Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

şimdi o zaman şöyle yapalım
oturduğunuz yer, buluşma yeri konsundaki tercih ve tarih-saat tercihini yazalım
ben başlatıyorum sıhhiyede oturuyorum ben zaten :)kızılay olsa yürüyerek gelirim ama bana her yer uyar
sincera34 aydınlıkevlerdi sanki?
batıkentte oturan birilerini topiklerden hatırlıyorum.
başka kim nerde oturuyor ve "bebeğim var yakın yer olursa gelirim" veya "şurası olursa gelebilirim" diyen var mı?
bi de haftasonu herkese uyar mı?

Tamam o zaman duruma göre eğer üşümeyeceği bir yer olursa sende gelirsin bebişte gelir süper olur :)

çok isterim... inşallah olur bu buluşma... ama çok az kişiyiz nerdesiniz Ankara'da yaşayanlar???
kendim için bişey istiyosam namerdim yeterki siz buluşun:) sonra biz de kızımla katılcaz aranıza...
benim gibi bebikli arkadaşlarda varsa ne güzel olur:) hamişler bebikliler evliler bekarlar hadiiii burayaaa

ben dikmende oturuyorum. haftasonları çıkabilirim aslında avmden başka bi yere gidemiyoruz biz bebik yüzünden ama kızılayda buluşursanız bi ihtimal gelebilirim eşim bırakır. tabi hava aşırı soğuk olursa gelmemiz zorlaşır. kızımla daha yalnız başıma bi yere gidemedik biz ondan da bi gerilim var bende
diyorum ya siz ayarlayın ben de gelmeye çalışıcam yakamdan düşsün şu yalnızlık

ne demek canım benim
üşür benim minik teyzesi:) kızılayda toplanırsanız ... ama belli de olmaz siz kararlaştırın, eserse çıkar geliriz biz de. ayyyy süper olurrr

Tamam o zaman duruma göre eğer üşümeyeceği bir yer olursa sende gelirsin bebişte gelir süper olur :)

kızlar bebeği olanlarda gelsin olmazsa evde de ayarlarız olmaz mı ?

kızlar bebeği olanlarda gelsin olmazsa evde de ayarlarız olmaz mı ?

canım çoğunluk ne derse o olsun. aslında iyi fikir ama ilk buluşma olacak ya çekinenler olabilir. neyin nesi kimin fesi hesabı bu tanışma adına yapılan buluşma olsun dışarda herkesin onayladığı bi yerde bence böyle. herkes fikrini söylesin o zaman

yada şöyle bişi yapalım bi mekan ayarlayalım oraya gidelim tanışalım kaynaşalım insanlar güvensin birbirine ilkkez direkt eve gelmek düşündürebilir çoğu insanı... sonrasında da etkinlikler yaparız gün gibi =))

evet bende bunu düşünüp yorum yazdım canım =))

Ben aydınlık tarafındayım Kızılay bana da uyar ama okulum engelli okulu ve cumartesi günü engelliler haftası bu sebeple program yapılacak kaçta biter bilmiyorum pazar olursa çok çok iyi olur ama cumartesi olursa ya son dakikalarınıza belki yetişebilirim ya da bu sebepten dolayı müdürden izin istemek zorunda kalırım ama o zamanda velilerim ve çocuklarım onları yalnız bıraktığım için bana kırılabilirler. Yani pazar günü olmasını diliyorum :)

kasmayın kendinizi bu hafta olmazsa diğer hafta olur =)

biberdolma sen ayarla gün saat yer burd yayınla yada katılırım diyenlere özel msj at oraya gelelim hepimiz.. bana her yer paris

biberdolma sen ayarla gün saat yer burd yayınla yada katılırım diyenlere özel msj at oraya gelelim hepimiz.. bana her yer paris

kızlar eşim şehirdışındaydı bugün gelio haftasonuna ayarlayabilirsem haber ederim burdan ama olmazsa diğer hafta sonu kısmetse biraraya geliriz sizlerede uyarsa burdan haberleşiriz her durumda zaten dimi

hafta sonu hafta içi bana uyar. hergün düzenli siteyede giriyorum burda yer saat gün yazın yeterli hemencik gelirim :)
kızlar eşim şehirdışındaydı bugün gelio haftasonuna ayarlayabilirsem haber ederim burdan ama olmazsa diğer hafta sonu kısmetse biraraya geliriz sizlerede uyarsa burdan haberleşiriz her durumda zaten dimi

Arkadaşlar ben kzıılay hiç gitmiyorum ordaki yerleride bilmiyorum armada, cepa, kentpark ya da çayyolu tarafında buluşursanız(ki biliyorum çoğunuza çok uzak ve istemeyebilirsiniz) katılablirim... :)

Selam hatunlar karara bağlanmamış hala gün ve yer :) Haftaya olursa gelemeyeceğim çünkü bir aksilik çıkmazsa cuma gününden İstanbula gideceğim bu cumartesi okulumda olan programa katılım zorunlu değilmiş bu sebeple cumartesi bile olsa gelirim pazarda uyar sizlere nasıl uygunsa tabii..

o dediğin yerler herkese uzaktır muhtemelen en ortak yer kızılaydır. gelebilirsen seni kızılaya bekleriz..tabibiz buluşursak.
Arkadaşlar ben kzıılay hiç gitmiyorum ordaki yerleride bilmiyorum armada, cepa, kentpark ya da çayyolu tarafında buluşursanız(ki biliyorum çoğunuza çok uzak ve istemeyebilirsiniz) katılablirim... :)

bu hafta yattı gibi biz ankaralı hatunlar buluşamayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…