhaba Ben Marmelat:)
Bende gelmeyi çok isterim ,sizlerle tanışmayı...
Fakat Ankara'da henüz 2 haftalık olmam sebebiyle hiçbir yeri bilmiyorum Yenimahalle dışında...
Buradan Kızılay'a nasıl giderim nereye giderim hiç bilmiyorum,eşimde ben sana öğreteceğim şimdilik evden tek başına çıkma bir yere kaybolursun dedi.
Ama Yenimahalle'de bir yer olursa seve seve gelirim...
Biz de 2012 Nisan anneleri olarak 4-5 Ankaralı toplanalım diyorduk. Sizin toplantıya katılmaya çalışacağım ve bizim gruba da bilgi vereceğim. Benim önerim buluşma noktasının Ankamall olması. Hem merkezi, metro da var hem de kapalı olduğu için soğukta daha iyi olur. Ama şöyle bir sıkıntı varki Cuma günü Ankaraya kar yağacakmışşşş:44:
bende nisanda anne olacagım inş :)
süper
Ben size katılmak istiyorum ama Cuma günü İstanbula gitme durumum var bir bu engel olabilir, bir de kar yağarsa gelemem çünkü Eryamandayım. Perşembe olsa nasıl olur ? Öğlen gibi ???
şimdi cuma dedik belki arkadaşlar ona göre ayarlamışlardır. sende 1 2 saat ugrarsın saat uyarsa birdahi daha iyi olur..birbirimizi tanıyarak bulşuurz.. :)
baktım kimsenin ayarayacagı yok ben bi ayar yapayım dedim. :)
9 aralık cuma günü saat 13.00 ankamall önün de buluşalım.
ben orada olurum Allah tan bi aksilik çıkmazsa. görüşmek üzere.. aksi durumda ya burdan ya da sms ile msj atabilirsiniz.nomu gönderdim burdakilere.
:79::79:
ben de katılmak istiyorum ama..çalışıyorum kızlar o satte mesaim var..
saat 3den beri msjı açık olanlar msj atmaya ugrasıyorum kızlar 10 dk 1 msj atıldıgı için. :) emeğimin karsılıgını alırım inş buluşabilirizgelecek olanlar ben geleceğim yazarsa sevinirim. listeyi ve yeri burayada yazıyorum..
9 aralık cuma günü saat 13.00 ankamall önü
(nomuda gönderdim herkese)
biberdolma -
sinirboyu - izin alabilirse gelecek
beren91 -
sincera34 -
saykopat -
agunda72 -
translator -
blue_aquamarine -
cheerfulsky -
abeta -
Marmelat -
lagrima yani ben :) - gelecek
katılmak isteyenlerde belirtirse ekleriz..